Bu artık o kadar normal oldu ki bizim için bunu hep yapıyor.Evli insanların özel hayatı, özel alanları olmasından yanayım ama bu aile hayatını etkiliyorsa en baştan dur denmeli. Bu kadar niye sabrettiniz ki?
Her şeyi geçtim aileme küfür edecek adamı doğduğuna pişman ederim.
Hep bi düzelir diye bekliyorum.Boşanmak için ne bekliyosun ki bencilliğide geçmiş bu hareketleri
Ona sorsanız çok fevriyim asla hayır kelimesini kullanmamı istemiyor. İstiyorki hayatımın odağı o olsun ne isterse tamam olsun. Ama bunun için hiç çaba sarf etmiyor.O telefonu onun kafasında kırardım çok sabırlısınız.
düzelmez yazık günah gençliğine geçmez bunla bi ömür bırak oyunuyla baş başa onuHep bi düzelir diye bekliyorum.
Bu artık o kadar normal oldu ki bizim için bunu hep yapıyor.
Birileri bize gelse niye geliyor, gelmesin oluyor. Bu hep benim ailem ile alakalı Ailem ile görüşmüyor.
Evet oyun oynuyor ndan eminim.Ben de yeni evliyim empati yapıyorum sizinle de kafayı yerim sanırım. Hiç sakin bir anı yok mu konuşmayı anlatmayı denediniz mi yahut konuştuğunuzda ne diyor? Ayrıca gerçekten sadece oyun oynadığına emin misiniz
en büyük hata burada.. düzelir die beklemek.. asla düzelmiyorlar...Hep bi düzelir diye bekliyorum.
İnanın herşeyi yaptım. Bilgisayarı parçaladım, ailesine mesafe koydum yok yok değişmiyor gitti yenisini aldı.Baştan tepki vermediğiniz için dozu artarak devam ediyor. Görüşmeyebilir, o kısım sorun değil ama küfür veya hakaret konusunda sesinizi çıkarmalıydınız.
O konuya hiç girmeyelim. Arkamda bir ailem yok maalesef anneme gitsem burdan kötü. Ekonomik özgürlüğüm var mesleğim de var ama çocuklarım küçük.ekonomik gücünüz var mı
aileniz arkanızda durur mu?
bunlar önemli... birde gözünü sıkı korkutmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?