- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Tek bıldıgım gercek;evlenene kadar kadın ,evlenınce erkek kovalanan taraf oluyor(
Ben de aramamayı dusunuyorum,ama babam carsamba gelecek ve söylemek ıcın
cagırmam lazım ...Barı bayrama kadar dursaydı butun sulaleme erkenden acıklamak
zorunda kalacagım,onun hesap verecegı kımsesı yok..
mantıklı...en azındn bilgin olur nedir ne değildir...konunu hep takip ediyorum....babamdan farkı yokmuş eşinin ...öle insanlardan nefret ediorum...dedektıf tutmaya ve haftasonu ıle bayramda onu takıp ettırmeye karar verdım
dedektıf tutmaya ve haftasonu ıle bayramda onu takıp ettırmeye karar verdım
CARAMELLO ne yasadın acaba?Eşinle degıl mısın ıyı de bır ısın var anlasılan.Ütopık fıkırlerıne
devam edıyorsun.Ne yasadın?
aynı düşünüyorum,dönse bıle eskısı gıbı olmuor.soru soruyoruz (sormak hakkımız) susturuluoruz.açma konuları geride kaldı oluor.nasıl eskisi gibi olabilir ki insan?canım evet benimkide ailesiyle sorunlarmız vardı bir gece karar verdi ilk başlarda konuşuodu benim anlaşmalı boşanmayı kabul ediceğimi sanarak sonrasında telefonda kabul etmedim söledim hakaret ettim sinirlenip ve o gün bugündür görüşmüoruz.çekişmeli boşanma devam ediyor sakın o geri gelecek barışıcaz eninde sonunda pişman olucak diye düşünme çünkü pişman falan olmuyorlar bende öle çok düşündüm olan bana oldu beklemekten yoruldum kabuslar görmekten sıkıldım onlar için her şey normal biz bayan olduğumuz için yediremioruz kadının nasıl mutlu yuvasını bozup başka adamlara gideni varsa bunlarda erkek olanlar kanları bozuk,pişman olsa ne ki sen o adama her şeyni vermişsin napmış terk etmiş seni gelse mutlu mu olucaksınız hep soru soracaksın ona neden böle dedin die bir erkek kolay kolay evini barkını terk edip gitmior kolay gitsede dönüşleri inan zor ilk önce bunu düşün
ağlıyorum ya,çok kötü oldum.herşeyımızi onlara teslım etmışız bız,yaşamımızı,yaşadıklarımızı,hayattakı yaşayacaklarımızı sadece onlarla planladıgımız için,şuan çok zor gelıor dımı? sevıoruz hemde cok çok çok.o yuzden kanatlarımız kırılıor,o yuzden acılar yuzunden ne yaptıgımızı bılmıoruz.ben 3 gundur rüyalarımdan kabus görerek uyanıorum, sankı nobet gecırır gıbı tıtrıorum.nefesım daralıor.hatta ağızımı açamıorum.ılk defa yaşıorum bunları(çunku kavga ettıgımız gun bende guç kalmamıştı ben bu hale gelene kadar aglamıştım,galıba bılınçaltımda kaldı.doktora gıtcem.uyumaktan korkuorum.nefes nefese kalıorum )
Belki tepki görücem ama bu kadar severken asla arenayı terketme. Kal ve savaş. Yani evet gurur önemli belki ve ben olsam yapamazdım ama sen annesin. Aşık bir anne. Bana öyle geliyor ki ikinci biri felan asla yok. Olur ya insan bir sebep bulmak ister, öyle bir şey. Sen sadece inancını diri tut. Kendini dik tutuyormuş gibi yapma dik tut. Ben bu dünyanın anasını sensiz de satarım ama senlen bir başkaydı imajı ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?