Birsey olsa watsaap a girer binbir bahane ile disari cikar benceSakladigi bi seyler var gibi geldi bana....
Sanki yakalanmaktan korkuyor??
Sakladigi bi seyler var gibi geldi bana....
Sanki yakalanmaktan korkuyor??
Çok temkinli gibi geldi banada
yani bak senden korkuyorum imajı çizmek ister gibi
bi insan bi yere bakmıyosa; ordaki şeyle ilgilenmiyo demektir. fakat bi insan o yere özellikle bakmıyosa; orda bakılıcak bişiyler olduğunu düşündüğündendir. aklıma bu söz geldi benim. günahına girmek gibi olmasın elbette yanlış da düşünüyorumdur.Selam kizlar hayirli aksamlar
Simdi soyle evlendigimizden beri esime gittigi yerlere destek olmusumdur. Hatta ben derim arkadaslarinla git, su gun spora git abinle, falan filan. Ama ne hikmettirki biyere giderken cok huzursuzlaniyo benim kizacagimi dusunuyo. On kere gittiyse belki bi iki kez demisimdir oda gec geldigi zamanlar. Haricinde soylenmem sevinirim cikti arkadaslarini gordu diye. Ama kendisi cok abartir oldu bu normal mi degilmi bilmiyorum.
Ayni sekilde whatsappa girmiyomus ben kizarim last seeni gorunce diye. Ama gelin gorunki bunu hic dillendirmemisimdir yani ne alaka benim yuzumden whatsapp girmiyo ben kizarim kimle konustun konusmasini istemeidigmi dusnuyo ama ortada boyle bisey yok
Kafayi yedirecek bana bugun on defa git dedim bugun zorla gitti yardim icindi camiye stress oldum paylasiyorum sizle! Yine ban yemessem iyidir
Birsey olsa watsaap a girer binbir bahane ile disari cikar bence
Yok gercekten icine dert oturuyo adamin sakin kalmaya calisiyorum ama abartiyo mu takintili mi cozemedim. Piskologa gitmesini soyledim oralida olmuyo ama olur olmaz seylere takiyo benimde huzurumu kaciriyo
Aranız bozulmasın diye düşünceli davranıyor olabilir mi ki acaba? Ne bileyim .. Bana pek sorun yokmuş gibi geldi aslında ama whatssappdan birileriyle konuşsa o zaman da niye konuşuyor ki elinden telefon düşmüyor vs. der miydiniz acaba ? Çıkmak istemiyorsa arkadaşlarıyla ikiniz beraber çıkın isterseniz ?
Neden korkaklik olarak adlandiriyorsun kiAnlamis degilim ama bunaliyorum. Temkinli olunacak durum yok diyorum cik git her zaman ben git dedigim maci bugundu gitmeye korkuyo tobe tobe. Dedim ya seni gonderen benim bugunse niye gitmedin ben unutmustum cunku
Masallah bu ne hiz arkadaş 2 haftada 8 tane konu acmissin biraz ara ver bari 17 mayista üye olmussun dahalimoncu arkadaşı gececksin bu gidişle
Neden korkaklik olarak adlandiriyorsun ki
benim eşimde bensiz çıkmaz halı saha maçına bile beni götürüyor
ama benim yalnız sıkılacagımı düşündügü için
yoksa koskoca adam alt tarafı iki dır dır dinler biter yani
Kızım sende bir gun diger konun devam ederken 2. gun konuyu açıyorsun hemen arkasindan ekliyorsunHaha ay kiz guldurdun beni