Eşim çok gaddar???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim çok gaddar davranıyor doğru düzgün hiç kimseyle görüşmeme izin vermiyor kendi ailemle bile konuşmama müdahil oluyor aslında sevgisinden hiçbir şüphem yok bunları bir takıntı olarak yetişme tarzından dolayı yaptığından eminim ancak yinede belki biraz yumuşar diye sabretmeye çalışıyorum ama bende yoruldum artık düzelme tarzı yok sizce ne yapmam lazım var mı bir öneriniz düzelme şansı var mı
Seven insan böyle yapmaz! Kendinizi kandırmayın.
Biraz rest çekmeyi bilin ya, ne demek ailemle, arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor?
Siz köle misiniz?

Eşim çok gaddar davranıyor doğru düzgün hiç kimseyle görüşmeme izin vermiyor kendi ailemle bile konuşmama müdahil oluyor aslında sevgisinden hiçbir şüphem yok bunları bir takıntı olarak yetişme tarzından dolayı yaptığından eminim ancak yinede belki biraz yumuşar diye sabretmeye çalışıyorum ama bende yoruldum artık düzelme tarzı yok sizce ne yapmam lazım var mı bir öneriniz düzelme şansı var mı
Boşan ?

Nasıl hayır? Hadi git benim gaddar olduğumu yaz mı dedi? Birazcık neşemiz yerine gelsin de dedi mi? Sonra da üyelere sen alay ettin sen ağır yazdın sen zorbasın, şöylesin böylesin deniyor.
Ay canım benim ne alaka adam kendini öğrenmek istedi

Kimseyle ailenle bile gorusturmeyen adam buraya konu acmana mi izin veriyor? Bence haberi bile yok
Uyeler hani bosaniyordun diye sorunca hemen R yaptin

Eşim çok gaddar davranıyor doğru düzgün hiç kimseyle görüşmeme izin vermiyor kendi ailemle bile konuşmama müdahil oluyor aslında sevgisinden hiçbir şüphem yok bunları bir takıntı olarak yetişme tarzından dolayı yaptığından eminim ancak yinede belki biraz yumuşar diye sabretmeye çalışıyorum ama bende yoruldum artık düzelme tarzı yok sizce ne yapmam lazım var mı bir öneriniz düzelme şansı var
Benim eşim de bazı konular da asla değişmez diye düşünüyordum çünkü ailesinde öyle görüp büyümüştü inan ben bişey yapmadım zamanla beni gördü ailemi gördü değişmez dediğim bir kaç huyu birandan değişti çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X