Eşim çok hantal

Rosesrose

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
16
10
27
Hanımlar eşim eve girdiği her an bir yerlere uzanma peşinde. Yemek yer koltuğa yayılır oyun oynar yatağa yayılır bir şey konuşuruz olduğu yere uzanır konuşur. Çok iyi çok tatlı bir adam ama aşırı hantal her alanda. 85 kiloyu geçti sanırım kilo verse kendini daha enerjik hissedecek ama spora da gitmiyor. Beni en rahatsız eden konu yatakta hantal olması. Sevişirken en ufak bir esneklik yok adamda sadece uzanıp her şeyi benim yapmamı bekliyor. Adamı üstüme çekmeye çalışıyorum resmen direniyor. Öpüşürken bile üstte görmedim onu. Ben her zaman üstte olamam ki. Yani yatakta bile bu tembellik nedir biraz hareketli ol. Millet yatakta dört dönüyor bak sinirim bozuldu gene. Ne yapmam lazım. Spora zorlasam 15 kilo falan verip ideal kilosuna gelse her yerde panda gibi yatma huyundan vaz geçer mi acaba? 10 günlük tatilde bile yatmaya çalıştı her an.

Spora ikna etmeden önce rahatsiz olduğunuz her şeyi konuşun.

Yoksa spora gidip hantallığa devam edebilir.

Kırmadan, incitmeden, anlamasını sağlayarak konuşun.

Böyle mutsuz oldugunuzu söyleyin.

Değiştirmek için çaba harcamanı istiyorum deyin.

Onun sizde memnun olup olmadığı şeyleri de anlatmasina firsat verin.

Karşılıklı emek vererek sonuc ulaşırsınız umarım.

Ben de konuşmak istiyorum ama kırmaktan korkuyorum. Birkaç kere üstte olunca bacağının ağrıdığından bahsetti bu tamamen güç eksikliğinden oluyor bence. Yapısına rağmen miskinliğinden enerjisi olmuyor. Kırmadan güzelce konuşmam lazım dediğiniz gibi.

Bana karşı çok istekli etrafımda dönüyor hep ama tembel bacım Şimdi gülüyorum ama çözemezsek sıkıntı.
İyi iyi oda bir şey
Tavsiyem şu yönde; sen üsttesin ya mesela iki aşağı yukarı of çok yoruldum de çekil kenara hadi azcık sen devam et de in aşağıya istekliyse yapar zaten :) insan seks yaparken dümdüz durur mu ya insana garip bi enerji geliyor şaşırdım doğrusu

Valla bahsettiğinizin pek kilo ile ilgilisi yok gibi sonuçta obez falan değil. Hem ne kilolu erkekler var hele ki konu cinsellik olunca at koşturan
Yani bildiğiniz ve denediğiniz sadece iki pozisyon mu var ayy ne bileyim siz yatağın köşesine yatsanız eşiniz ayakta da pek ala bacağı falan ağrımadan devam edebilir. Tek tek yazmayayım şimdi ama yani illa misyoner takılmanız gerekmez

Ben öyle isteyince dediğiniz gibi oluyor ama ona kalsa hiç yorulmak istemiyor

Ben öyle isteyince dediğiniz gibi oluyor ama ona kalsa hiç yorulmak istemiyor

Bell ki huyu öyle
Yani yapamadığından değil yapmak istemediğinden kaynaklanan bir şey kilo verse de değişmeyecektir. Ya konuşarak bu durumun sizi gerçekten rahatsız ettiğini açıkça anlatmalısınız ya da kabullenmelisiniz

Bence ne ağrı, ne kiloyla ilgisi var ve sizin bu durumdan memnun olmadığınızı anlamış ki üstte olunca bacağım ağrıyor gibi bir bahane ile sizi geçiştirmiş. Benimde erkek arkadaşım mesela kilolu ama yatakta hep aktif olan kendisi, tamamen o yönetir ve efor sarfeder. Ama bu çözülebilir bir şey çünkü size karşı zaten gönlü var sevişmeye Bence başladığınızda ön sevişmeden sonra ona fırsat vermeden doggy pozisyonunu alın ve asla alta geçmeyin, pozisyon sırasında o an ne kadar zevk aldığınızı belli edin ki değiştiremesin, öyle kalın rahatlayana kadar. Bittikten sonra da gün içinde bu sevişmenize dair onu övün ne kadar zevk aldığınızi dile getirin, böylelikle size keyif verdiği şeyi bir dahaki sevişmede yine yapmak isteyecektir.

Bence kendi usengecligi esim 95 benim masallahi var bizim taraftadada bende var usengeclik az konusun bence az caba sarf etmesi icin kilodan degilse dedigim.gibi zayıflasada oyle devam edecektir

Ay tövbe okuyunca aklıma Kırkpınar güreşleri geldi.

Aklıma ilk gelen bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…