Gebeliğe Hazırlık Eşim bu değerlerle çocuk sahibi olabilir mi?lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
Kızlar mrb size çok önemli bir sorum var eşime sperm testi yapmıştık çocuğumuz olmuyor diye. 1 ay önce. Hala çocuk olmadı.
Acaba bu değerlerle, çocuk sahibi olunur mu?
İçinizde çevrenizde bunun gibi sayıya sahip çocuk yapabilen var mı? Lütfen cevaplayın.
Eşim 20 gün klomen kullandı bıraktı şu an. Spora başladı. Keçi boynuzu çiğneyip yiyor.
Ramazandan sonra testi yenileyecez.

Eklentiler

• 15568577141636903402501283125703.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 702
İleri hareket güzel doğal olur aslında .... Sen tüplerine, hormonlarına baktırdın mı canım?

Çok çok rahat olur canım allah izin verirse tabi ama eşinde likefaksiyon süresi biraz uzun 40 dakika eşinde yani senin ilişkiden sonra en az 40 dakika kalkmaman en doğrusu bu şey demek spermlerin o yapışkan sıvıdan ayrılıp hareket etme süresi

bazen bir saat kalırdım yatakta bazen sabaha kadar uyurdum canımm

Tamam sorun etme benide 8. Ayda hamile kaldim acele etme . Bak ne kadar kafaya takarsan inanki olmaz olmuyor. Bu ay stres etme oluruna birak . Olursa olur olmazssa can sagligi de bekle ben oyle yaptim oldu
Tamam bitaneciğim ama sen yumurtlama günlerini takip ettin mi rastgele mi ilişki günleri yaşadın. K.bakma özeline girdim biraz affet. Ama ben de yumurtlama gününü takip edip bırakırsam ister istemez kafama takmış olucam değil mi

Yok canım estagfurullah. Yok ilk eğlendiğim zaman lar bi keresine takip.ettim bosunaydi oda. Adetim bittikten sonraki 6 gun ikiskiye girdik ve tuttu . Evet kafaya taktigin içinde olması zor olacak. Oluruna birak inanki oluyor. Adetin bittikten sonra iliskiye gir ve o ay hic düşünme bunu nasil olursa olsun de .inan oluyor bunu ben yasadim gordum.

Canım benim eşime gore senin eşinin değerleri daha iyi bizim ileri hızınız %10 sıvılaşma süresi 60 dakka gerçi eşimde varikosel cıktı çift taraflı varikosel amilyat oldu inanan yakın zamanda bebisimiz olacak

Kuzumm çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Kaç yıllık evliydiniz

Çok sağol kuzumm benim adetim de bugün bitti artık düşünmeden kafamıza göre ilişki olur ama şu düşünmeme aklıma getirmeme durumunu nasıl yenicrm bilmyorım.

Kuzumm çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Kaç yıllık evliydiniz

Iki yıllık cnm ama 8 aydır istiyoruz ben hep kendimde sandım.sikinti bütün tahlilleri yaptırdım en son hsg çekildim herşeye temiz çıkınca eşine bakılsın dedi doktor öyle cıktı bence eşler berabe gitmeli herşeyi bi anda beraber yaptırmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…