ya arkadasım kusura bakmada sen bu adamı cekemem diyosun iyi güzel hos da niye karakterini bile bile cocuk yaptın hemde 1 degil 2 tane 3.5 yıllık evlilik 2 cocuk
Mutsuz bi evlilige en son verilmesi gereken cocukken sen 2 tane evlat sahibisin.Neden acele ettin bu kadar?
inanki yazdiklarini aglayarak okudum,bugun bende cok duygusalim,sorumsuz bir esle yasamak cok zor,bunu cok iyi bilirim,ekonomik ozgurlugunde olsa kadinsin,cok sukur maddi bi sorunum yok 12 yil oldu bir kez bile esimden para istemedim sadece sevgi dilendim okadar.bir gun gelecek anlayacaklar ama o gun cok gec olucak:)
canım ben işin o boyutunu hıc anlatmıyorum bılee eşimden para ıstemek ona muhtac olma bıtırıyor benı evlendım evlenelı hıc harclı vermedı bana bır kre olsun kuaföre goturmedı bayramdan bayrama anca oda ben co yalvarırsam nefret edıyorum ona muhtac olmaktan nefret...............
bırsey ıstedıgım zaman ondan ızın ıstemek al dıye yalvarmak allahım ne aşağılayıcı bırseyy
sakin kendini kucuk gorme,o utansin yaptiklarindan,asagilayici diye bisey yok mecbur hem senin hemde cocuklarinin isteklerine karsilamak zorunda,aklim almiyor ya madem zor geliyo eve bakmak evlenmesin bu erkekler.
biliyor musunuz insanlar dobra dobra, açık açık konuşulan hususlarda karşı tarafa pek pişkinlik yapamıyorlar...
ama milletin karşısında ezik ve sanki sen bir kabahat işlemiş gibi konuşursan hemen celalleniveriyorlar..psikolojik olarak
gayet sakin ve kendinden emin davran eşinle ya da başkasıyla konuşurken..bu ruh haliyle 1-0 önde başlarsın mecazi anlamda....
cnm cok zor bır durum aynı durumları ınan kı ablam yasadı enıstemde aldıgı maası babasına verırdı ustelık babası kamudan emeklı kıra vermez uzerınde cocuk yok esı ve kendısı ablacıgımda ıkı ogluyla kıt kannat gecınır babam desen cok sınırlıdır asla bosanmayı kabul etmez kısacası senın yasadıklarını ablam yasadı baktık olmuo buyuk oglu 6 yasında kucugu de2 yasında ablama annem ve ben dedım bırak ev temız olucak yemek hazır olucak dıye cırpınma ne olcaksa olsun ablam cocuklarına ve kendıne yemek yapıp yıyor kocası gelınce yemek yok alısverıs yap ondan sonra pısıreyım der.cocugun bezı yok cocuk resmen kanepelerın uzerıne pısletıordu oylece bırakıordu cocugun bezı yok napayım dıordu daha ne sayayım sana 1 ay boyunca boyle devam ettı sabaha kadar cesmeyı acık bıraktı utu yu prıze takıp saatlerce oylece elektrık faturasını kat kat artırdı enıstem baktı olmuor maas kartını ablama verdı suan evındekı butun esyaları hepsını yenıledı heray gızlı saklı bır koseye bırkac altın atar ha yalanmı konusuor bırak konus sun cocukların ıcın gelecegını kur dıoruz ve , ablam gelecegı ıcın cocukları ıcın bu hayatı cekıp onların geleceklerını ınsaa etmeye basladı bıle bızkadınlar erkeklerın uzerındekı yuku hafıfletıkce onlar bu rahatlıga alıstıkca ınankı bana bızler ezılmeye hep mahkumuz umarım sana yol gosterbılmısımdır allah yardımcın olsun
Eee peki çocuklara mama ve bez alabildinizmi bari?Ben orada takıldım.Bütün maaşını babaya verince siz bu ay ne yapacaksınız?Babasıda amma tuhafmış.Kurban borç aldığın parayla kesilmezki,helede iki küçük miniğin rızkıyla hiç kesilmez.Şimdi k.babanız dinin gereklerini yerine mi getirmiş oldu acaba?Ay ne çelişki yarabbim.
okudugum zaman cok üzüldüm bende senle aynı durumdayım eşimde bana çook yalan sölüyor yakaladıgım zamanda suus diye bagırıyor bnde bilmiyorum nabıcagımı Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını verir inşallah
arkadaşım yaşadıkların çok üzücü.allah sana sabır eşinede akıl versin.kaynınla konuşsan abin paramızı babana veriyor biz sıkıntıda kalıyoruz desen.abisinin sizlerle ilgilenmediğini anlatsan.kaynında konuşsa abiiyle etkili olabilir mi.çünkü kaynım iyidir demişsin.eşinde belki kardeşi konuşunca düzelir.birde bir arkadaşın ablası faturaları artırmış elektirği açmış falan sende yap.elektriğe suya falan fazla para verince belki babasına vermez.denemeye değer bence.birde eşinin karşısında da çok sessiz kalma.sıkıntılarını söyle.erkeklerin işine gelir ses çıkarmayan eş.ses çıkarmıyor diye daha fazla yapar.sesini çıkar.allah yardımcın olsun.
Olmasın senin harçlığın cebinde.Baban okuyan oğluna para göndersin,kurban kesmesin.Sen önce çocuklarını düşün,kardeşinede gönder ama çocuklarından esirgediğin parayı değil,onların ihtiyaclarını giderdikten sonra kalan parayı gönder.
canım kaynımı dınlemez eşim..konussada ıse yaramaz kaynımda pek karısmaz karısmak ıstemez yanı o kendı halınde bırı etlıye sutluye karısmaz.....ben bırakın elektrıgı suyu fazla harcamayı 3 ayda bır mutfak alısverısını zor yapıyorum yalvar yakar sankı kendıme yapıyorum ailem ıcın mutfagıma alıyorum aldıgımda 3 ayda bır 200 tl geçmez yanıı ona bılee kıyametlerı koparıyor kaldıkı elektrık su fazla gelse mazallh yanıı ...benım annem 15 gune bır gıder alısverısıne babam kesınlıkle karısmz bıde ben bım e gıdıyorum yanı en ucuz yere ama yınede yaranamıyorum ben cok masraflıymısım..6 aydır aynı tüpü kullanıyorum taktir bile gormedım sobada pişiriyorum yemeklerımı cok cımrı yaa aşırı derecede ama ailesıne gelınce bonkör..kardesı sımdı polis okulunda okumaya basladı 2 ay ust uste ona para vermıs helalı hos olsun kaynıma ama benımde burda ıhtıyacım var su an gıtmemelı o para bu ay verıcekmı bılmıyorum banada demıyor verdıkten sonra dıyor 400 tl az degıl zaten kendı alıyo 800 kalıyo bıze 400 bunun elektırıgı suyu kendı özel masrafı vee koltuk taksıdımızı cıkarırsam bana kalan 100 tl onada zaten alıs verıs dıye yalvarıyoum cocugun bezı maması dıyee cıldırıyor benım dıyo hıcmı cebımde haslıgım olmasın dıyor...
allah yardımcın olsun ne diyeyim.seni gibi idareli eşi buluyor bunuyor.