Eşim boşanmak istiyor sürekli

Linçlenmezsin çünkü haklısın. O çocukları kadın tek başına yapmadı. Ve tek sorumlu anne değil.

3 çocuk annesi bi kadın olarak birinin baskısıyla tesettüre girmek ne demek? Istemediğiniz bir şeyi yapmamayı, hayır demeyi, mesafe koymayı öğrenin lütfen.

Kocanızada haddini bildirin, iki dövme yaptırınca adam mı olmuş? Kendinize güvenin, kendi değerinizi bilin ve kimsenin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. 3 küçük çocukla boşanınca ne çalışabilirsiniz ne de baba evine sığarsınız. Eşiniz boşanıp hayatını yaşayacak aklınca.

Ben senin yerinde olsam ayrılırdım. Birden niye çocuk istiyor iyice elini kolunu bağlamak için herhalde.. lütfen korun dikkat et gerçekten burda bazı kadınlar çok bilinçsiz ve istemeden hamile kalan çok insan var gerçekten böyle. Umarım gönlünce yaşarsın artık ama ben senin yerinde olsam karşısına geçip kusura bakma benimde bi gururum var boşanmak için direndin hayatında biri var çık git hayatımdan diyip hayatını yaşaman en güzeli.

Annen çok geç farketmiş üzülmek için çok geç kalmış yazık günah walla herkes bir kez dünyaya geliyor baskıyla olucak iş değil içten gelmedikten sonra kapanmışsın.ne yarar sonra insan sonuna kadar devam ettiremiyor işte kendin için en güzel şekilde yaşa bundan sonra

Neden hanımefendiye böyle diyorsunuz onu aldatan adamla yaşamaya devam mı etsin ? Ozaman ş..siz babaları çocuklarına baksın kadında hayatını yaşasın

Neden hanımefendiye böyle diyorsunuz onu aldatan adamla yaşamaya devam mı etsin ? Ozaman ş..siz babaları çocuklarına baksın kadında hayatını yaşasın
Çocuklarinin annesine böyle davranan bi adam bosandiktan sonra cocuklarina bakar mi sizce? Hic degilse cocuklar belirli bi yasa gelip hanimefendi calisabilecek duruma gelene kadar sabretmeli bence, bosandiktan sonra kimseye muhtac olmamak icin..

Eşim ilk baslarda mudahele etmedi ben bekarkende annem izin vermediği icin giymiyordum evlendikten 3 sene sonra karar verdim ilk başlarda eşimle kaynanssmla cok tartıştım geri eşim kabullendi annesine tepki verdigi halde kadın hala arayip mesaj atıp resmen bizi sık bogaz etti oğluna da karisiyor bu arada sadece kızına karismiyor kızıda kapaliydi açıldi ve ona full destekk

Valla kapanmak açılmak olaylarını benim aklım almıyor. Bireyin özgür iradesidir bu. Zorla kapanınca işte böyle oluyor. Kaldı ki kocanız da gözü dışarda biri. Adam karsınıza geçip 3 çocugu varken ben boşanıca. , beni darlıyorsun diyebiliyor . Allah size yardım etsin dicek çok da söz yok.

Hemen kaynananıza gidiyorsunuz, sen beni tesettüre zorla soktun ama oğlunun ne nane yediği belli değil. Ben senin oğlunu boşuyorum,al ne yaparsan yap inşallah sana kıçı başı ayrı oynayan bir gelin getirir diyorsunuz.
Sonrası kolay. Boşanın ahlaksızdan. Anasından belli kendisinin ne mal olduğu zaten.

Onceden olsa annesi ile bu konuşmayı yapardim lakin artık kimse umrumda degil ben açılinca zaten ortalığı yikicagi icin :) bıraktim kendi kendine çıldirsn

Onceden olsa annesi ile bu konuşmayı yapardim lakin artık kimse umrumda degil ben açılinca zaten ortalığı yikicagi icin :) bıraktim kendi kendine çıldirsn
Niye çıldırsın? Oğlu sizin hazırladığınız ütülü tişörtler pantolonlarla sevgilisine gidiyor. Söyleyin de onun içine dert olsun

kaynana istiyor diye tesettüre girmek nedir yahu.
Tesetüre cikar zatende istemiyorsun, o adami bosa nafaka ce mal ne varsada al hakkini.

Kadın dha nekadar sabretsin insanın bi gururu olmalı kusura bakmayın

Tesettür birilerinin zorlaması ile girilmez istemiyorsanız çıkın ama bunların onunla bir ilgisi olduğunu düşünüyorum sonuçta evin iicnde tesettür ile gezmiyorsunuz. Ben de diğerlerine katılıyorum adam sizi istemediğini açık sevik söylemiş daha uzatmanın anlamı yok . Kendinizi küçük duruma düşürmüş olursunuz

Amaci ne mi? Ne mi yapmalisin? Hala soruyor musun cidden arkadasim. Birincisi baskasi istiyor diye kapanilmaz. Manevi olarak sen istersen kapanirsin istemezsen baski yapanlarin cani cehenneme. Kendine bak, istedigin gibi yasa cocuklsrina ve kendine odaklan. Adam gununu gun ediyor. Kanitlarini topla, mahkemeye sun. Tazminatini nafakani al, isine bak. Hayirsiz adami elinde tutup ne yapacaksin zaten karaktersiz belli aldatiyor, sana yetmiyorsun falan diyor. At basindan, al alacagini bak hayatina cpcuklarinla mis gibi.

Konu sahibi, sizin adınıza çok üzüldüm.
Aileniz size destek mi, çalışma imkanınız var mı bilmiyorum. 7 senelik evli olduğunuza göre, çocukların da yaşları çok küçük.
Eşinizden gizli birikim yap, biraz kenarinda köşende paran olsun. Çocukların buyunce çalışır kendi yoluna bakarsın.
Şuan şartların bayağı zorlu, kendi duzenini kuracak maddi imkana kavusana kadar biraz sabırlı olman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…