- Konu Sahibi bahanem2011
Oncelikle bu farkli bir konu.yeni bir baslik altinda konu acarsaniz daha cok yorum alirsiniz.
Esiniz kpss yi cok istiyr belliki...o ise cok emek harcamis olmamis emekleri ziyan olsun istemiyodur..once bu konuyu guzelce konusun.gercekten kpssyi kazanacagina inaniyorsa ona destek olun..
Bizde esimle cok zor evlendik esim memur ben ogretmen..evlendigimden bu yana kpss ye hazirlaniyorum atanamiyorum.bu yil yine atanamadim esimin destegiyle yine hazirlanacagim bu yil.ustelik borclarimiz var.zorlaniyor..cocugu bile erteledik.ama fedakarlik yapiyor.
Isin ozu esinize cok tolaeans gostermissiniz 10 kez girmis evet.yorulmussunuz belli.
Once bi anlayin esinizi.beliki baska islere yonelmek istemiyor
Siz kendinizle empati kurmuşsunuz, haklısınız da ama bir de benim tarafımdan bakmayı deneyin bence olaya. Siz kadinsiniz benim eşimse erkek. Toplumumuzda sizin durumunuzdaki aileler pek yadirganmazken bizim durumumuzdakiler maalesef kolaylikla yerin dibine sokulabiliyor. Ikincisi ben eşimle bu konuyu konuşmuşum, anlaşmışım ve sırf iş bulsun diye evimi barkimi düzenimi bozup taşınmışım ama o yeniden kpssye girmekten calismamaktan bahsediyor. O mesleği cok yapmak istemesi baska bişey, yapmak için yeteri kadar çaba göstermemesi başka bişey.. İnanın eşim 10 yıldır asla ve asla yeteri kadar, var gücüyle sınava hazırlanmadı. Gezdi, tozdu, arkadaslariyla takildi, maç izledi, bilgisayarla oynadi... Ama ders çalışmadı! Nasıl anlatacağımı bilemiyorum, belki de yerimde olmadan hissedilmiyordur ne kadar üzüldüğüm ama size şunu diyim, sabah çocuğumun " Anne, babam niye okula gitmiyor?" diye sorması bile yeterlidir benim için. Kpss olmuyorsa olmuyor, Allah çabalayan herkesin kısmetini başka biyerlerden de verir ama çaba yok çaba... Bu sene de kpssye çalışma işi bana masal geldiği için tüm bu üzüntüm. He dese kredi çekip dükkan açıcam ama onu da istemiyo beyefendi!! Çok uzatiyorum lafi sinirimden kusura bakmayın ama bence durumumun bu başlıkta halini yazan arkadaşlardan pek bir farkını göremedim..