esim disari cikarken korkuyo ?!

Cicim şu anda yapılabilecek bir şey var mı peki ? Hadi diyelim ki biriyle görüşüyor bunu da senden gizlemek için bu yola başvurmuş tamam mı ? E evdeyken adam whatssapp kullanmıyor , dışarı sen git git deyince çıkıyor. arkadaşlarıyla desen görüşmüyor yani bu adamın görüşebileceği yer çok kısıtlı o da zaten iş yerinde olduğu zaman. İlla bir şey bulacağına inanıyor ve de bulmayı gerçekten istiyorsan bilgisayarını uzaktan kontrol edebileceğin programlara bakmanı önerebilirim başka bir şey gelmedi aklıma.. ama ben adamın bir şey yaptığını sanmıyorum şahsen

Hayir ben ona zaten ihtimal vermiyorum sen anlamadin yazimi

Hayir ben ona zaten ihtimal vermiyorum sen anlamadin yazimi

Yorumlar yüzünden canım , bir işler karıştırıyor yada bir şey saklıyor falan yazınca insanlar ben de böyle bir yorum yaptım yoksa senin yazından sadece kocanın çekingenliğinden yakındığın anlaşılıyor

Sen git ya da gitme deme, kararı ona bırak. Bir dönem takmıyordu demişsin belli ki psikolojik bir durum.

Sosyal fobisi mi var? Asosyalliğini örtmek amaçlı sen kızarsın diye gitmiyorum diyor olabilir.
Bana bi işler çeviriyor gibi gelmedi.
Aksine saf ve pasif bir erkek figürü canlandı gözümde.

Sosyal fobisi mi var? Asosyalliğini örtmek amaçlı sen kızarsın diye gitmiyorum diyor olabilir.
Bana bi işler çeviriyor gibi gelmedi.
Aksine saf ve pasif bir erkek figürü canlandı gözümde.

Evet aynen saf ve pasiftir dogru bildin gercekten. Ne yapabilirim sence? Nasil davranmam gerek

Anlamis degilim ama bunaliyorum. Temkinli olunacak durum yok diyorum cik git her zaman ben git dedigim maci bugundu gitmeye korkuyo tobe tobe. Dedim ya seni gonderen benim bugunse niye gitmedin ben unutmustum cunku
Ohh bırcok Kadının istedıgı tip ama şaka bır yana kendinemı gğvenemıyor yoksa sızın nasıl tepki verecegınızemı hepimi böyleydı sonradanmı bu şekil oldu?yoksa adamı çokmu korkuttunuz

Ben daha bu aksam yarim saat cemkirdim kendini duzelteceksen duzelt YORULDUM diye..
Cevap ne oldu bilin bakalim:
- "Niye?!! Kostun mu?!!!!!"
Dalganin alasini cekti yani..
Agiz dolusu kufur edesim vardi da Allah yardim etti umursamaz oldum..

Yanii uzun lafin kisasi sizi kizdirmamak icin ozen gosteriyor bence..
Siz iyi olun kavga etmeyin diye..
Benim kocam (evli degilim) evden disari cikmak istemeyecek basimin ustunde tasirimm.
Bir de zorla ben cikarcam, kendime ihanet olur

Evet aynen saf ve pasiftir dogru bildin gercekten. Ne yapabilirim sence? Nasil davranmam gerek

Çok zor böyle bi tiple olmak. Allah sabır versin ama seviyorsan savaşmalısın ve yanında olmalısın tabii ki.
Psikolojik sorunları olduğu aşikar bence. Özgüven eksikliği, kalabalıklardan kaçma ve bunu bastırmak için senden çekiniyormuş ayaklarına yatma halleri durumunun vahim olduğunun kanıtı bence.
Onu en iyi sen tanırsın. Ne oldu da bu hale geldi? Yoksa hep mi korkardı, hep mi pasifti? Bu gibi soruları irdeleyip sorunun kaynağına inmek lazım. Ama ona açık açık bunları dersen kalbi kırılır ve daha da ezik hissederek sinirlenebilir vs. Uzman yardımı şart gibi. =/ maddi durumunuz iyiyse kesinlikle terapi alması gereken bir tip bence.

Ohh bırcok Kadının istedıgı tip ama şaka bır yana kendinemı gğvenemıyor yoksa sızın nasıl tepki verecegınızemı hepimi böyleydı sonradanmı bu şekil oldu?yoksa adamı çokmu korkuttunuz

Yok kendine guvenir diye dusunuyorum ama ben kizacam diye odu kopuyo gercekten ve bu hicte hos bi durum degil cunku suclu hissediyorum kendimi. Ben neymisimde korkuyo bukadar gibisine

Ayni dertten muzdaribiz dogrumu anladim? En azindsn sizinki iyi dalga aliyo benim esim cok uzuluyo dert ediyo yoruluyorum

Baska problemlerimiz olmasa yaninda olurum ama herseyde bukadar takintili abartili ve dert sahibi. Bu beni sadece yormuo ama benim piskolojimide alt ust yapiuo huzursuzluk veriyo. Yeni evli sayiliriz alti ay olacak dedigi sey evlendigimizden beri huzursuzum ailesinin buyuk etkisi var biliuorum ama iste her problemde dedigim gibi

Ailesı belkıde onu buhale getirmiş olabılır baskı fln şimdikde cok üzüldüm bı akrabamızda oğlunu devamlı baskı içinde senın elınden hıcbırsey gelmez bırak yapamazsın feln fıln öyle yetiştirmişlerdı hic kendine güvenı yoktu evlendıkten sonra eşi ona çok caba sarfettı ve kocasını o psıkolojısinden kurtardı sizde sabırlı olun güven verin ona

Zaten ailesi iziin vermez ogullarinin kendi basina bisey yapmasina. Onlardan izin almali cocuk gibi. Yapamazsin demezler ama bize sor biz bakariz yapabilirisin yapamazmisin derler. ailesine cok duskun her dediklerine inanir ve iyi niyet der. Bilmiyorum zorlaniyorum gercekten ;(

İşiniz cok zor gerçekten umarım kv niz ıyı kalblidırde oglunu yönlendırmeye kalkmaz size karşı..
..

Hahaa fenayız kızlar adam karısından korkuyo demekki kaybetmekten korkuo hemen öküz altında bızaa arıyonuzz haa:)
Sekerim naptıysan sırrını ver evliliğin ilk yılıysa normal sonra öküze bağlıyolarr

ya birine yakalanmaktan korkuyor (dışarıdan biri tehdit filan gibi)
ya da sizin tarafınızdan önemsenmek kıskanılmak istiyor ve fazla şartlamış kendini, kendinide inandırmış buna yani böyle mutlu :)
ha birde parası ve zamanı kıymetli olabilir ama söylemekten çekinip faturayı size kesiyor olabilir :)

bısey sakladıgını dusunmuyorum
siz daha baskınsınız herhalde sındırmıssınız adamcagızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…