• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çıldırttı beni, ne yapmalıyım sizce?

ne büyük gaf yapmış eşin..seni mahcup etmiş..
babasını kıramıyor gidiyorsunuz ailesine..
senin ailene gelince kemküm..hep böyledir erkek milleti zaten..hep onlar pohpohlansın..
yüzyıllarda geçse erkek soyunun değişeceğine inanmıyorum..
kendi ailelerine saygıda kusur olmasın,önemli gün ve haftalar atlanmasın..
eşlerinin ailesine gelince binbir nazla,şöööyle sıra savmak için gidilir..
sen yine eşini karşına al..bi güzel konuş..eve misafir davet ederken sana sorması gerektiğini..
daha evliliğiniz yeniyken alıştır..yoksa aman tatsıızlık çıkmasın diye suıstukça..
istedikleri gibi at oynatmaya çalışırlar..

eşin çok ayıp etmiş bende olsam çok kızardım eşinin ailesinin bir suçu yok çocukları ile bearber olmak isteyebilir kayınvalidenin gönlünü al bence

O zaman kızlar ben eşimle sakin sakin nie bole yaptın die konusayım dimi?

kesinlikle cnm benim ne gerek var kavga gürültüye..ikinizde kırılcaksınız daha fazla uzicak konu belki içinden çıkılmaz başka bir hal alıcak...
oluyo olmuyoda deil yani..3 senelik evliyim sana tavsiye bu cnm uygulayıp uygulamamk sana kalmış..hadi hayırlısı

herşeyi geçtim,hepsi bi şekilde halledilir ama eşinin annesine senin için söylediği şeyler çok yanlış ve küçük düşürücü.Mutlaka onunla konuşmalısın,bir daha olmaması için ciddi bir şekilde uyarmalısın. 2 kişi arasında konuşulanlar 2 kişi arasında kalmalıdır.

esinde cocukluk yapmis ne karini kucuk dusuruyorsun hayret be!

sabah gorusuyonuz gunun 24 saati birliktemi olmasi lazimmis anlamadim

ağzım açık kaldı doğrusu.

Eşin kaç yaşında bilmiyorum ama benim 7 yaşındaki oğlum bile bunu yapmazdı heralde çok kötü bir duruma düşmüşsün.

Herneyse olan olmuş kayınvalidende olgun davranmış doğrusu çok büyütmemekle beraber mutlaka bunun ne kadar yalnış olduğunu anlat bir şekilde.

işte...şımarık ana kuzusu sürekli pışpışlanmaya alısmıs,ne dersem deyım onlar benden vazgecmez diye düsünen,dünya benim etrafımda döner diye düşünen aneemde var karımda ikiside beni çeker diye düşünen tipik koca...hersey söylemeye hakkım var.çünkü birinin ogluyum birinin kocası...oh attım işte üstümden.şimdi annemle karım halletsin banane diyen sorumsuz bi koca...

ANNE GELİNİN DERS CALISMA BAHANESİYLE SİZİ AKSAMA İSTEMİO AMA DERS CALISACAGI FALANDA YOK SIRF BUNUN ALTINA SIGINIYO SİZİN GELMENİZİ İSTEMİYO

Saygısız adam!Ne demek o öyle? Amaç ne yani evlenicek ruhsal olgunluga erişememiş bir adammıki bu ağzından çıkanı kulağı duymuyor.Bu lafı soyluyorum ben ama laf nereye gıder ılerde ben bu lafın esiri olurmuyum ceremesini çekermiyim diye düşünmek yok...Kusura bakma inan kendimi senin yerine koydumda cinlendim resmen.Senin yerinde olsam sakin mi olmalıyım diye bile soramayacak kadar sinirli olurdum...Ha bu arada kayınvalidenin bu konuya yaklaşımı takdire şayan...Smıley'ler kullanılmadıgı ıcın elkış yollayamıyorum..

Son düzenleme:
bence eşiniz size bir ders vermek istemiş .heralde siz her seferinde gitmek istemiyorsunuz yada onların gelmesini istemiyorsunuz onlarda sürekli içli dışlı olmak istiyor. eşinizde arada kalıyor topu size atmış beni arada bırakma ne halin varsa gör der gibi yaptığı tabiki yanlış ama kendinizide bir gözden geçirin sizin ailenize gitmeme durumuna gelince siz taviz veriyorsunuz unutmayın taviz tavizi doğurur

Ne kadar ayıp eşinin yaptığı. . !!
Ben olsam konuşmazdm sanırım eşimle uzun bi süre . . Belki konuşmazsam problmei aşamayabilrim ama yaptığı terbiyesizliğin beni nasıl üzdüğünü ve sinirlendiğini anlar sanırım. .

Back