Ben de konuşmak istiyorum ama kırmaktan korkuyorum. Birkaç kere üstte olunca bacağının ağrıdığından bahsetti bu tamamen güç eksikliğinden oluyor bence. Yapısına rağmen miskinliğinden enerjisi olmuyor. Kırmadan güzelce konuşmam lazım dediğiniz gibi.Spora ikna etmeden önce rahatsiz olduğunuz her şeyi konuşun.
Yoksa spora gidip hantallığa devam edebilir.
Kırmadan, incitmeden, anlamasını sağlayarak konuşun.
Böyle mutsuz oldugunuzu söyleyin.
Değiştirmek için çaba harcamanı istiyorum deyin.
Onun sizde memnun olup olmadığı şeyleri de anlatmasina firsat verin.
Karşılıklı emek vererek sonuc ulaşırsınız umarım.
Bana karşı çok istekli etrafımda dönüyor hep ama tembel bacımeşiniz dildo olabilir mikız dildo bile titreşiyor hareket ediyo anaaaaa o nasıl koca iyi bari takımı kalkıyor ufakta olsa yaşama belirtisi veriyor
İyi iyi oda bir şeyBana karşı çok istekli etrafımda dönüyor hep ama tembel bacımŞimdi gülüyorum ama çözemezsek sıkıntı.
Hanımlar eşim eve girdiği her an bir yerlere uzanma peşinde. Yemek yer koltuğa yayılır oyun oynar yatağa yayılır bir şey konuşuruz olduğu yere uzanır konuşur. Çok iyi çok tatlı bir adam ama aşırı hantal her alanda. 85 kiloyu geçti sanırım kilo verse kendini daha enerjik hissedecek ama spora da gitmiyor. Beni en rahatsız eden konu yatakta hantal olması. Sevişirken en ufak bir esneklik yok adamda sadece uzanıp her şeyi benim yapmamı bekliyor. Adamı üstüme çekmeye çalışıyorum resmen direniyor. Öpüşürken bile üstte görmedim onu. Ben her zaman üstte olamam ki. Yani yatakta bile bu tembellik nedir biraz hareketli ol. Millet yatakta dört dönüyor bak sinirim bozuldu gene. Ne yapmam lazım. Spora zorlasam 15 kilo falan verip ideal kilosuna gelse her yerde panda gibi yatma huyundan vaz geçer mi acaba? 10 günlük tatilde bile yatmaya çalıştı her an.
Ben öyle isteyince dediğiniz gibi oluyor ama ona kalsa hiç yorulmak istemiyorValla bahsettiğinizin pek kilo ile ilgilisi yok gibisonuçta obez falan değil. Hem ne kilolu erkekler var hele ki konu cinsellik olunca at koşturan
Yani bildiğiniz ve denediğiniz sadece iki pozisyon mu varayy ne bileyim siz yatağın köşesine yatsanız eşiniz ayakta da pek ala bacağı falan ağrımadan devam edebilir. Tek tek yazmayayım şimdi ama yani illa misyoner takılmanız gerekmez
Ben öyle isteyince dediğiniz gibi oluyor ama ona kalsa hiç yorulmak istemiyor
95 miBence kendi usengecligi esim 95 benim masallahi varbizim taraftadada bende var usengeclik az konusun bence az caba sarf etmesi icin kilodan degilse dedigim.gibi zayıflasada oyle devam edecektir
Kiz yas degil kilo ahahhaha allah seni bildigi gibi yapsn95 mikus ucuyor mu ya 95 yasinda
sicaklardan algilarim kapandiysa demekKiz yas degil kilo ahahhaha allah seni bildigi gibi yapsn
Bence ne ağrı, ne kiloyla ilgisi var ve sizin bu durumdan memnun olmadığınızı anlamış ki üstte olunca bacağım ağrıyor gibi bir bahane ile sizi geçiştirmiş. Benimde erkek arkadaşım mesela kilolu ama yatakta hep aktif olan kendisi, tamamen o yönetir ve efor sarfeder. Ama bu çözülebilir bir şey çünkü size karşı zaten gönlü var sevişmeyeBence başladığınızda ön sevişmeden sonra ona fırsat vermeden doggy pozisyonunu alın ve asla alta geçmeyin, pozisyon sırasında o an ne kadar zevk aldığınızı belli edin ki değiştiremesin, öyle kalın rahatlayana kadar. Bittikten sonra da gün içinde bu sevişmenize dair onu övün ne kadar zevk aldığınızi dile getirin, böylelikle size keyif verdiği şeyi bir dahaki sevişmede yine yapmak isteyecektir.
Aklıma ilk gelen buHanımlar eşim eve girdiği her an bir yerlere uzanma peşinde. Yemek yer koltuğa yayılır oyun oynar yatağa yayılır bir şey konuşuruz olduğu yere uzanır konuşur. Çok iyi çok tatlı bir adam ama aşırı hantal her alanda. 85 kiloyu geçti sanırım kilo verse kendini daha enerjik hissedecek ama spora da gitmiyor. Beni en rahatsız eden konu yatakta hantal olması. Sevişirken en ufak bir esneklik yok adamda sadece uzanıp her şeyi benim yapmamı bekliyor. Adamı üstüme çekmeye çalışıyorum resmen direniyor. Öpüşürken bile üstte görmedim onu. Ben her zaman üstte olamam ki. Yani yatakta bile bu tembellik nedir biraz hareketli ol. Millet yatakta dört dönüyor bak sinirim bozuldu gene. Ne yapmam lazım. Spora zorlasam 15 kilo falan verip ideal kilosuna gelse her yerde panda gibi yatma huyundan vaz geçer mi acaba? 10 günlük tatilde bile yatmaya çalıştı her an.