- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi bahanem2011
-
aynen bende oyle yapacam ona cakstırmıyorum..ama pek umursamayırum iş konusunu bakmıyorum fazla..evden cıkıyorum gıdıyorum..anneme gezmeye..ben gırsem umursamayacak 1.5 2 sene daha boos gezecek..daha beter..bıraktım iş nereye gıderse gıtsın..
aynen bende oyle yapacam ona cakstırmıyorum..ama pek umursamayırum iş konusunu bakmıyorum fazla..evden cıkıyorum gıdıyorum..anneme gezmeye..ben gırsem umursamayacak 1.5 2 sene daha boos gezecek..daha beter..bıraktım iş nereye gıderse gıtsın..
çalışmama dışında başka sorunumuz yok diyorsun..:26:
daha ne olsun canım?
sorumluluk sahibi değil..
bir erkekte olmazsa olmaz başlıca unsurdur sorumluluk..
bu ev nasıl geçinecek, nasıl dönecek? düşünmüyorsa bence sizin çook büyük sorununuz var bu evlilikte..
ağırdan almalar, ehli keyf davranmalar ölme eşeğim ölmee..
benim bildiğim erkek dediğin işsizse bunalıma girer, her bulduğu kapıyı aşındırır..
valla tavrını koy, ciddi olarak konuş,o otururken sen çabalama bakalım ne yapacak??
hanı ne bılım baska sorunumuz yok derken..kahve alıskanlıgı içki .karı kız..benı dovme sovme hakaret etme.bunları dıyorum..bunlarda kotu..evet sorumsuz..hemde cok..erkek olsam dıyorum..ek iş yaparım gecemı gunduzume katarım..yıne karıma bakarım.çalıstırmam dıyorum..dıyokı senı boyle konusturan kadere lanet olsun:53:
peki daha önce ne iş yapıyordu eşin ?
yurtdışındaydı demişsin ailesi sivastaysa o ne yapıyordu orda ?
kader diyemezsin sen kendin ettin...de ona
adam , 4 dönüm bostan yan gel osman..mantığında, kadere buluyor suçu..hay Allahım yaa
okuyordu bır yandan da soforluk yapıyordu..
tamam yine şöförlük yapmaya çalışsın veya bulamadı böyle bir iş
madem yurtdışında okudu mutlaka ikinci bir dili var istediği gibi bir iş bulana kadar evde özel ders versin bir şekilde farklı bir iş yaratsın kendine veya çeviri yapsın ikinci dil büyük şans bence çok iyi kazanç sağlamasa da mutlaka getiri olur şu an akmasa da damlar değil mi ?
ne yapayım ben sımdı..ama dedıgın gıbı o gırmeden ben işe gırmıyecegım..en ıyı cozum bu suanda baska bısey yapamam..
okuyordu bır yandan da soforluk yapıyordu..
sımdı soforluk ılanlarına bende bakıyorumda cogu yer kendı aracı ıle..çalısacak eleman dıye ılan verıyor..oburkulere bakıyorsun..bu seferde askerlıgı one suruyorlar..anlıyacagın vasıfsız..2 yıl kaldı esım yurt dısında..cat pat almanca ogrenmıs..onuda tam bılmıyor..kı anam ne dıyım..
çok enteresan ya.
bir de seni böyle konuşturan kadere lanet olsun demiş ya komik de bir yandan eşin
ama ortada komik bir şey yok.bir erkek illaki evini geçindirmeli.karısına,bacısına ona buna güvenmemeli.üstelik erkek yeri gelir hamallık da yapar,yine de karısını bu duruma düşürmemeli.
yalnız sizde "sen vasıfsızsın" şeklinde konuşmaktansa farklı bir yol deneseniz bu pek işe yaramamış zaten.
bazı arkadaşların dediği gibi bir iki kapı yüzüne kapatıldıysa kendine güvenini de kaybetmiş olabilir.işte biraz pohpohlasan.aşkım ben sana güveniyorum bana her halukarda bakarsın ama bu kadar çaba yeterli olmuyor biraz daha çabalamalısın gibi.ya da bu adamın hiç mi iyi yanı yok.mesela diksiyonun düzgün,yakışıklısın da satış işleri falan iyi yaparsın gibi.biraz güvenini artırsan eşinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?