Eşim çok yalan söylüyor

hale1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
419
4
36
merhaba arkadaslar boyle bır konu acmıs olmak bıle benı cok uzuyor..evet esım cok ama cok yalan soyluyor en ufak bır konuda bıle yalana basvuruyor...hangı bır yalanını anlatayım bılmıyorum ama 3 yıllık evlıyım ıkıde oğlum var benı bu gune kadra yalanlarıyla cok yıprattı ama en buyuk darbeyı bayram öncesı yaptı..
eve alışveriş yapılacaktı cocuklara mama bez falan esıme zaten alış verış de hemen cıldırır parası gıdecekyaa sankı ele yapılıyor evıne cocuklarına harcanıyor para bu benı cok uzuyor bıze karsı cok cımrı ama iş babasına gelınce cekınmeden verır parayı :)
neyse işte bu maaşını almıs zaten bır haftadır dıyorum alısverıs yapmak lazım cocukların maması bezı bıttı dıye bılıyordu yanı yapılacagını maasımı alayım tmm yaparız dedı..maası aldıgı aksam geldı eve yalnız araba bulamamıs ki ne kadar dogru bu bılemıyorum....gıdemedık o gun yarın gıdecektık ben hazırlandım esımın ısten gelmesını beklıyorum bır sonrakı gun..geldı neyse dedıkı'' babam cocukları cok özlemıs bızı beklıyor...'' bende tmm dedım halamın oglundan arabayı ıste alışverısımızı yapalım bagajda dursun gıdelım baban gıle dedım.tmm dedı. msj attı halamızın oğluna ama bır turlu cvp gelmedı ya arasana dedım ne msj atıyorsun kontörum yok dedı...cvp gelmedı baya..sonradan bızı bırakması ıcın amcama msj atmıs haberım yok. bende halaoğlu geldı sanıyorum bır korna sesı cıktık neyse baktım amcam şok oldum ne oluyor dedım esime '' e ne yapayım gelmedı dedı babam beklıyor dedı'' sustum ama cok sınırlendım elım ayagım tıtredı resmen....gıttık neyse oturuyoruz aşagı kattada annemler oturuyor abartmanda oturuyorlar kayınvalıdem ve annem.cocuklar ve esım kayınvalıdemın yanındalar ben asagıya annemın yanına ındım..baya konustuk dertlestık falan..veysel gıdıyoruz dedı eve geldık yatarken sordum yarın gıtcezmı alışverıse dedım ne derse begenırsınız..'' maası babama versım ne alışverısı '' işte o an bıttım yaa arkadas benım cocuklarım burda perısan ben perısanım sen tutupta nasıl verırsın memur adama parayı....o gun sabaha kadar uyumadım sınırden ama kendısı hıcbıse yokmus gıbı horul horul uyudu...gece kalktım seytan durttu cep tlfuna baktım esımın sarjdaydı.mesajlara gırdım .sılmemıs mesajları ...baktım vee bır sok daha yasadım..megersem halamın oğluna hıc mesaj atmamıs arabayı ıstemek ıcın.Dırekt kayınbabama msj atılmıs '' biz gelıyoruz baba'' ve hemen ardından amcama atılmıs'' amca bızı babamlara bıraksana'' dıyee. yanı benı ayakta uyutmus esım...parayı vermeye gıdıyormusuz megersem ...maası almadan ıkı gun öncede kayınbabam aradı cocukları özledım bahanesıyle bızım agzımızı yokluyor bende dedım kurban kesıcez bu sene hemen bagırdı cagırdı sıze dedı kurbanmı duser...madem bıze kurban dusmuyor bızım kıt kanaat gecındıgımız maasımıza nıye goz dıktın nıye bızım maasımızla kurban aldın kestın haksızlık degılmı madem bana dusmuyor benım paramla kestıgın kurban helalmı sana sımdı..Allaha havale edıyorum...esıme sordum neden yalan soyledın mesajlarına baktım dedım agzını acıptaa bır acıklma bıle yapmadı sus dıye bana kızdı..ama anladım yaa anlamayada devam edıyorum ben kımımkı ben onun neyıyımkı.......ben onun sadece cınsel anlamda tatmınkarlıgıyım..ne esıyım ne arkadsı ne sırdası ne cocuklarının anası......iş cinsellıge ılıskıye gelınceee canım cıcım askım olurum benımle işi bitincede döner arkasını yatar yeter artık yaa bende dayanamıyorum yemın ederım ıcımı doktum cok uzattım belkı ama bu yazdıgım yasadıgımın bınde bırı..evlendım evlenelı ne hayattan zevk alıyorum ne evlı gıbı hıssedıyorum kendımı....saçma sapan süren bır hayat..
basınızı cok sısrdım özür dilerim ama ne yapıcam ben bu esımlee yalanı bıraktıramıyorum..ama sonumuz yok bılıyorum..UZATMALARI OYNUYORUZZ EVLATLARIMIZ ICIN VEE IKIMIZDE BILIYORUZKI KENDIMIZI KANDIRIYORUZ

Son düzenleme:
Çok sinir bozucu bir durum,çok da haklısın.
Hiç kendini hırpalama''ben neyim ki,kimim ki''diye.
Konu tamamen eşinin evliliği anlayamamış,
sahip olduklarının kıymetini bilememiş olması.
Evet yalan çok çirkin bir şey ama daha da çirkin olan,
çocuklarının rızkını ihtiyacı olmayan babasına vermesi.
Bu konu da alttan alınmaz,susulmaz,görmezden gelinmez.
Aksine sesinin çıktığı kadar itiraz et.
Aileler mi duyacak,duysun.
Duysun da belki utanırlar.
Böyle saçma şey mi olur ya,çocuğa bez lazım mama lazım,
öncelik babanın kurbanlığının.
Yazıklar olsun o dedeye de!
Torunlarının rızkını gasp ediyor resmen.
Ailen ne diyor bu duruma?

canım benım tutupta bu durumu babama anlatamam zaten babam benden cok uzak eskısı gıbı yakın degılız neden böyle oldugunuda bılmıyorum annemle dertlesırız bazen bu konuyuda anlattım babanla konusucam artık dayanamıyorum sana yaptıklarına dedı ..ama ben susturuyorum her defasında ama ınankı öle yapmak zorundayım benım arkam yok tmm annem babam var ama bana kucak acacaklarını bana hak vereceklerını dusunmuyorum bıl hassa babamın...evlendım o evden cıktım cıkıstım gerı donusum olmaz mantıgındalar ne yasarsam yasayım o bneım kaderımdır dusuncesındeler ama ben mutlumuyum mutsuzmuyum dusunen yok..hadı paylastım babamlaa sankı bana hakmı vercek yıne ben suclu olcam o senın kocandır denecek vee kolayca kapanacak konu..hadı esımın ailesıne anlattım sıkayet ettım hemen ogullarını savunacaklar bılıyorum cunku bazı yalanlarını kayınvalıdeme anlattım benım yuzumee karsı ben onunla konusurum sen canını sıkma dıyor esıme gelıncee aferın oglum karına yuz verme dercesıne tavır takınıyor ben anlamadım hangı yolu ızlmelıyım ne yapmalıyım ınankı bır meslegım olsa ne anne ne baba kımseyı tınlamam alırım cocuklarımı gıderım cekmem bu hayatı ama olmuyor ıstee öle kolay degıl. kalıp bunları cekmekte kolay degıl ama ne yapacaımı bılmıyorum öle doluyumkıı offfff offfff

kadının ekonomik özgürlüğü olamyıp maddi konularda kocasına bağlı olması çok kötü bir şey... yarın öbür gün boşanacak olsanız bu adamın nafakası olmadan (onu da babasına yedirmeyip size verirse!) çocuklara bile bakamayacaksınız onlar da perişan olacak arada ki daha şimdiden oluyorlarmış da... ne adamlar var yani cidden hayret ediyorum allah yardımcınız olsun...

aminnnnn allahım ıslah eylesın esımı ne dıyım ...şimdi geldı yıne bneım haberım yok babam cagırıyo dıyo akşama off bıktım artık her hafta gıtmesek olmazz..her gıttıgımızde duzgun bıse olmaz zaten muhakkah bır tartısma cıkar hıc gıtmek ıstemıyorum hıccccc kavga ettık yınee gıtmek ıstemıyorum benım nıye haberım yok sen karar vermıssın gelmıssın bıde bana gıdelımmı dıyorsun ne saçma yaaa

3 yıllık evlilik ve 2 evlat. Allahım bağışlasın inşallah!
Bebeleriniz büyüyene kadar sabretmek zorundasınız.
Sonra iyi kötü bir iş bulup boşanır kendi hayatınızı kurarsınız.
Şu an aileniz bile arkanızda olmadığına göre başka da yapacak pek bir şey yok.
Kafanıza takmayın,adam değişmez,boşuna üzülerek kendinizi yıpratmayın bence.

canım ne mezunusun bilmiyorum ama bu sene lise ve önlisans mezunları için kpss var ona hazırlan mesleğin olursa daha güçlü olursun kararlarını bağımsız alırsın

canım Allah yardımcın olsun bu erkek milletine ne oluyor anlamam evde ki karsı Allahın emaneti değil sanki evde ki yavruları komsunun cocuğu sanki ya senin ailenin eksiği varken ne die ona buna veririsin rızkını anlamam
bazı insanlara yaranılmıyor iki evlat vermişsin dizini kırıp evinde oturuyorsun her türlü görevini yapıyprsun üstüne üstelik seviyorsun sayıyorsun her türlü gönlünü hoş ediyorsun adamın yaptığına bak
güzel dille anlattasa oyalamasa ne olur olmaz ters kadına hesap mı verecek o erkek adam evin reisi kadın çocuk azdaha dişini sıksın ne olur kii
zor canım zor Allah kolaylık versin

canım ne mezunusun bilmiyorum ama bu sene lise ve önlisans mezunları için kpss var ona hazırlan mesleğin olursa daha güçlü olursun kararlarını bağımsız alırsın

canım lise mezunuyum gecen sene eşime yalvardım kpss gırcem banada gırıs formu al dedım. tmm dedı.bende bu ara calısıyorum sınav yaklastı eşim kendıne form almıs bana almamıs kaynımla bır olmus agız bırlıgı yapmıslar bana neden almadın dedım. son formu ben aldım yemınle kalmamıs dedı...öyle ınandırıcıydıkı inandım bende saf saf..sonradan kaynıma sordum aslında kaynım cok ıyıdır namazında nıyazında beyın olarak abısınden daha akıllı daha oturaklıdır..ona sordum Allahın ıcın dogru soyle dedım cıdden form mu kalamıstı abınmı almadı dıye..valla yenge abıme deme ama bılerek almadı form vardı dedı..dunya basıma yıkıldı zaten gun gectıkce nefretım katlanıyor

insan cocuklarinin rizkini nasil verir nasil rahat eder hicmi dusunmez evde ne yiyecek ne icecek hadi kendinden gectin o yavrularidami dusunmez bu kadarinada pesss...

böyle eşlerle bir ömür geçireceğini bilmek çok zor allah yarıdmcın olsun umarım en kısa zamanda düzelir

ben olsam kp tel acarim cocuklarin bezi ve mamasi bitti.oglun tum maasini getirdi sana verdi bir zahmet bezle mamayi alip getir derdim
.yok almam diyorsaniz cami önune mendil accam yeter ya benim de bir yuvam var de.

ya arkadasım kusura bakmada sen bu adamı cekemem diyosun iyi güzel hos da niye karakterini bile bile cocuk yaptın hemde 1 degil 2 tane 3.5 yıllık evlilik 2 cocuk
Mutsuz bi evlilige en son verilmesi gereken cocukken sen 2 tane evlat sahibisin.Neden acele ettin bu kadar?

yalan söyleyen bir eş ve kararlarına seni dahil etmeyen bir hayat

arkadaşından, çektiğin sıkıntılara isyan etmekle haklısın, bu konuda sabrın ve

tahammül gücün fazlasıyla tükenmiş..benim sana söylemek istediğim asıl mesele; ailen konusunda

babam annem ne der diye düşünme.. eğer ola ki sorunlarını halledemeyip eşine ve ailesine

iyice katlanamaz hale gelirsen ,babam annem beni kabul eder mi diye düşünme...ben şu yönde karar aldım

beni ister yanınıza alın, ister kendi başıma devam ederim de ve bunu hiç de çekinmeden söyle..

onlar senin ebeveynlerin ise sana destek olmaya mecburlar ve illa ki herşeyde onların gönlünü yapmak zorunda değilsin

yani çok hassas olmak bu konularda seni daha çok yıpratır...

ailem ne der diye düşünen insanlara artık ben hep bunu diyorum.. aileni düşünme onlar senin yanında olmak zorundalar ...
olamıyorlarsa bir de onları mutsuz eder miyim diye düşünen kadınlar, kendilerini tüketmiyorda kimi tüketiyor...

eşine gelince.. onunla muhakkah şikayetçi olduğun özellikleriyle ilgili açık açık konuş,
kararlarında seninde fikrini alması gerektiğini yumuşak bir uslüpla söyle,yok bu üsluptan anlamadı ve hala

eski tas eski hamam olayında ise yavaş yavaş üslubunu ve yaptırımlarını sertleştirebilirsin..onunla evin içinde iletişime ara verip bir süre sessiz kalabilirsin
ya da aile meselelerine 3.şahısların girmesini pek tavsiye etmem ama eşinizin ailesinden o bahsi geçen kayınbiraderinle çok ayrıntıya
girmeden bazı şeyleri konuşabilirsniz..maddi yönden benden habersiz sizin aileye verilen paralardan rahatsız oluyorum diye açıkça söyleyebilirsiniz..

biliyor musunuz insanlar dobra dobra, açık açık konuşulan hususlarda karşı tarafa pek pişkinlik yapamıyorlar...

ama milletin karşısında ezik ve sanki sen bir kabahat işlemiş gibi konuşursan hemen celalleniveriyorlar..psikolojik olarak

gayet sakin ve kendinden emin davran eşinle ya da başkasıyla konuşurken..bu ruh haliyle 1-0 önde başlarsın mecazi anlamda...

velhasıl kelam... dilerim evliliğinde mutlu olacağın günleri yaşarsın bu sorunları aşarak

Allah evlatlarınla güzel bir hayat nasib etsin sana

sevgiler....

okurken ben sinirlendim,
hadi eşiniz sizi, yavrularınızı düşünmüyor
peki babası nasıl o parayı utanmadan alıyor.
eşiniz sorumsuz evliğin bilincinde değil ama o çocuklarada yazık
ben olsam hemen açarım babasına telefon durumu anlatırım
sizin çocuklarınızın rızkını ihtiyacı olmadığı halde babasına verdiği için olay çıkartırım..
allah yardımcınız olsun..

cnm cok zor bır durum aynı durumları ınan kı ablam yasadı enıstemde aldıgı maası babasına verırdı ustelık babası kamudan emeklı kıra vermez uzerınde cocuk yok esı ve kendısı ablacıgımda ıkı ogluyla kıt kannat gecınır babam desen cok sınırlıdır asla bosanmayı kabul etmez kısacası senın yasadıklarını ablam yasadı baktık olmuo buyuk oglu 6 yasında kucugu de2 yasında ablama annem ve ben dedım bırak ev temız olucak yemek hazır olucak dıye cırpınma ne olcaksa olsun ablam cocuklarına ve kendıne yemek yapıp yıyor kocası gelınce yemek yok alısverıs yap ondan sonra pısıreyım der.cocugun bezı yok cocuk resmen kanepelerın uzerıne pısletıordu oylece bırakıordu cocugun bezı yok napayım dıordu daha ne sayayım sana 1 ay boyunca boyle devam ettı sabaha kadar cesmeyı acık bıraktı utu yu prıze takıp saatlerce oylece elektrık faturasını kat kat artırdı enıstem baktı olmuor maas kartını ablama verdı suan evındekı butun esyaları hepsını yenıledı heray gızlı saklı bır koseye bırkac altın atar ha yalanmı konusuor bırak konus sun cocukların ıcın gelecegını kur dıoruz ve , ablam gelecegı ıcın cocukları ıcın bu hayatı cekıp onların geleceklerını ınsaa etmeye basladı bıle bızkadınlar erkeklerın uzerındekı yuku hafıfletıkce onlar bu rahatlıga alıstıkca ınankı bana bızler ezılmeye hep mahkumuz umarım sana yol gosterbılmısımdır allah yardımcın olsun

Umarım doğum kontrolü kullanıyorsundur canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…