- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Neden olmadı o zaman canımIleri hareket gayet iyi olabilir
Esinde varikosel fln varmi yada ne kadar evlisinizNeden olmadı o zaman canım
İleri hareket güzel doğal olur aslında .... Sen tüplerine, hormonlarına baktırdın mı canım?Kızlar mrb size çok önemli bir sorum var eşime sperm testi yapmıştık çocuğumuz olmuyor diye. 1 ay önce. Hala çocuk olmadı.
Acaba bu değerlerle, çocuk sahibi olunur mu?
İçinizde çevrenizde bunun gibi sayıya sahip çocuk yapabilen var mı? Lütfen cevaplayın.
Eşim 20 gün klomen kullandı bıraktı şu an. Spora başladı. Keçi boynuzu çiğneyip yiyor.
Ramazandan sonra testi yenileyecez.
Evet hsg çektim martta. Hormonlar da güzel.İleri hareket güzel doğal olur aslında .... Sen tüplerine, hormonlarına baktırdın mı canım?
bazen bir saat kalırdım yatakta bazen sabaha kadar uyurdum canımmÇok çok rahat olur canım allah izin verirse tabi ama eşinde likefaksiyon süresi biraz uzun 40 dakika eşinde yani senin ilişkiden sonra en az 40 dakika kalkmaman en doğrusu bu şey demek spermlerin o yapışkan sıvıdan ayrılıp hareket etme süresi
Yok canım hiç sorun yok. 7 aydır evliyizEsinde varikosel fln varmi yada ne kadar evlisiniz
Tamam sorun etme benide 8. Ayda hamile kaldim acele etme . Bak ne kadar kafaya takarsan inanki olmaz olmuyor. Bu ay stres etme oluruna birak . Olursa olur olmazssa can sagligi de bekle ben oyle yaptim olduYo
Yok canım hiç sorun yok. 7 aydır evliyiz
Canım belli ki zamanı var sabredin hele sakın stres yapmayın bu durumu stres bir numaralı engel.Yo
Yok canım hiç sorun yok. 7 aydır evliyiz
Çok sağol kuzum artk hiç takmayacam kafaya ben istemiyorum aklımdan çıkardım çocuk fikrini inşallah fikrime sadık olurumCanım belli ki zamanı var sabredin hele sakın stres yapmayın bu durumu stres bir numaralı engel.
Tamam bitaneciğim ama sen yumurtlama günlerini takip ettin mi rastgele mi ilişki günleri yaşadın. K.bakma özeline girdim biraz affet. Ama ben de yumurtlama gününü takip edip bırakırsam ister istemez kafama takmış olucam değil miTamam sorun etme benide 8. Ayda hamile kaldim acele etme . Bak ne kadar kafaya takarsan inanki olmaz olmuyor. Bu ay stres etme oluruna birak . Olursa olur olmazssa can sagligi de bekle ben oyle yaptim oldu
Yok canım estagfurullah. Yok ilk eğlendiğim zaman lar bi keresine takip.ettim bosunaydi oda. Adetim bittikten sonraki 6 gun ikiskiye girdik ve tuttu . Evet kafaya taktigin içinde olması zor olacak. Oluruna birak inanki oluyor. Adetin bittikten sonra iliskiye gir ve o ay hic düşünme bunu nasil olursa olsun de .inan oluyor bunu ben yasadim gordum.Tamam bitaneciğim ama sen yumurtlama günlerini takip ettin mi rastgele mi ilişki günleri yaşadın. K.bakma özeline girdim biraz affet. Ama ben de yumurtlama gününü takip edip bırakırsam ister istemez kafama takmış olucam değil mi
Kızlar mrb size çok önemli bir sorum var eşime sperm testi yapmıştık çocuğumuz olmuyor diye. 1 ay önce. Hala çocuk olmadı.
Acaba bu değerlerle, çocuk sahibi olunur mu?
İçinizde çevrenizde bunun gibi sayıya sahip çocuk yapabilen var mı? Lütfen cevaplayın.
Eşim 20 gün klomen kullandı bıraktı şu an. Spora başladı. Keçi boynuzu çiğneyip yiyor.
Ramazandan sonra testi yenileyecez.
Kuzumm çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Kaç yıllık evliydinizCanım benim eşime gore senin eşinin değerleri daha iyi bizim ileri hızınız %10 sıvılaşma süresi 60 dakka gerçi eşimde varikosel cıktı çift taraflı varikosel amilyat oldu inanan yakın zamanda bebisimiz olacak
Çok sağol kuzumm benim adetim de bugün bitti artık düşünmeden kafamıza göre ilişki olur ama şu düşünmeme aklıma getirmeme durumunu nasıl yenicrm bilmyorım.Yok canım estagfurullah. Yok ilk eğlendiğim zaman lar bi keresine takip.ettim bosunaydi oda. Adetim bittikten sonraki 6 gun ikiskiye girdik ve tuttu . Evet kafaya taktigin içinde olması zor olacak. Oluruna birak inanki oluyor. Adetin bittikten sonra iliskiye gir ve o ay hic düşünme bunu nasil olursa olsun de .inan oluyor bunu ben yasadim gordum.
Kuzumm çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Kaç yıllık evliydiniz
Siz hamile misiniz?Canım benim eşime gore senin eşinin değerleri daha iyi bizim ileri hızınız %10 sıvılaşma süresi 60 dakka gerçi eşimde varikosel cıktı çift taraflı varikosel amilyat oldu inanan yakın zamanda bebisimiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?