Eşim çok gaddar???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

snemakotu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
540
205
18
30
Eşim çok gaddar davranıyor doğru düzgün hiç kimseyle görüşmeme izin vermiyor kendi ailemle bile konuşmama müdahil oluyor aslında sevgisinden hiçbir şüphem yok bunları bir takıntı olarak yetişme tarzından dolayı yaptığından eminim ancak yinede belki biraz yumuşar diye sabretmeye çalışıyorum ama bende yoruldum artık düzelme tarzı yok sizce ne yapmam lazım var mı bir öneriniz düzelme şansı var mı

Duzelmisi yok muydu ki bunu duzeltmeye calisiyorsunuz? Bir de sevgisinden yapiyor diye kendinizi kandirmissiniz. Hic kimseyle konusmaniza izin vermiyor, ailenizle bile ama bunlari sevgisinden yapiyor peki.

Asla sevgisinden hiçbir şüphem yok nasıl diyebiliyorsunuz ya. Benim eşim sizin anlattığınız gibi biri değil yine de bu cümleyi kurmam kuramam yani. Kendinizi kandırmanın gereği var mı ? Sevmekle saplantılı olmak aynı şey değil. Kıskanmakla kısıtlamak aynı şey değil.

Seven insan böyle yabani gibi yaşatmaz sizi. Ailenizle konuşmak sizi mutlu ediyorsa oda mutlu olur. Hem onun ne haddine buna karışmak? Seni sevmekten ziyade kontrol etmek istiyor gibi daha çok. Bu kadar çok dışarıdan sakınanın kendi zihniyeti bozuktur. Üzgünüm ama böyle düşünüyorum. Eşiniz normal düşünmüyor.

Hani bayramdan sonra boşanmaya karar vermiştiniz? Kaç tane konunuz yorumunuz var bu adamla ilgili.

Sizin ailenizle konuşmanıza müdahil olmasında hangi sevgi belirtisini gördünüz mesela söyler misiniz belki benim kaçırdığım bir ayrıntı vardır. İnsanın ailesiyle konuşmasına müdahil olan kişi nasıl o insanı çok seviyordur mesela ?

Hani bayramdan sonra boşanmaya karar vermiştiniz? Kaç tane konunuz yorumunuz var bu adamla ilgili.
Öyle zaten konuyu eşim yazdırdı kendini biliyor gerçekleri duysun duymak bile zoruna gidiyor ama düşüncemin arkasındayım birebir kendi ağzından yazdım

Son yorumuma bakın

Kimse değişmez.

Öyle zaten konuyu eşim yazdırdı kendini biliyor gerçekleri duysun duymak bile zoruna gidiyor ama düşüncemin arkasındayım birebir kendi ağzından yazdım
Karı koca forumdaki üyelerle eğleniyor musunuz ? Önceki konularınız ve yazdıklarınız neydi ? İnsanlar size destek olmaya çalışırken yorumları okuyup eğleniyor muydunuz ?

Bu konulari esiniz mi yazdirdi?

Karı koca forumdaki üyelerle eğleniyor musunuz ? Önceki konularınız ve yazdıklarınız neydi ? İnsanlar size destek olmaya çalışırken yorumları okuyup eğleniyor muydunuz ?
Hayır canım ne alaka eşime psikiyatriye git diyorum gitmiyor terapiste gidelim diyorum gitmiyor en son beni anlamadığı için kendisi açtırdı konuyu

Gerçek sevgi sizi kelebek misali özgür kılandır .
Özgür olmadığınız yerde nasıl sevildiğinizi hissedebilirsiniz ki

Gerekcesi ne? Kendisi konu actiracak adam anlamak istiyorda actiriyordur diye dusunuyorum. Boyle birisi aileyle gorusmeye bile karisacak kadar nasil baskici oluyor. Ya da bu kadar baskici birisi nasil kendi hakkinda konu actiriyor?
Hayır canım ne alaka eşime psikiyatriye git diyorum gitmiyor terapiste gidelim diyorum gitmiyor en son beni anlamadığı için kendisi açtırdı konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…