Eşim Çalışmamı ve İlerlememi istemiyor..

Böyle erkeklere sinir olurum..Resti çek cnm. Sakın boyun eğme..Allah yardımcın olsun.

canim esin aslinda evlenmeden önce rengini belli etmis is konusunda... bu konuda sanirim biraz da sen hatalisin. bastan tavrini belli etmeliydin. ben calismak istiyorum, caslisacagim deseydin bastan beri keske... iste degismiyorlar malesef kimse.. sen degisiyor musun ki esin degissin.. esinde belki ayni seyi senin icin düsünmüs olabilir.. ben onu ilerde ikna ederim calismama konusunda diye...
ama tek mevzununz is olsaydi canim.. sanirim baska problemleriniz de varmis..yani o konularda hakikaten katalanilir biri degilmis esin.
bende yurtdisinda yasiyorum.. anlatiigin sorunlara biraz daha vakifim. bence calsitirmiyorsa, sende yüksek lisans yap. yalniz trde yapman cok zor... kaldiign yerde önce dil kursuna git sonrada yüksek lisansa basla ona birsey dememsi lazim cünkü yüksek lisans yapabilirsin dedigine göre....bir sekilde hayatini yurtdisinda devam ettirmeye calis...ne diyelim allah yardimcin olsun, güclü olmaya calis, herseyden önce cocgun icin bunu yap...

Canım Allah yardımcın olsun
Bana tek bir sebep söyle onun yanında durman için, sadece tek bir sebep ?

Adam seni dövüyor, aldatıyor, çocuk yapıp evinde oturmanı istiyor... Neden hala yanındasın neden ? Sevmiyorum diyorsun, nedir seni yanında tutan ?

Sen okurken malesef kendini tam anlamıyla geliştirememişsin. Eğitimli kadın kendine güvenir ve kendini ezdirmez. Seni annen, baban, elin herifi gelsin dövsün, aldatsın, haklarını sınırlasın diye mi büyüttü ? Annenin evinde çalışırsın diyormuş, iyi keyfin bilir, ben gidiyorum diyemiyor musun?
Demediğin için böyle yapıyor o adam da zaten, neden haklarını savunmuyorsun arkadaşım. Nasıl okuma bu?
Adam zaten baştan söylemiş sana, çalıştırmam demiş. Sen de bile bile lades demişsin.

Sakın tek suçlu seni gördüğümü sanma, o kocan olacak insan müsfettesine içimden geçenleri yazsam siteden atılırım direkt. Türkiye'de herkes aç mı geziyor? Hangi ülkedesin bilmiyorum, ama oradaki insanlar da güllük gülistanlık yaşamıyorlar eminim. Bu ne parazitlik, bu nasıl erkeklik ya. Pes doğrusu pes ! İnsan kendine saygı duymazsa, başkasının duymasını hiç beklememeli bence.

Allah yardımcın olsun. Akıl fikir versin, doğru yolda güç versin sana a.s.

erkekler hiç bir zaman eşlerinin ilerlemesini istemezler ama aklı olmayanlar.aksine destek olanlarda var.istisna tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…