Evet problemleriniz hiç hoş değil..
Ama bakınca eşiniz çok değişmiş gibi gelmedi bana. Sonuçta bekarken zaten ileride sizi çalıştırmak istemediğini söylemiş. Baştan uyarmış ama siz dikkate almamışsınız,değiştirebileceğinizi düşünmüşsünüz.
Yüksek lisans ve kurs meselesi ise maddiyat ile alakalı maalesef. Para olmayınca çok zor çok..Bir de küçük çocuğunuz varmış,siz dışarı çıksanız bebeğiniz ne olacak?benneyaptımki
ben onları geçtim zaten vazgeçtim..burda yaşamak istemiyorum o da okula gitmiyo dönelim diyorum..türkiyede bi iş bulur çalışırım annem bakar çocuğuma zaten burda ne çalışmak ne yaşamak istiyorum
evet simdi senin eski mesajlarina baktim arkadasim esin seni bariz eziyor.dayak, aldatma her pislik var senin esinde. nedne katlaniyorsun, neden korkuyorsun bu kadar yanlis kalmaktan/ daha gencsin cizersin yolunu.
ustelik elinde diploman var. silkelen ve yolunu bul.
canim cunku calisirsan elinde O'nu terkedebilme gucun olacak. su anki kadar caresiz olmayacaksin. o sebeple sende bu gucu gormek istemiyor. biliyor ki yaptiklari bini asti ve elinde imkan olsa birakacaksin. imkan vermiyor.
Bence resti cek, calismaya basla. KPSS icin de kendin calisabilirsin. illa dersaneye luzum yok. kitaplarini al, getirt. veya etrafinda vardir birilerinin mutlaka. basla. senin kararli oldugunu gorsun. daha da hircinlasacaktir.
Gecen bir arkadasi dedi ki esimin kadinlar evlenince patronlarina daha rahat rest cekiyorlar nasil olsa kocam var diye dedi.
Diyecektim dilimin ucuna geldi sustum esimi rezil etmeyeyim diye. Esime de guvenmem patronuma da guvenmem. esim bakacak diye patronuma da rest cekmem cunku belli oluyor, esler de degisip bir anda ortada birakiyorlar adami.
sen eşini seviyormusun arkadaşım
canim bu dedigin sinavlar yurt disinda yapilmiyor yanlis bilmiyorsam. bu adam farkederse seni bu sinavlara da sokmaz. sinavlara calistirmaz da.TR ye gondermez, cocugunu vermez. planini iyi yap. ama beyninde kesin bitirmen lazim. gercekten canim ya herseyin var elinde. ne bekliyorsun bu adami? Bu adamdan sana koca olmaz.Sindirmeye calismis, basarmis.
inan esin tam bir h.yvan.. kusura bakma.
Benim de ex sozlum -hayatimin aski- seni calistirmam demisti ki benim okul hayatim cok basarili idi. ilk girisimde cok yuksek bir puanla iyi bir universite tutturdum. o ise 3. girisiydi. benden sonraki sene kiytirik bir yere gitti ama askin gozu kor iste.
calistirmam dedi. ben de o kafdar seviyorum ki tamam dedim. ama is hayatina atildim. basariliyim. yurt disina gitmem gerekiyor gondermiyor. baska illerde fuarlar oluyor gondermiyor. nasil rezil oluyordum, ne zor birsey. is basvurusu yapiyorsunuz millet yurt disina can atar ben gidemem diyorum ki daha sozluyuz. beni bu sekilde yedi bitirdi. sozu attim. dusun onsuz yapamam diye dusunen, ayrildigimizda krize giren nefesi kesilen ben, guc benim elime gecince gercekleri gordum.
Ohhhhhhhhhhhh beee diyorum, dunya varmis. Inan ayrildim ondan. O kadar hafifledim anlatamam. Allah im sana sukurler olsun diyorum. ya evlenseydim ki o yaz evlenecektik. dugunden bir kac ay once attim sozu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?