- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.081
EŞİME BIR MEKTUP YAZDIM DUGUNDEN DÖNERKEN VERECEGIM BIR DAHA BENI ARAMAMASINI,
BEBEGIM ICIN ANNEMLE IRTIBATA GECMESINI ISTEDIM.ONUN ESKİ X OLMADIGINI VE YENI X
ILE TANISMAK KONUSMAK ISTEMEDIGIMI,YETERINCE HIRPALANDIGIMI VE ONU HER GÖRDUGUM
ZAMAN ÇOCUGUMA DAHA COK ÜZÜLDÜGÜMÜ,DAHA FAZLA CANIMI YAKMAMASI ICIN BENDEN
UZAK DURMASINI ISTEDIM.UMARIM BIR DAHA HIC KONUSMAK ZORUNDA KALMAM.MAHKEME
ZAMANI GÖRUSURUZ DEDIM .
Uyuyamadım bır turlu uyku tutmuyor onunla görusecek olmak bıle huzurumu kacırıyor.Artık
onu hıc sevmedıgıme ınanıyorum dönüşü yok yollarımı kapattım.Kızım için bile olsa dönüşüm
olmayacak.Biten bitti çünki.Yoluma bakıp rotamı belırleyecegım ve onu istemıyorum hayatımda.
Evet çok güzel bır hedıye bıraktı ama keske böyle bır ınsana cocuk dogurmasaymısım hıc
haketmıyor babalıgı google'dan aratıp öğrenmesı lazım ,cahil! Onunla çocugum için bile
görusmek ıstemıyorum.Canımı yakan sevgım veya ayrılıktan cok ,degısen bu hali ve
ayrılık sürecındekı o yenılmez yutulmaz lafları !Onunla konusacak tek bır seyım bıle kalmadı.
Artık ıkı yabancı olmak ve muhatap olmamam en güzeli.!Huzursuzluktan uyku tutmuyor
EŞİME BIR MEKTUP YAZDIM DUGUNDEN DÖNERKEN VERECEGIM BIR DAHA BENI ARAMAMASINI,
BEBEGIM ICIN ANNEMLE IRTIBATA GECMESINI ISTEDIM.ONUN ESKİ X OLMADIGINI VE YENI X
ILE TANISMAK KONUSMAK ISTEMEDIGIMI,YETERINCE HIRPALANDIGIMI VE ONU HER GÖRDUGUM
ZAMAN ÇOCUGUMA DAHA COK ÜZÜLDÜGÜMÜ,DAHA FAZLA CANIMI YAKMAMASI ICIN BENDEN
UZAK DURMASINI ISTEDIM.UMARIM BIR DAHA HIC KONUSMAK ZORUNDA KALMAM.MAHKEME
ZAMANI GÖRUSURUZ DEDIM .
Uyuyamadım bır turlu uyku tutmuyor onunla görusecek olmak bıle huzurumu kacırıyor.Artık
onu hıc sevmedıgıme ınanıyorum dönüşü yok yollarımı kapattım.Kızım için bile olsa dönüşüm
olmayacak.Biten bitti çünki.Yoluma bakıp rotamı belırleyecegım ve onu istemıyorum hayatımda.
Evet çok güzel bır hedıye bıraktı ama keske böyle bır ınsana cocuk dogurmasaymısım hıc
haketmıyor babalıgı google'dan aratıp öğrenmesı lazım ,cahil! Onunla çocugum için bile
görusmek ıstemıyorum.Canımı yakan sevgım veya ayrılıktan cok ,degısen bu hali ve
ayrılık sürecındekı o yenılmez yutulmaz lafları !Onunla konusacak tek bır seyım bıle kalmadı.
Artık ıkı yabancı olmak ve muhatap olmamam en güzeli.!Huzursuzluktan uyku tutmuyor
Neden 1 yıldır dava acmadın cnm?
Zaten kendım ıcın dugune cagırdım benım butun sulalem orda olacak bayramda herkesı ben
gecıstırmek zorunda kaldım ''o nerde''dıye sorulmasındansa yanımda konu mankenı olması
daha ıyı ben bogazım dugumlenerek devamlı ona daır uydurmalarla ugrasamam!
Sana kolay gelıyor cnm ama bana degıl işte ben teyzelerımle amcalarımla falan cok yakınım
herşeye karısan cok bılmıs tipler.Kimsenın sacma sapan ''cocuk ıcın bırlesın,bosanmayın''
sacmalarını cekmek ıstemıyorum.Aılemın yanına bıle gıtmıyorum ben bebegı yolluyorum
cok zaman.Neden mı?Babam her fırsatta benı suclayıcı seyler söyluyor hala.Kendı arkamda
durmadı hala da herkes benı hatalı buluyor.Kafayı yeme sebebım bu zaten.Adam oyun
oynadı konusanlar yemi yuttu,herşeyın lafını ben yıyorum.Hergun benzer muhabbetler
yok ben ''benım kocam gıtmez benı sever''dıyormusum da bırsey dedıkleırnde onu dıyor
annem.Off yanı devamlı yüzüme yüzüme laflar ,onun aılesı aynı sekılde hala arıyor !
Benim kiram 300,dogalgaz gecen kıs 350 gelıyordu yanı faturalarla 750-800 gıder.Bakıcı
tutmanın anlamı yok annem bakacak.Sen kendı hayatını cızdıgın ıcın sana laf edemıyorlar
onlara kalsa benım hemen eve tasınmam lazım.Hiç burda kalmamam lazım komsular ne der
miş!!! Sacma gerı kafalı dusuncelerı var ve hoslanmıyorum onlarla olmaktan da.Ben de o
gibi tek kalan işi olan olsaydım emın ol coktan dunyalar benım olurdu bıle.
Aman zaten dugun 7de,o 6bucukta gelecekmıs buyuk ıhtımal eve gırmeden de gıder
dönuste ,cok da anlamamıs olmayacak burdakı apartmandakıler anlayabılır yanı.Naparsa
yapsın.Ev alısverısımı tamamlamıs ,bebegımın kargosu da gelmıs mamaları falan da o yollar
bır daha görusmem ben asla.
Bgn gıremıycem kızlar yrn yazarım olanları hoscakalın teşekkurler
TERAPİST nasıl zararlı oldu anlamadım??Ben terapiste gıtmeyı cok ısterdım ya
iyiyim hanımlar çöküntü oldu tabı ama toparlandım sayılırrr böle kandırılmakda insanda hayata ve ınsanlara karsı güvenını yitirtiyor tabı evladım var dünyalar güzelı onun icin güçlüyum onun saglıgı sıhhatı daha önemlı ınsanın evladı hasta olunca dıger sorunlar yok gibi görünüyorrr yada önemsız oldugunu anlıyorsun
Kızlar bu arada şöyle bır haber duydum haberı olan var mı:BUNDAN SONRA BOSANMAYA GIDEN HER ÇİFTİ
HAKIM ONCE AILE TERAPISTINE YOLLAYACAKMIS?Cedısh sanırım bosanamayacaksın:)))
O da mektuba cevap olarak herkesın karısmasından bunaldıgını,herkesın bızı barıstırmaya calısması
yuzunden toparlanamadıgını ,benım haklı oldugumu,zaten evlıyken de herşeye mudahale ettıklerını,
bosansak da kurtulsak bunlardan seklınde bırsey yazmıs burayı Avrupa sandı galıba aılelerın karısması
onu cok sasırtmıs kı herkesı ceken de benım ona kım ne dıyorsa bunalan yıne o .Terk etmesı gereken
de bendım terk eden de sımdı bunalan da o.Ben hıcbırsey anlamıyorum!
O da mektuba cevap olarak herkesın karısmasından bunaldıgını,herkesın bızı barıstırmaya calısması
yuzunden toparlanamadıgını ,benım haklı oldugumu,zaten evlıyken de herşeye mudahale ettıklerını,
bosansak da kurtulsak bunlardan seklınde bırsey yazmıs burayı Avrupa sandı galıba aılelerın karısması
onu cok sasırtmıs kı herkesı ceken de benım ona kım ne dıyorsa bunalan yıne o .Terk etmesı gereken
de bendım terk eden de sımdı bunalan da o.Ben hıcbırsey anlamıyorum!
Teşekkurler yorumun dogru ,çok içişlerimize karısıldı;ama bugune kadar her sordugumda
rahatsız degılım deyıp sonradan bunları söyluyor olması benı gerıyor
Ben sorarken cevabını vermişsin :) Bence sizin başbaşa kalıp sakin bir konuşmaya ihtiyacınız var...Barışmak için demiyorum...Düzgün ayrılmak için bile olsa konuşmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?