Eşim boşanmak istiyor sürekli

Zaten cocuklarimi birak git diyor ama cocuklarım cok küçük

Eşiniz çocukları bırakmayacağınızi bildiği için böyle konuşuyor. Bir kaç hafta anası baktığında şikâyetleri başlar. O, uyuz kaynananız kendisi arayacak sizi. 3 çocuğa bakmak kolay mı? Millet çocuklar için ihaneti bile sineye çekiyor.

Güzel olmak çirkin olmak önemli değil önemli olan 7 seneye 3 çocuk sığdırmamak ,değil koca hele kaynana baskısıyla kapanmamak.Adam niyeti bozmuş gözü dışarı kaymış bosanmayacaksaniz 3 maymunu oynayın.Kadinlik gururunuz daha fazla darbe yemesin . Çocuklarla ilgilenin para kazanın ya da para veriyorsa biriktirin.Kendinize ve çocuklara odaklanın eşiniz baskı yapmıyorsa açılın nasıl rahat ediyorsanız öyle davranın baskıyla iş yapmayın,kimseye müsaade etmeyin ...

Ben daha önce evi terkettim annemlere gittim kaynana falan bakti ama kesinlikle beni aramadi eşim aradi cociklar sefil oldu diye geri döndüm

Olmuşa yapacak bir şey yok ama 19 yaşındayken sevmediğiniz çirkin bulduğunuz bir adamla evlenmenize sebep ne’ydi?
Eşiniz kaç yaşında?
Kaldı ki hala gençsiniz eminim güzelsinizdir de, eşinizden boşanın ailenizin yanına taşınıp bir işe girin çocuklar çok küçük ailem bakamaz diyorsanız adam zaten 3 çocuk için nafaka vermek zorunda en küçüğü kreş yaşına gelene kadar nafaka ve evden iş yaparak bir şekilde idare edersiniz, küçük de kreş yaşına gelince işe girer hayatınızı düzene koyarsınız, eşiniz ne derse desin inanmayın aklında bir plan var ki sizi kandırmaya çalışıyor.

Suan bosanamicam gibi en azindan yaza kadar 3 maymunu oynamak şart malesef bu sirada nasil delil toplucam konu acmam nedenlerkndrn biri aslinda

Korunun sıkı sıkı korunun adam evde köle istiyor canı isteyince kovacak canı isteyince sevişecek iğrenç yaratık.Size ne kadar pranga takarsa o kadar rahat davranacak...

Sevmedigim degil sevdim tabi cirkindi ama ozmn gozume guzel geliyordu simdi eski resimlere bakınca cirkinmis eskiden diyorum eşim suan 29 yaşında evden amigurumi satısım var bugun eşim 1 cocuk daha yapalim deyince amacıni tamamen anlamis degilkm

Korunun sıkı sıkı korunun adam evde köle istiyor canı isteyince kovacak canı isteyince sevişecek iğrenç yaratık.Size ne kadar pranga takarsa o kadar rahat davranacak...
Çok haklısınız tamamen elimi kolumu bağlamak istiyor cocuk istemiyorum dedim asla çatlamış bir ev gibiyiz sağlam mi duruxak yıkılcakmi bile bilmiyoruz 3 cocugum icin uzulurken 1 cocugun daha hayatini karartamam

Suan bosanamicam gibi en azindan yaza kadar 3 maymunu oynamak şart malesef bu sirada nasil delil toplucam konu acmam nedenlerkndrn biri aslinda
Delil işi sıkıntı 4. çocuğu istiyor yani size rol kesiyor Sizi sevmediği istemediğini mesajla yazdıysa ve yazarsa saklayın.Hic bir mesajina hakaret içerikli şeyler yazmayın akıllı olun İş boşanmaya gelince erkekler şeytana pabucunu ters giydiriyor.....

Ben daha önce evi terkettim annemlere gittim kaynana falan bakti ama kesinlikle beni aramadi eşim aradi cociklar sefil oldu diye geri döndüm
Kaynananız aratmıştır. Başkasının çocuğuna torunu bile olsa bakmak kolay değil. Aklınızı başınıza alsanız iyi olur. Yoksa bu adam ve kayanana denen kadın çocuklar büyüdükten sonra tekrar sizi kapı dışarı edecek gibi görünüyor.

Ablacım boşanırsanız adam üzerinize olan arabanın tamamına sahip olamayacak, 3 çocuğa nafaka ödemek zorunda kalacak, annesi oğluna bakmaz, yemeğiydi bulaşığıydı çamaşırıydı bunları yapacak biri lazım evde, hazır siz yapıyorken bu konforu bırakmak istemez ama o arada kendisi karizmatik(!) bir erkek olarak sosyal medyada hatunlarla flörtleşecek belki gezip tozacağı birkaç sevgili yapacak, sevgililerine ütüsüz pantolon kirli tişörtle mi gitsin?
Allah bilir üzerinize olan arabayı sizden çok kullanıyordur, vahşi cazibesiyle sevgililerini otobüsle gezdirmesi doğru olmaz çünkü

Çocuklar çok küçük nasıl çalışacak? En iyisi kendi hayatını düzene sokana kadar çocukları baba denen adam bırakmak.

Benimde korkum hep buydu ama kendime konduramadim surekli yatagina koynuna çagiran adam vazgeçer mi benden diyordum bi ara kaynanam dedi zatten 2 cocugu buyut ben bakarim.bosan diye de uzun suredir demedi sirf aramiz duzelsin diye kapandim.cpk istiyordu ama kapandiktan sonra hic bana iyi davranmadı herkesin gerccek yuzunu anladim

Ay bir çocuk daha mı istiyor ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse ağzı ile zihni arasındaki bağlantıyı kaybetmiş eşiniz. Sakın ona uyup bir çocuk daha yapmayın.

Haklısiniz araba evin önünde zatende biraz annem beni baskıliyor bosanma kaynanani gorumceni sevindirme diye onlar cok istiyor bosanmami cunku bende degisime karat verdim önce kendimi ruhen iyilestirmek icin eski özume donmem gerek sonrasında okul belgeler derken cocuklarim azcık büyür buyunce babasında kalsalarda gözüm arkadaa kalmaz

Çocuklar çok küçük nasıl çalışacak? En iyisi kendi hayatını düzene sokana kadar çocukları baba denen adam bırakmak.
Ailesi çocuklara bakabilecek sağlıktaysa çalışabilir, sanırım bir tek 3. çocuk çok küçük, diğerleri okul çağındaymış.
Çalışamıyorsa da amigurumi yapıp satıyormuş, illa ki kardeşleri yakınları vardır onların da desteğiyle evde yapıp sattıklarını daha fazla insana ulaştırma şansı olur, küçük çocuğu kreş yaşına gelene kadar zorlanır ama bu adamla yaşamaktan iyidir, baba kendisi bakmaz ki o da annesinin başına atar, çocuklar bir orada bir burada perişan olur günah

Ay bir çocuk daha mı istiyor ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse ağzı ile zihni arasındaki bağlantıyı kaybetmiş eşiniz. Sakın ona uyup bir çocuk daha yapmayın.
Asla yapmam narsist mi anlayamadım belkide amacı şu 1 cocuk daha olsun evden disari cikmasin bosanamasın ama ben ona herturlu baskiyi uygulayaim nede olsa bosanamaz

En cok üzüldüğüm çocuklardır bu hayatta evlenmek basit bosanmakta ama cocuklar arada kalıyor bir tanıdığım anne evi terketti baba evlatlarıni yurda atıp başka ülkeye gitti olan hep cocuklara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…