Eşim Çok Mu Bencil Yoksa Ben Mi Haksızlık Yapıyorum??

Kelebek02

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
323
262
18
31
Merhaba hanımlar ;
Eşim oyun bağımlısı, evlendiğimizden beri bu konu hakkında defalarca ayrılma noktasına geldik .
Hiçbir şey değişmedi, Eşim hala oyun oynuyor. Sürekli bilgisayar başında bazen masayı hazırlayıp saatlerce gelmesini bekliyorum. Yada onun odasına gidiyor yemek.
Dün İnterneti kotası bitti ve durmuş, sanki hayat bitti.
Arkadaşımla konuşuyordum geldi kapat ne konuşuyorsun bu kadar söylendi, arkadaşım duymasın diye hızlıca kapattım.
Annem aradı konuşmadan kapattım.
Çünkü İnternet bağlantısı kesiliyormuş uzaklaşınca.
Aldı telefonu bilgisayara bağladı,İnternetin az olduğunu tarifenin duran tarife olmadığını söyledim. Maddi olarak şuan çok parlak bir dönemde değiliz zira..
Yok anlatamadım oyun fazla yemez dedi akşam 6 dan sabah 12 ye kadar kendi telefonu + bilgisayar benim telefona bağlandı. Bazen o kadar çok kızıyorum ki kendime yani neden beni hiçe sayan biri ile hala beraberim diye.çünkü aynısını asla ona yapamazsın.
Sabah tartıştık iki aydır zaten benim faturamı yatıramıyorsun babama söylüyorum öde diye.bu kadar önemli mi Bırak iki gün de oynama ne olacak dedim
Bu kez başladı aileme hakarete, küfretmeye.
Ev işlerine asla yardım etmez. İki dakika çocuklara bak desem onu yapmaz.
Markete gidilecek se o üşeniyorsa ben giderim. Özel ihtiyaçların için para bırak desem onu bırakmaz.

Artık kafayı yemek üzereyim sizce ben mi abartıyorum. Uzun oldu kusura bakmayın. Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu artık o kadar normal oldu ki bizim için bunu hep yapıyor.
Birileri bize gelse niye geliyor, gelmesin oluyor. Bu hep benim ailem ile alakalı Ailem ile görüşmüyor.

Ben de yeni evliyim empati yapıyorum sizinle de kafayı yerim sanırım. Hiç sakin bir anı yok mu konuşmayı anlatmayı denediniz mi yahut konuştuğunuzda ne diyor? Ayrıca gerçekten sadece oyun oynadığına emin misiniz

O telefonu onun kafasında kırardım çok sabırlısınız.
Ona sorsanız çok fevriyim asla hayır kelimesini kullanmamı istemiyor. İstiyorki hayatımın odağı o olsun ne isterse tamam olsun. Ama bunun için hiç çaba sarf etmiyor.

Bu artık o kadar normal oldu ki bizim için bunu hep yapıyor.
Birileri bize gelse niye geliyor, gelmesin oluyor. Bu hep benim ailem ile alakalı Ailem ile görüşmüyor.

Baştan tepki vermediğiniz için dozu artarak devam ediyor. Görüşmeyebilir, o kısım sorun değil ama küfür veya hakaret konusunda sesinizi çıkarmalıydınız.

Evet oyun oynuyor ndan eminim.
Sakin konuşamıyoruz hemen kızıp bağırmaya başlıyor.

Baştan tepki vermediğiniz için dozu artarak devam ediyor. Görüşmeyebilir, o kısım sorun değil ama küfür veya hakaret konusunda sesinizi çıkarmalıydınız.
İnanın herşeyi yaptım. Bilgisayarı parçaladım, ailesine mesafe koydum yok yok değişmiyor gitti yenisini aldı.

ekonomik gücünüz var mı
aileniz arkanızda durur mu?

bunlar önemli... birde gözünü sıkı korkutmak
O konuya hiç girmeyelim. Arkamda bir ailem yok maalesef anneme gitsem burdan kötü. Ekonomik özgürlüğüm var mesleğim de var ama çocuklarım küçük.

Evlendiğinizden beri bu şekilde mi geçiyor

Internetten gerekli gereksiz bir suru sey indir sonra sil. Oyun oynadigi icin fatura kabarik geldi sansin.

Arada bir oynasa sorun olmaz da sürekli oynayıp, interneti bitince de ergen gibi davranması çok da kabul edilebilir değil. Size de hiçbir faydası yokmuş, hiç olmazsa çocuklarıyla ilgilenir insan. Evliliği yanlış anlamış eşiniz; annesi gibi yemeğini önüne koy, kendisi oyun oynasın. Sizi annesi sanıyo galiba. Anneler çocuklarını büyütebilse böyle sorunlar çıkmaz zaten. İyi sabrediyosunuz ben olsam bilgisayarı kafasında kırarım. Size yükse eşiniz boşuna uğraşmayın; zamanınızı büyümemiş bi çocuğu büyütmek için harcamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…