gitmezse gitmesin ne diye göndermeye uğraşıyorsunki? ayrıca niye ban yiyeceksin anlamadım?
Buyuk ihtimal bu evet ama abartiyo ve kendinede eziyet oluyo. Sirf rahatsiz olmasin diye telefonunu almiyorum bile artik elime. Nasi cozebilirim bilmiyorum ama bunaliyorum. Maca beraber gidemeyiz bi donem takmiyodu simdi yine on defa soruyo gidiyimmi diye.
Cicim şu anda yapılabilecek bir şey var mı peki ? Hadi diyelim ki biriyle görüşüyor bunu da senden gizlemek için bu yola başvurmuş tamam mı ? E evdeyken adam whatssapp kullanmıyor , dışarı sen git git deyince çıkıyor. arkadaşlarıyla desen görüşmüyor yani bu adamın görüşebileceği yer çok kısıtlı o da zaten iş yerinde olduğu zaman. İlla bir şey bulacağına inanıyor ve de bulmayı gerçekten istiyorsan bilgisayarını uzaktan kontrol edebileceğin programlara bakmanı önerebilirim başka bir şey gelmedi aklıma.. ama ben adamın bir şey yaptığını sanmıyorum şahsen
Hayir ben ona zaten ihtimal vermiyorum sen anlamadin yazimi
Sosyal fobisi mi var? Asosyalliğini örtmek amaçlı sen kızarsın diye gitmiyorum diyor olabilir.
Bana bi işler çeviriyor gibi gelmedi.
Aksine saf ve pasif bir erkek figürü canlandı gözümde.
Ohh bırcok Kadının istedıgı tip ama şaka bır yana kendinemı gğvenemıyor yoksa sızın nasıl tepki verecegınızemı hepimi böyleydı sonradanmı bu şekil oldu?yoksa adamı çokmu korkuttunuzAnlamis degilim ama bunaliyorum. Temkinli olunacak durum yok diyorum cik git her zaman ben git dedigim maci bugundu gitmeye korkuyo tobe tobe. Dedim ya seni gonderen benim bugunse niye gitmedin ben unutmustum cunku
Evet aynen saf ve pasiftir dogru bildin gercekten. Ne yapabilirim sence? Nasil davranmam gerek
Ohh bırcok Kadının istedıgı tip ama şaka bır yana kendinemı gğvenemıyor yoksa sızın nasıl tepki verecegınızemı hepimi böyleydı sonradanmı bu şekil oldu?yoksa adamı çokmu korkuttunuz
Ben daha bu aksam yarim saat cemkirdim kendini duzelteceksen duzelt YORULDUM diye..
Cevap ne oldu bilin bakalim:
- "Niye?!! Kostun mu?!!!!!"
Dalganin alasini cekti yani..
Agiz dolusu kufur edesim vardi da Allah yardim etti umursamaz oldum..
Yanii uzun lafin kisasi sizi kizdirmamak icin ozen gosteriyor bence..
Siz iyi olun kavga etmeyin diye..
Benim kocam (evli degilim) evden disari cikmak istemeyecek basimin ustunde tasirimm.
Bir de zorla ben cikarcam, kendime ihanet olur
Çok zor böyle bi tiple olmak. Allah sabır versin ama seviyorsan savaşmalısın ve yanında olmalısın tabii ki.
Psikolojik sorunları olduğu aşikar bence. Özgüven eksikliği, kalabalıklardan kaçma ve bunu bastırmak için senden çekiniyormuş ayaklarına yatma halleri durumunun vahim olduğunun kanıtı bence.
Onu en iyi sen tanırsın. Ne oldu da bu hale geldi? Yoksa hep mi korkardı, hep mi pasifti? Bu gibi soruları irdeleyip sorunun kaynağına inmek lazım. Ama ona açık açık bunları dersen kalbi kırılır ve daha da ezik hissederek sinirlenebilir vs. Uzman yardımı şart gibi. =/ maddi durumunuz iyiyse kesinlikle terapi alması gereken bir tip bence.
Ailesı belkıde onu buhale getirmiş olabılır baskı fln şimdikde cok üzüldüm bı akrabamızda oğlunu devamlı baskı içinde senın elınden hıcbırsey gelmez bırak yapamazsın feln fıln öyle yetiştirmişlerdı hic kendine güvenı yoktu evlendıkten sonra eşi ona çok caba sarfettı ve kocasını o psıkolojısinden kurtardı sizde sabırlı olun güven verin ona
İşiniz cok zor gerçekten umarım kv niz ıyı kalblidırde oglunu yönlendırmeye kalkmaz size karşı..Zaten ailesi iziin vermez ogullarinin kendi basina bisey yapmasina. Onlardan izin almali cocuk gibi. Yapamazsin demezler ama bize sor biz bakariz yapabilirisin yapamazmisin derler. ailesine cok duskun her dediklerine inanir ve iyi niyet der. Bilmiyorum zorlaniyorum gercekten ;(
ya birine yakalanmaktan korkuyor (dışarıdan biri tehdit filan gibi)Selam kizlar hayirli aksamlar
Simdi soyle evlendigimizden beri esime gittigi yerlere destek olmusumdur. Hatta ben derim arkadaslarinla git, su gun spora git abinle, falan filan. Ama ne hikmettirki biyere giderken cok huzursuzlaniyo benim kizacagimi dusunuyo. On kere gittiyse belki bi iki kez demisimdir oda gec geldigi zamanlar. Haricinde soylenmem sevinirim cikti arkadaslarini gordu diye. Ama kendisi cok abartir oldu bu normal mi degilmi bilmiyorum.
Ayni sekilde whatsappa girmiyomus ben kizarim last seeni gorunce diye. Ama gelin gorunki bunu hic dillendirmemisimdir yani ne alaka benim yuzumden whatsapp girmiyo ben kizarim kimle konustun konusmasini istemeidigmi dusnuyo ama ortada boyle bisey yok
Kafayi yedirecek bana bugun on defa git dedim bugun zorla gitti yardim icindi camiye stress oldum paylasiyorum sizle! Yine ban yemessem iyidir