Eşim çok gaddar davranıyor doğru düzgün hiç kimseyle görüşmeme izin vermiyor kendi ailemle bile konuşmama müdahil oluyor aslında sevgisinden hiçbir şüphem yok bunları bir takıntı olarak yetişme tarzından dolayı yaptığından eminim ancak yinede belki biraz yumuşar diye sabretmeye çalışıyorum ama bende yoruldum artık düzelme tarzı yok sizce ne yapmam lazım var mı bir öneriniz düzelme şansı var mı
Hani bayramdan sonra boşanmaya karar vermiştiniz? Kaç tane konunuz yorumunuz var bu adamla ilgili.Eşim çok gaddar davranıyor doğru düzgün hiç kimseyle görüşmeme izin vermiyor kendi ailemle bile konuşmama müdahil oluyor aslında sevgisinden hiçbir şüphem yok bunları bir takıntı olarak yetişme tarzından dolayı yaptığından eminim ancak yinede belki biraz yumuşar diye sabretmeye çalışıyorum ama bende yoruldum artık düzelme tarzı yok sizce ne yapmam lazım var mı bir öneriniz düzelme şansı var mı
Öyle zaten konuyu eşim yazdırdı kendini biliyor gerçekleri duysun duymak bile zoruna gidiyor ama düşüncemin arkasındayım birebir kendi ağzından yazdımHani bayramdan sonra boşanmaya karar vermiştiniz? Kaç tane konunuz yorumunuz var bu adamla ilgili.
Son yorumuma bakınSizin ailenizle konuşmanıza müdahil olmasında hangi sevgi belirtisini gördünüz mesela söyler misiniz belki benim kaçırdığım bir ayrıntı vardır. İnsanın ailesiyle konuşmasına müdahil olan kişi nasıl o insanı çok seviyordur mesela ?
Çok haklısınız.Ve bu adamdan tüp bebekle çocuk sahibi olma düşüncesindesiniz.
Kendiniz yetmiyor bir de çocuk çeksin bu baskı dolu hayatı diyorsunuz yani.
Kimse değişmez.Eşim çok gaddar davranıyor doğru düzgün hiç kimseyle görüşmeme izin vermiyor kendi ailemle bile konuşmama müdahil oluyor aslında sevgisinden hiçbir şüphem yok bunları bir takıntı olarak yetişme tarzından dolayı yaptığından eminim ancak yinede belki biraz yumuşar diye sabretmeye çalışıyorum ama bende yoruldum artık düzelme tarzı yok sizce ne yapmam lazım var mı bir öneriniz düzelme şansı var mı
Karı koca forumdaki üyelerle eğleniyor musunuz ? Önceki konularınız ve yazdıklarınız neydi ? İnsanlar size destek olmaya çalışırken yorumları okuyup eğleniyor muydunuz ?Öyle zaten konuyu eşim yazdırdı kendini biliyor gerçekleri duysun duymak bile zoruna gidiyor ama düşüncemin arkasındayım birebir kendi ağzından yazdım
Kocamın ailesi yok 2 sene oldu ağzımızla söylememize rağmen bir kez olsun evlerinde kalamadık eşim en büyükleri hep onlara yardımcı olmuş maddi manevi kardeşlerinin üniversite hayatlarında evlenmelerinde herhangi bir sorunlarında hep destek olmuş anne babasına yine aynı bişeyleri eksik olsa hemen eşimi aradılar diğerleri işin içinde bile değilller evlenirken 5 kuruş faydaları olmadı biz izne ayrıldık 1 gece de sizde kalalım dedik yolumuz uzun olduğu için bir sürü bahane bulmuş annnesi eşimde tamam demiş kapatmış insan evladına böyle mi yapar asla kötülüğü olmadığı halde eşim bu kadar fedakar olduğu için mi sevilmiyor çok kızdım annesine giderken hediyeler götürmeyi planlıyordum hiç değmez o insanlara böyle aile olur mu eşimin asla sakladığı gizlediği bir sorunları yok ailesi hep böyleymiş benlik te değil bizde tam tersi olduğu için çok tuhaf geliyor bu durum
Kayınvalidem sözde beni çok seviyor amaa ben sevginin gösterilme taraftarıyım o da bi gelin için ne olabilir az çok bilirsiniz neyse bu biraz önce eşimi aradı nerdesiniz falan eşim de öğle arası evde yemek yiyoruz dedi aslında eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum yani snemaki yiyor dedi kadın bir şaşırdı bir şaşırdı nasıl soruyor niye tutmuyor şöyle böyle sahur yapmıyormusunuz Sanane yani yaparız yapmayız tutarız tutmayız şokoldu sordu durdu hasbinallah snane değil mi çok gıcık oldum yine
Öyle zaten konuyu eşim yazdırdı kendini biliyor gerçekleri duysun duymak bile zoruna gidiyor ama düşüncemin arkasındayım birebir kendi ağzından yazdım
Hayır canım ne alaka eşime psikiyatriye git diyorum gitmiyor terapiste gidelim diyorum gitmiyor en son beni anlamadığı için kendisi açtırdı konuyuKarı koca forumdaki üyelerle eğleniyor musunuz ? Önceki konularınız ve yazdıklarınız neydi ? İnsanlar size destek olmaya çalışırken yorumları okuyup eğleniyor muydunuz ?
HayırBu konulari esiniz mi yazdirdi?
Hayır canım ne alaka eşime psikiyatriye git diyorum gitmiyor terapiste gidelim diyorum gitmiyor en son beni anlamadığı için kendisi açtırdı konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?