- 23 Mayıs 2010
- 411
- 30
- 318
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
-
Kızlar bugun sabah eşim beni deli etti hemen baslıyorum anlatmaya..
Kayınpederim devamlı butun cocuklarıyla birlikte olmak ister elinden gelse hepimiz aynı evde yasıcaz o derece yani.. Allahtan sık sık sehir dısına gidiyoda rahat ediyoruz..
Bugun sabah aramıs eşimi kahvaltıya gelin ablanlarla abinlerde gelio.. Eşimde babasına asla hayır diyemez bu ayrı bi cıldırtır zaten beni..
Neyse guzelce uyandırdı beni askım nolur gidelim ben tek gitmeim falan tamam askım dedm bnde kalktık babası aradı bida markete gidin bende geliorum..
Gittik markete alısveriş yapıoruz babasıyla,babası et aldı eşimde baba 2 hafta sonra bayram bir suru et gelcek alma ne gerek var dedi oda e aksama ne yicez dedi eşimde akşama bizde olalım dedi.. Ben orda cıldırdım tabi surat falan yaptım eşime sonucta benden habersiz misafir cagırıo sormuo bile 2.side ben ne zaman bi pazar babamlara gidelim desem kendi aileme işte aşkım pazar bugun pazarımız bize kalsın vs der bnde kabul ederim simdi hem kahvaltıda emrivakiyle beni ailesine gturuo hemde aksam bize cagırıo onları..
Bnde yolda kavga ettim bir suru dedim ben ders calısıcam yemek falan hazırlayamam o kadar kişiye oda bos bos konusma falan dedi bende ben solerim annene dedim ama tabi baya kavga seklinde solenio bunlar...
Sonra asansorden indik kayınvalidemin evine girer girmez daha gunaydın bile demeden eşimin ilk solediği laf
ANNE GELİNİN DERS CALISMA BAHANESİYLE SİZİ AKSAMA İSTEMİO AMA DERS CALISACAGI FALANDA YOK SIRF BUNUN ALTINA SIGINIYO SİZİN GELMENİZİ İSTEMİYO
dedi ben tabi apışıp kaldım nası toparlıycamı bilemedim..
Kayınvalidemde cok bozuldu dogal olarak astı suratını bende astım. Sonra aradan 20 dak falan gecti duzeldi kayınvalidem işte oglumun sacmalıgı kızım biz sana hep geliriz ben biliorum seni ders calıs sen tabi falan dedi ama sonucta cok kırılmıstır mutlaka..
Kızlar simdi sizce ben naapıyım eşimle kavga mı ediyim eve gelince yoksa gaayet rahat bi şekilde ailenin bana karsı cephe alması bnm için hıç sorun deil zarar goren sen olursun arada kalırsın ben gorusmem olur biter mi diyim naapıyım?
Bi akıl verin kızlar nolur..
çok büyük bir hata etmiş
güzel bir ders vermek lazım
yaratıcı fikirler...
ya aynısını yapacaksın kendi ailene onun bir eleştirisi varsa daha önceden uluorta dan diye söyleyeceksin...
yada senin söylemene görek yok ben kayınvalideceğime söylerim diyip yine herkesin ortasında bize gelmeyin diyeceksin...
toparlasın bakalım..
ne kendi ailene ne de eşinin ailesine hiç birşey hissettirmeden kendi aranızda çözün sorunları canım.sonuçta evlilik iki kişiliktir.başkaları işin içine girdiği zaman karı kocanın köprüleri yıkılır.ama her sorunun üstesinden kendiniz gelirseniz sevginiz kök salar.karı koca birbirinizin dayanağı olursunuz.mesela ben genelde kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim.kimseye belli etmem bazı şeyleri.Canım cok haklısında ben onun yaptıgını yapamamki.. Ailem zaten cok zor ikna oldu bu evlilie simdi bişe dersem bak biz demiştik dicekler yada onu kotuleyemem ben aileme ben ona yapamam yani bunu cunku en ufak bişe desem aileme karsı onla ilgili annem kopruleri yıkıcak onla.. O yuzden bole bişe yapamam..
Esinde ayip etmis yani,cocuk gibi sikayet etmekte noluyo?karsina al konus ayni sekilde ben seni anneme sikayet etsem naparsin nasil hissedersin de.Biraz empati kursun.Sabah zaten birlikte vakit geciriyor aksami bari evinizde huzurlu gecirin biraksan 24 saat onlarla olmak isterler,is senin tarafa gelince mirin kirin ederler.O senin ailene nasilsa sende öyle davran
ne kendi ailene ne de eşinin ailesine hiç birşey hissettirmeden kendi aranızda çözün sorunları canım.sonuçta evlilik iki kişiliktir.başkaları işin içine girdiği zaman karı kocanın köprüleri yıkılır.ama her sorunun üstesinden kendiniz gelirseniz sevginiz kök salar.karı koca birbirinizin dayanağı olursunuz.mesela ben genelde kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim.kimseye belli etmem bazı şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?