Eşim çocuk istemiyor, yaşım geçiyor

Genç kadınsın boşan bu adamdan, adam kaç yaşında oğlu kaç yaşında. Senin çocuğunla nasıl babalık bağı kardeşlik bağı olacak bu insanlar arasında?

Böyle adamlar bilerek kendilerinden yaşça küçük genç kızlarla evleniyorlar, gözü açılmamış oluyor, böyle evliliklere müsade eden ailelerde pek kızlarını umursamıyor oluyorlar. Yaşın gençken gidip bu adamla evlenmişsin ama büyük bir hata bu.

Çocuk doğana kadar adam nerdeyse 50 belki daha fazla olacak, zaten baktığı bir evladı var, ilk evladı olsa her şeyiyle yetmeye çalışır ama neyine yetebilecek bu yaştan sonra ikinci evliliğinden olan ikinci çocuğa. Sen belki kardeşi olsun isteyeceksin.

Bu çocuk konusunu kimse 20 yaşında evlenmeye kalktığında aklına getirmez zaten. Kimin aklına gelir 20sinde acaba çocuk olur mu olmaz mı diye, sizin bu konuşmamanız normal.

Aklı selim yorumunuz için teşekkür ederim. Tabiki küçüktüm. Nereden gelsin aklıma.. Evet çok sıkıntılı bir aile ortamım vardı. Her gün şiddet görüyordum, balkondan aşağı atılmak üzereydim, yetmedi adam tuttular öldürüp mezarlığa gömeceklerdi. Eve kapatmışlardı. Okula dışarıya hiçbir yere gidemiyordum. Beni seviyordu ben de bana olan sevgisini sevdim yüreğini. Kurtulusumdu, kurtulusum oldu.

Sevgi böyle bir şey değil. İhtiyaç zamanında eğer üniversiteden yaşıtın biri sana evini açsa, sana destek olsa onu da sevdim derdin. 20li yaşlarının başında aklı başında sıradan bir insan kendisinden 16 yaş büyük, evlenmiş boşanmış, çocuklu adama böyle sevgi duymaz. Adam resmen senin durumunu kullanmış, gözünü boyamış evlenmiş.

Eğer sen yine zor durumda olan yaşı 30larında çocuklu boşanmış kadın olsaydın emin ol adam seni umursamazdı.

Adam ne yaşından utanmış, ne çocuğundan utanmış ne de zor durumda olan bir genç kıza kahramancılık oynamaya utanmış.

Baştan beri yanlış hikaye. Çok küçük yaşta, 2. Kez evlenen 16 yaş farkı olan biriyle evlenmişsin. Baba olmayı istiyor musun bu konuda ne düşünüyorsun vb konuşma geçmemiş arada. Zaten okul, atanma derken yıllar geçmiş. Sırf anne olma hissini tatmak için babası tarafından istenmeyen, ihmal edilen bir bebek dünyaya getirip hayata 1-0 geriden başlamasını, travma dolu bir hayatı olmasını talep ediyorsun. Bunun farkında mısın? Kendi isteğin için eşinden gizli bunu yapman doğru değil. Çocuk istemiyorsa, çocuk olduğunda senin korunmadigini anlayacak ve sahiplenmez büyük ihtimalle. Kendini ve doğmamış çocuğunu yakma. Anne olmayı istiyorsan boşan, kendi hayatına odaklan ve hayatına girecek iyi birisiyle ebeveyn olmayı daha sonra düşünürsün

Saçmalama istersen bence. Adamı kandırıp çocuk sahibi olsan ne olacak sen anne olmak istiyorsun diye neden mutsuz bir çocuk olsun babası onu belki hiç sevmeyecek adam istemiyor çocuk zorla mı ? bu karar eşlerin ortak kararı olmalı bosan çek git çocuk isteyen birisinden yap

O şekilde hamile kalırsanız da eşiniz aldıralım derse?
Bu ihtimal daha kötü...

Bu kandırmacayı üç kere deneyen ve kendi ayağına sıkmış bir tanıdığım var. 3 çocuğu var 3 ü de ayrı babadan ve şu an bekar anne. Sorsan kaderine yanıyordur….

Allah yardımcınız olsun kolay degil ama bence arkasından iş cevirmeyin net şekilde karar verin boşanıcam yoksa diyin istemiyor ise. Boşanın yaşınız çok genç hatalar gecmiş olaylar olabilir napalım kimse kimsenin ne yaşadığınızı bilemez hayata bakış açım Allah bana Bi 20 sene ömür verdiyse huzurlu keyifli geçirmek istiyorummm sizde anne olmak istiyorsanız olun

Her şeyi geçtim adam o çocuğu istemez ve benimsemezse ömür boyu bir kanadı kırık baba sorunları olan biri haline gelecek çocuğunuz. Böyle bir zulmü yaparım diyorsanız durmayın doğurun.

Hamile kalırsanız sizi terk edebilir, ilişkiniz daha kötü bir hal alabilir. Anne olmanın hakkınız olduğunu eğer çocuk istemiyorsa boşanmak istediğinizi söyleyin. Ona göre bir seçim yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…