- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
canım harika yaaa keşke sende gidebilseydin kuzum ozaman dahada bir harika olurdu :))) güle güle gidip gelsin eniştem....
Amaç çok güzel ama en kötüsü dediğin gibi dağçiçeğim erzak felan verseydin adama kaydirigubbakcemile3
Hayırlı yolculuklar canım
sanada allah kavuştrsun
hay sen çok yaşa mavrulum:roflol: .koli yapim adamcağıza içine tarhana .erişte ev ekmeği neyim koyayım.:roflol:
Yap tabi durduğun kabahat -tatlicadiarzu-
Ay yabancı yer hele de bu kadar uzak zordur ama napacak iş
Arkadaşlar, sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu Cumaertesi günü eşim iş icabı , Çin ve Türkiye Dostluk projesi için , Çine gidiyorlar..
Ülke hakkında çok bilgimiz yok, sadece uçakla 12 saat yolculuğun sürdüğünü biliyoruz..
Şimdiden siparişlere başladık ..eşimle dalga geçiyorum artık şusi yersin, çöp şişle çorba içersin diye..baldo prinçde istedim..:roflol::roflol:
güle güle gitsin gelsin canım eşin ahanda böyle:roflol::roflol:Arkadaşlar, sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu Cumaertesi günü eşim iş icabı , Çin ve Türkiye Dostluk projesi için , Çine gidiyorlar..
Ülke hakkında çok bilgimiz yok, sadece uçakla 12 saat yolculuğun sürdüğünü biliyoruz..
Şimdiden siparişlere başladık ..eşimle dalga geçiyorum artık şusi yersin, çöp şişle çorba içersin diye..baldo prinçde istedim..:roflol::roflol:
Hayırlı yolculuklar olsun.
Gelirken neler getirir şimdi enişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?