• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çıldırttı beni, ne yapmalıyım sizce?

cok cok cok buyuk bi hata ne demek gelininiz sizi istemıyor
bu denirmi sonuna kadar hakllısın
ben yerınde olsam onun yaptıgının aynısını ona yapardım kendı ailemin yanında rencide ederdim
tabi bu cok saglıklı bişe deil ama ben öle yapardım
ve o kelimeyı söyledıgı an ya cok buyuk bı kavga cıkardı yada
ceker giderdim sen iyi dayanmıssın.....

Evet canım cok haklısın bende o sekilde cozme taraftarıyım olayları kimseye belli etmeden hissettirmeden.. Ama eşim cocuk gibi davranıyo,cogu kavgamızdan ailesinin haberi oluyo hiç idare etmei bazı seleri saklamayı bilmio ve bu huyu cıldırtıyo beni..

canım yanlış anlama ama özellikle ailelere kayın valdelere kavgalar yansıtılınca gerçekten çok yüz göz olunuyor.evlilik karı koca kavgalarından değil bence anne babalara yansıtıldığı için yıkılıyor.benim eşimde bende bütün sorunlarımızı kendimiz çözeriz eğer ki ailesine beni şikayet etse özel kavgalarımızı söylese herşey negatif yönde çıkmaz hale gelir.allah yardımcın olsun.

peki kızlar sizce simdi ben nası bi yol izleyim? surat asıp kavga mı ediyim?
Yoksa gayet raat bole yaparsan kendin kaybedersin ailen bana karsı tavır alırsa bende onlara alırım arada kalan uzulen sen olursun benim için hava hos istediğini yap diip gayet rahat mı takılıyım?

canım yanlış anlama ama özellikle ailelere kayın valdelere kavgalar yansıtılınca gerçekten çok yüz göz olunuyor.evlilik karı koca kavgalarından değil bence anne babalara yansıtıldığı için yıkılıyor.benim eşimde bende bütün sorunlarımızı kendimiz çözeriz eğer ki ailesine beni şikayet etse özel kavgalarımızı söylese herşey negatif yönde çıkmaz hale gelir.allah yardımcın olsun.

Amin canım :( :(

Yoksa gayet raat bole yaparsan kendin kaybedersin ailen bana karsı tavır alırsa bende onlara alırım arada kalan uzulen sen olursun benim için hava hos istediğini yap diip gayet rahat mı takılıyım?
böyle desen bile eline ne geçecek ki?eşin ile senin aranda ipler iyice inceldikten sonra sır saklayamama gibi bi sorununuz varken böyle desen ne olacak ki canım.eşinin ailesiyle aran iyi ama eşinle kötü olduktan sonra hiç birşey fark etmez ki.bence sen şu sır olayını çöz.nasıl benim özelimi anlatırsın??bunun peşinden koş ve hiç kimseye birşey belli etme.

çok şaşırdım cnm yaa..o anki durumunu anlamamak mümkün değil ama senin yerinde olmayı asla istemezdim..çok ayıp olmuş eşin patavatsızlık yapmış cnm..
eşinin orda seni alttan alıp sonra konuşuruz demesi gerekirdi..senin gönlünü alıp karıcım bidaha senden habersiz davet etmem merak etme diyip senin açığın olsa dahi bunu ailesine asla ama asla belli etmemedi gerekirdi..sonuçta sen onun eşisin..
yani en azından benim eşim böyle yapıyo..benim bi eksiğim olsa dahi bunu ailesine asla yansıtmaz çünkü yarın bigün belli mi olur karşıma çıkabilir bu tür konular..

tartışma konuş hallet tartışmaktan kimseye yarar gelmedi bugüne kadar gelmicekte eminim..
alçak bi ses tonuyla konuş eşinle anlat ne kadar mahçup olduğunu bilsin..kavga gürültü boş şeyler şimdiden kredinizi tüketmeyin

yada kayınvaldenlere tavır alsan yine eline hiç birşey geçmeyecek.sonuçta eşinle evlisin.unutmaki eşinin ailesi senin için bir üzülür oğulları için bin üzülür.bu hepimiz için geçerli.onlara tavır aldın diye fazla üzülmezler emin ol.

Canım cok haklısında ben onun yaptıgını yapamamki.. Ailem zaten cok zor ikna oldu bu evlilie simdi bişe dersem bak biz demiştik dicekler yada onu kotuleyemem ben aileme ben ona yapamam yani bunu cunku en ufak bişe desem aileme karsı onla ilgili annem kopruleri yıkıcak onla.. O yuzden bole bişe yapamam..

vala canım benım ailemde ayıla bayıla vermedi
hatta annem baya baya bayıldı verırken kıyametleri kopardı
istedıklerı gun ben vermıyorum dıye ortalıgı yıkdı...
ama ben dayanamam asla damadın gelmek istemıyo derım yada sizi istemıoo

vala canım benım ailemde ayıla bayıla vermedi
hatta annem baya baya bayıldı verırken kıyametleri kopardı
istedıklerı gun ben vermıyorum dıye ortalıgı yıkdı...
ama ben dayanamam asla damadın gelmek istemıyo derım yada sizi istemıoo

E canım annemlere ole desem nolcak bu sefer annem uzulucek eşimi kucuk dusurucem die annemi nie uzuyumki ona hıc kıyamam..

eşler aralarında tartışmalıdır tabiki en güzel en sağlıklısı bu.fakat hepimizin bazen konturolünü kaybettiği anlar olabilir hepimiz insanız.keşke tartışma dahi olmasa hayatta.fakat binde birde olsa her eş kavga eder.etmeyenlerde çok ama çok şanslıdırlar.allah sabırlarını daim etsin.

eşiniz "bencil"kavramını tasıyor bence hep kendine hep kendine gibi bi tavrı var gibi..
ayrıca sizi kucuk dusurmeside cabası..en ufak olayda bunlar olabiliyorsa en olmadık cumleler kurabiliyorsa ilerideki tartışmalarınızda cok daha kırıcı,rencide edici kelimeler sarf ettiginde ne olacak ?

çok şaşırdım cnm yaa..o anki durumunu anlamamak mümkün değil ama senin yerinde olmayı asla istemezdim..çok ayıp olmuş eşin patavatsızlık yapmış cnm..
eşinin orda seni alttan alıp sonra konuşuruz demesi gerekirdi..senin gönlünü alıp karıcım bidaha senden habersiz davet etmem merak etme diyip senin açığın olsa dahi bunu ailesine asla ama asla belli etmemedi gerekirdi..sonuçta sen onun eşisin..
yani en azından benim eşim böyle yapıyo..benim bi eksiğim olsa dahi bunu ailesine asla yansıtmaz çünkü yarın bigün belli mi olur karşıma çıkabilir bu tür konular..

tartışma konuş hallet tartışmaktan kimseye yarar gelmedi bugüne kadar gelmicekte eminim..
alçak bi ses tonuyla konuş eşinle anlat ne kadar mahçup olduğunu bilsin..kavga gürültü boş şeyler şimdiden kredinizi tüketmeyin

tartışmakta bi nevi konuşmaktır.bi konu üzerinde tartışmak.illaki yüksek sesle değil normal bi şekildede tartışabilinir.kavgadan daha sağlıklı daha mantıklısı tartışmak bana göre.

eşler aralarında tartışmalıdır tabiki en güzel en sağlıklısı bu.fakat hepimizin bazen konturolünü kaybettiği anlar olabilir hepimiz insanız.keşke tartışma dahi olmasa hayatta.fakat binde birde olsa her eş kavga eder.etmeyenlerde çok ama çok şanslıdırlar.allah sabırlarını daim etsin.

Cok haklısın canım keske hic kavga olmasa.. Oluncada normal bir sekilde halledilebilse,keske... keske...

E canım annemlere ole desem nolcak bu sefer annem uzulucek eşimi kucuk dusurucem die annemi nie uzuyumki ona hıc kıyamam..

alla alla buna ne gerek var anlamadımki cnm sakın yapma böle bişi kısasa kısas olurmu evlilikte..çocuk oyuncağı değil bu evlilik...
annene söleyipte ne olcak anlamıyorumki onu üzmekten başka..siz halledebilirsiniz sorununuzu sen eşini affedebilirsin ama annen affetmez içinde kalır..
sakın arkadaşların yorumlarına aldanıpta sorunu büyütüp çıkılmaz hale getirmeyin sakın

tartışmakta bi nevi konuşmaktır.bi konu üzerinde tartışmak.illaki yüksek sesle değil normal bi şekildede tartışabilinir.kavgadan daha sağlıklı daha mantıklısı tartışmak bana göre.

senin fikrin tabiki...
ben kendi evliliğimde tartışmanın hayrını görmedim..tartışma derken bağarıp çağarmaktan bahsettim tabiki bbi konuyu tartışıp o konu üzerinde fikir alışverişi yapmak konuyu çözümlenebilir hale getirir..
kavgadan yana kimseye hayır gelmez..aradaki fark bu..arkadaş zaten ben şimdi ne yapmalıyım eşimle KAVGA mı etmeliyim yoksa konuyu es mi geçmeliyim die sormuş dimi ben de sorusunu buna göre cevapladım

senin fikrin tabiki...
ben kendi evliliğimde tartışmanın hayrını görmedim..tartışma derken bağarıp çağarmaktan bahsettim tabiki bbi konuyu tartışıp o konu üzerinde fikir alışverişi yapmak konuyu çözümlenebilir hale getirir..
kavgadan yana kimseye hayır gelmez..aradaki fark bu..arkadaş zaten ben şimdi ne yapmalıyım eşimle KAVGA mı etmeliyim yoksa konuyu es mi geçmeliyim die sormuş dimi ben de sorusunu buna göre cevapladım

anladım canım....

bbi konuyu tartışıp o konu üzerinde fikir alışverişi yapmak konuyu çözümlenebilir hale getirir
ilk mesajında tartışma konuş dediğin için bende öyle bir cevap verdim.

Back