- Konu Sahibi bahanem2011
-
Bu nasıl mantık ?
Geçinilemezse bile çaba harcadığını görmek ister insan..En tahammul edilemeyen durumlardan biridir sorumsuz erkek, evde oturan erkek..
Gunde 10 tl. getir ama getir..
İş işi doğurur.. Çalışmazsa nasıl referans kazanacak ?
çok zor bi durum gerçekten. belki de iş bulamıyor diyeceğim ama çalışmak istememesi garip geldi. yani evde ne yapar ki canı sıkılır hayat böyler geçer mi? 3 yıl olmuş evleneli tabi ki çocuk ister insan.
rahat yaşatmak zorunda ailesini. düzgün bi iş bulsanız canım aileden büyükler falan girse araya etkli olur mu acaba
evlenmeden once boyle deıldı..yurt dısındaydı ordan geldı..3 yıl fort oldu..hıc boyle oldugunu bılmıyordum..şastım kaldım..anlatıyorum gelecege daır korkularımı ..ama dıyor..benım buldugum işte bızı gecındırmezkı dıyor..ben gecınmede degılım artık..evde kuru ekmekte yerım..ama yerın bır gun bebek olursa ne olacak ben calısamayacagım..kım bakacak mamasını bezını kım alacak babamamı dıyecem bezı yok maması yok dıye..korkularım bunlar ..anlatayıyorum ona ama yok iş dıyor ınanmıyormusun bana dıyor....
Bu haldeyken kesinlikle çocuk düşünmeyin..
Bunun dışında madem bilg. ile bu kadar alakalı, bilg. la ilgili bir iş bulmaya çalışın öyleyse.
Sizce sevgi yeterli mi bir evliliği yürütmek istemek için ?
Bu nasıl mantık ?
Geçinilemezse bile çaba harcadığını görmek ister insan..En tahammul edilemeyen durumlardan biridir sorumsuz erkek, evde oturan erkek..
Gunde 10 tl. getir ama getir..
İş işi doğurur.. Çalışmazsa nasıl referans kazanacak ?
aılesını anlatıyorum annesıne ..dıyor benım oglum pasıf ne yapayım kızım dıyor..annesıde bısey soyleyemıyor kadına parlıyor..
o kadar kolay mı canım???benim bulduğum iş bizi geçindirmez...
böyle deyip sıyrılmamalı...
hem siz de destek oluyorsunuz,ne olur sanki asgari ücret bile veren bir yerde çalışsa???
en azından bir sorumluluğu olduğunun farkına varmalı....
bana düşmez belki arkadaşım ama bu durumda,sadece maddi anlamda demiyorum
eşiniz evli bir erkek gibi davranadan bence bebek istemeyin..
İşte evlenmeden önce , her iki tarafında aileleri , onu yakından tanıyan insanlar ;
kişilerin her olumlu olumsuz yönlerini açıkca anlatmalı..
Bu kesinlikle buyuk bir sorumluluk ve buyuk bir HAK taşıyor.
Ama malesef bizim tolulumumuz ancak övmesini biliyor çocuklarını evlenecekleri kişiye. Evlenecek kişilerde öyle ;
olabildiğince olumsuz yönlerini saklarlar, sanki bir ömür yaşayınca çıkmayacak ortaya.
anladığım kadarıyla şuan sende çalışmıyorsun öyle mi???
isteyen arkadaşım bana kızsın ama eşin sorumluluk yüklenmedikçe bence sende işe girme...
belki iyice sıkışınca aklı başına gelir,çünkü benim bildiğim erkekler cebinde parasız dolaşmayı hiç
sevmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?