Eşim çalışmak istemiyor

Annenize gitmek onun sorumluluğunu bir nebzede azaltır ama. Bu da çare değil..

Evde kalmalısınız ki , o evde yemek yemeğe, giyinmeye , v.s ihtiyacı olan bir eş olduğunu hatırlasın.

arkadaşım benim öz teyzem de seninle aynı durumda,kadın 3 çocukla çalışıyor,ama eniştem
kılını kıpırdatmıyor...
madem konuştun şimdiye dek,anlamadı...
büyük ihtimal senin bıkıp yeniden işe girmeni bekliyordur,ama şimdiki gibi devam et sen...
bırak o bıksın...

canım ısın cok zor allah yardımcın olsun...
oncelıkle her ne kadar kadın ve erkek esıtız dıye soylensekte bu durumda esın calısmalı sen degıl.. sen tabıkıde calısırsın ama sorumluluk onda olmalı bence...
sonucta senın calısman onu rahatlatmıs zamanında ve oda pek te calısmak ıstememıs anladıgım kadarıyla...
benımde kuzenımın esı hıc calısmayı sevmez. karısına yanı kuzenıme karıcım sen calıs bende evde oturayım cocuklara bakarım yemek yaparım bıle dedıgı var yanı..
aman aman en ıyısı sız bı sure ıs aramayın.. tabı maddı durumunuzu bılemem arkadasım ama once esınız ıs bulmalı ... off cok zor yaaa

ben zaten herseyı oluruna bıraktım suanda..bazen kızıyorum bana soyledıklerıne agzıma gelenı sayıyorum sonrada pısman oluyorum.ınanın 3 sene boyunca tek tartıstıgımız konu bu..baska bır sey yok..gecenlerde bana dıyor az iç sıgarayı dedım sus bana karısma ..dedım ne zaman işten cıkarım..ozaman karısırsın..suan kendı param kazanıyorum yıyorum içiyorum dedım bana karısma..sırf bunlarıda sorumluluk alsın dıye yapıyorum..bencıllıgımden deıl yanı..

sımdı gelsın bır suru soylenecek ıs yerını begenmedıyse senın buldugun iş bu kadar olur falan dıyecek..ama cıddıye almayacagım konussun dursun..ama ınsallah olmustur..kafasına yatmıstır..of allahım..sabır sabır dılıyorum..ev araba arsa deıl ..benım tek hayalım esımın bır işi olsun cok seymı ıstıyorum..

çalışmama dışında başka sorunumuz yok diyorsun..:26:
daha ne olsun canım?
sorumluluk sahibi değil..
bir erkekte olmazsa olmaz başlıca unsurdur sorumluluk..
bu ev nasıl geçinecek, nasıl dönecek? düşünmüyorsa bence sizin çook büyük sorununuz var bu evlilikte..
ağırdan almalar, ehli keyf davranmalar ölme eşeğim ölmee..
benim bildiğim erkek dediğin işsizse bunalıma girer, her bulduğu kapıyı aşındırır..
valla tavrını koy, ciddi olarak konuş,o otururken sen çabalama bakalım ne yapacak??

hanı ne bılım baska sorunumuz yok derken..kahve alıskanlıgı içki .karı kız..benı dovme sovme hakaret etme.bunları dıyorum..bunlarda kotu..evet sorumsuz..hemde cok..erkek olsam dıyorum..ek iş yaparım gecemı gunduzume katarım..yıne karıma bakarım.çalıstırmam dıyorum..dıyokı senı boyle konusturan kadere lanet olsun

peki daha önce ne iş yapıyordu eşin ?
yurtdışındaydı demişsin ailesi sivastaysa o ne yapıyordu orda ?

kader diyemezsin sen kendin ettin...de ona

adam , 4 dönüm bostan yan gel osman..mantığında, kadere buluyor suçu..hay Allahım yaa

böyle evlilik olmaz sorumsuzluk en kötü şey

kadın çalışsın evi geçindirsin adamda utanmadan yesin içsin kadından cep harçlığı alsın ohhh ne güzel hayatt

okuyordu bır yandan da soforluk yapıyordu..

tamam yine şöförlük yapmaya çalışsın veya bulamadı böyle bir iş
madem yurtdışında okudu mutlaka ikinci bir dili var istediği gibi bir iş bulana kadar evde özel ders versin bir şekilde farklı bir iş yaratsın kendine veya çeviri yapsın ikinci dil büyük şans bence çok iyi kazanç sağlamasa da mutlaka getiri olur şu an akmasa da damlar değil mi ?

sımdı soforluk ılanlarına bende bakıyorumda cogu yer kendı aracı ıle..çalısacak eleman dıye ılan verıyor..oburkulere bakıyorsun..bu seferde askerlıgı one suruyorlar..anlıyacagın vasıfsız..2 yıl kaldı esım yurt dısında..cat pat almanca ogrenmıs..onuda tam bılmıyor..kı anam ne dıyım..

çok enteresan ya.
bir de seni böyle konuşturan kadere lanet olsun demiş ya komik de bir yandan eşin
ama ortada komik bir şey yok.bir erkek illaki evini geçindirmeli.karısına,bacısına ona buna güvenmemeli.üstelik erkek yeri gelir hamallık da yapar,yine de karısını bu duruma düşürmemeli.
yalnız sizde "sen vasıfsızsın" şeklinde konuşmaktansa farklı bir yol deneseniz bu pek işe yaramamış zaten.

bazı arkadaşların dediği gibi bir iki kapı yüzüne kapatıldıysa kendine güvenini de kaybetmiş olabilir.işte biraz pohpohlasan.aşkım ben sana güveniyorum bana her halukarda bakarsın ama bu kadar çaba yeterli olmuyor biraz daha çabalamalısın gibi.ya da bu adamın hiç mi iyi yanı yok.mesela diksiyonun düzgün,yakışıklısın da satış işleri falan iyi yaparsın gibi.biraz güvenini artırsan eşinin.

ne yapayım ben sımdı..ama dedıgın gıbı o gırmeden ben işe gırmıyecegım..en ıyı cozum bu suanda baska bısey yapamam..

bencede sakın işe falan girme.. rahatlamasın,nasıl olsa para kazanan var diye..
hatta o girse bile iyice o işine alışmadan sen işe girme. çünkü zor gelince bırakabilir. aç kalınca mecbur çalışacak, sabredin inşallah düzelirr

okuyordu bır yandan da soforluk yapıyordu..

arkadaşım sakın yanlış anlama beni ama çalışmak isteyen mutlaka bir iş bulup çalışır,az çok demez..

şimdi de şöforlük yapamaz mı peki???sana ayrıl,boşan demem,diyemem

yuva denilen şey ne kadar zor kuruluyor biliyorum belki sabretmen gerekecek..

Allah yardımcın olsun canım...

Çok zor sorumsuz erkek,inşallah aklı başına gelir.
Bence de eşin işe girmeden sen sakın işe girme.Büsbütün sermesin kendini.Eve para gelmezse bakar başka yol yok,her işe razı olur.
Çocuk konusunda da herkesle aynı fikirdeyim,lütfen biraz daha bekle.
Ayrıca işi olmadığı halde hala askere gitmemiş olması ayrı bir sorumsuzluk.Tam iyi bir iş bulacak,bu sefer askerlik engeli çıkacak.
Şöförlük bulabilir belki,özel şöför,makam şöförü filan aranıyor.Mesai saatleri esnek oluyor ama imkanları iyi.Hem seninki fazla zora gelemiyormuş,makam şöförlüğü uyar sanırım.
Sakın çeviri veya internetten iş gibi evden yapılan işlere yöneltme.Evden çalışırsa bir daha asla mesaili işe gitmez.

off cnm çok zor işin Allah yardımcın olsun
peki siz evlenirkende çalışmıyormuydu eşin
bu arada vasıfsız diyorsun ee yurtdışında ne okudu?

vasıfsızsın dememde kı amac..bır meslegın yok anlamında..ne iş yapacaksın .vasfın yok dıyorum..mutlaka buldugun her işe gırıp calıscaksın dıyorum..satıs konusunu dedım dıyor ben yapamam.bana adam yok cekse .cabuk.suratım degısır..yapamam dıyor..artııryorum guvenını ınanın ondan cok ben basvuru yapıyorum..anlatıyorum..ama dıyor yok bana gore iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…