Evet niye şaşırdınızÇocukları bırakıp annenize mi gittiniz?
InsallahVallahi güzelce nafakanı alırsın umarım
Amacını söylemiş zaten?Daha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Ben bugun sorduğumda benden bunaldigini sırf eve erken gel ailece sohpet edek dedigim için bunaltmisim ne yapacağımı bilmiyorum artık telefon sifresini 3 4 aydir söylemiyor gecenin 03.30 o uyurken ben stresten uyuyamiyorum amacı ne sizce eşimin ne yapmaliyim
Eşinizin hayatında başka biri varmış zaten amaci ne olabilir ki bosanmak istiyor sizde bosanin kendinize bir hayat kurun. Ve kimsenin baskısıyla tesettürde kalmayın. Bundan sonrasi dilerim hersey gönlünüzce olsunDaha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Ben bugun sorduğumda benden bunaldigini sırf eve erken gel ailece sohpet edek dedigim için bunaltmisim ne yapacağımı bilmiyorum artık telefon sifresini 3 4 aydir söylemiyor gecenin 03.30 o uyurken ben stresten uyuyamiyorum amacı ne sizce eşimin ne yapmaliyim
Elalem için yaşamıyorsun ama sen ve neticede insansın sonuçta ve özgürlüğünü senin elden alabilecek en son insan kayınvaliden. Şuan oğlu bukadar değişmiş senden sürekli boşanmak istiyor peki aynı düşünceleri oğlu için de taşıyor mu ? Elalem ne der diye düşünecek mi ? Hiç sanmam.. bugünden sonra tesettürünü çıkarabilirsin istediğin gibi yaşa sakın kimseye de bağımlı yaşama ayrıca insanlar birbirlerine bağlanınca da hiç iyi olmuyor diyorlar ya sev ama bağlanma diye çok doğru aslında bağlanınca da kötü oluyor. Eşin boşanmak istiyorsa bırak gitsin çünkü zorlamanın anlamı yok bugünden yarına hemen bişeyler bitmez değişmez kolay değildir mutlaka okadar yaşanmışlıklar var kaldı ki neden öyle istediğini bile açıklamamış sana açıklama borçlu en azından ayrılacaksa bile çocuklarının hatrına insanca konuşarak ayrılmalı. Böyle zıtlaşarak ezerek büzerek olacak iş değil.Asla burda kimsenin söylemine üzulmuyorum konuyu açtım bilgileneyim emin oldugum seyleri belkide degildir diye kendime yalan oyledim birda boyle deyince insan tamamen kpnduruyor herseyi kaynanam dindar degilde akrabalar konuşmasın diye onun gercek yuzunu anlayinca tamamen açılmaya kimse icin degismeye gerek olmadigini anladim uzulerek
Teşekkür ederim insallah bakalim ablam ve kizkardedim cok guzel giyenen kişiler ben hep normal giyinen biriydim onlardanda destek aldim farkli bir kisiliğe burunmek istiyorum artikEşinizin hayatında başka biri varmış zaten amaci ne olabilir ki bosanmak istiyor sizde bosanin kendinize bir hayat kurun. Ve kimsenin baskısıyla tesettürde kalmayın. Bundan sonrasi dilerim hersey gönlünüzce olsun
Evet haftaici yeni bir ben olucam allahin izniye cok baskici bir ailece buyudum annemin istedigi gibi giyindim ozmnlar cocukken ile tisort dahhi giyemezdim bu sene anladim ki annemede soyledim dünyaya tek geldim tek gjdicem asla kimse benim hayatimi yonlendiremez dedjm annemde üzüldü ve kızim mutlu olacaksan açıl suslen dedi eşim suan bosanmak istemedigi ve yeni bir vocuk istedi tabi asla cocuk yapmam ben tesettire girdikten sonra esim degisti zaten beni kendine yakistiramadi sanırım cunku piskolikmen baya coktum 1 sene icerisinde saclarima aklar düstu kilo konusuna gelir isek 7 seneden beri 47 kiloyum 164 boyundayim hamileyken sadece kilo aldım :]Elalem için yaşamıyorsun ama sen ve neticede insansın sonuçta ve özgürlüğünü senin elden alabilecek en son insan kayınvaliden. Şuan oğlu bukadar değişmiş senden sürekli boşanmak istiyor peki aynı düşünceleri oğlu için de taşıyor mu ? Elalem ne der diye düşünecek mi ? Hiç sanmam.. bugünden sonra tesettürünü çıkarabilirsin istediğin gibi yaşa sakın kimseye de bağımlı yaşama ayrıca insanlar birbirlerine bağlanınca da hiç iyi olmuyor diyorlar ya sev ama bağlanma diye çok doğru aslında bağlanınca da kötü oluyor. Eşin boşanmak istiyorsa bırak gitsin çünkü zorlamanın anlamı yok bugünden yarına hemen bişeyler bitmez değişmez kolay değildir mutlaka okadar yaşanmışlıklar var kaldı ki neden öyle istediğini bile açıklamamış sana açıklama borçlu en azından ayrılacaksa bile çocuklarının hatrına insanca konuşarak ayrılmalı. Böyle zıtlaşarak ezerek büzerek olacak iş değil.
Şunu unutma ayrılacak olursan eğer ilk boşanan da ayrılan da siz değilsiniz sonda olmayacaksınız. Bu hayatta herşeyin bir sonu ve herşeyin de yeni bir başlangıcı vardır. Herşeyin hayırlısını dile belkide çok mutlu olucaksındır hep baskıyla yaşamışsın ben kadın olarak üzüldüm lütfen bundan sonra istediğini giyin açık kapalı farketmez istediğin gibi kendine bakımını yap. Sağlığına dikkat et zayıflamak istiyorsan güzel elbiselerin içine sığabildiğini hayal et :) ben bi ara böyle düşünerek 38 beden pantolona girmiştim 42 bedendenherşey mümkün lütfen sakın bir şeye üzülme belkide gerçekten mutlu olursun evet evlatların var zorlanırsın ama şuandan daha çok zor olmayacak emin ol buna
Aldatıyor işte siz de eminsiniz gayet kendinizi kamdormay8n..güzel bir para karsıl8gı bosanın ne b.k yerse yesin. Üc çocuklu kad8n nasol kaynana baskosı ile kapanır ona inanmadım şahsen.Evet dün aksam boyle soyledi ama bugunde yeminler içip beni bunalttin ondan söyledim dedj kafam cok karısik gerçekten
Kv istiyor diye kapanmışsınız da anlaşılan kocanız istemiyormuş. Hayatımda biri var boşanmak istiyorum diyen adama 3 çocuğu bırakır çekip giderim, dostuyla baksınlar çocuklara, bakalım kaç gün dayanacakDaha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Bitmiş sizi istemeyen bir eş. Tesettüre girmek vs bahane . Sizi seven her türlü sever . Adam bulmuş birini. Siz de yolunuza bakın. Sizi çok üzer belliDaha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
İpini salın gitsin. 3 çocuğa ve size nafaka ödesin artı başkası var dediği için bi güzel tazminat ödesin herkes hayatına baksın.Daha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Bence de bu konunun en can alıcı sorusu bu.Eşinizin cinsel sorunu nasıl düzeldi
Asla yapmayin demeye geldim. Kendinizi koruyun her sartta hap icin vs igne vurun bir seyler yapin ama cocuk yapmayin. Allah korusun diyelim ki kotu sonuclar oldu umrunda bile olmaz ne cocuk ne siz26 yaşındayım 1 cocugum okula gidiyor gelecek sene 2si gidicem bu arada elimde meslek yok açıktan liseyi okuyorum kpssden 63 puan aldim guvenlik belgesi alicam mezun olmama az kaldi bende pisman oldum 3 cocuga da uzuldum ama keskeler birseyi ifade etmiyor allah uzun ömurler hayirli evlat kılsın bu arada bughn esim mesaj atmıs 1 cocuk daha istedigini soyledi bende bosanmak isteyene ne cocugu dedim bosanmak isteyen cocuk ister mı yazmis kesinlikle cocuk istemeyen sahis gelmis cocuk yapalim diyor 2 cocuk planli olmustu 3.kaza olmustu
İnanıp inanmamak size kalmıs ama gurbetteyim sadece esimin ailesi var açıgim die sureklo tartisma. Cikiyordu hızmama dahi mudahale ediyorfu 3.dogumum kotu gecti lohusa depresyonuna girdim kaynanamda agladi kapan dedj bende kapanayim belki anne kıx gjbi oluruz hastalaninca gider corbasini yaaprdim ama bir kac ay önce ben ikj kere hastalandim arayip sormadii anladimli beni sevmiyor bundan önce açılma istegim vardi ama hep dua ediyorrdum allaha açılmayim alısayim artik diye alısamadkm kaynanam gercek yuzunu cikarinca esimde boyle davraninca açılma karari aldimAldatıyor işte siz de eminsiniz gayet kendinizi kamdormay8n..güzel bir para karsıl8gı bosanın ne b.k yerse yesin. Üc çocuklu kad8n nasol kaynana baskosı ile kapanır ona inanmadım şahsen.
Asla yapmayin demeye geldim. Kendinizi koruyun her sartta hap icin vs igne vurun bir seyler yapin ama cocuk yapmayin. Allah korusun diyelim ki kotu sonuclar oldu umrunda bile olmaz ne cocuk
Rabbim olmayana versin ama asla cocuk istemem regl olunca spiral taktrcm zaten 14 aydir regl olmadim yeni olmaya basladimAsla yapmayin demeye geldim. Kendinizi koruyun her sartta hap icin vs igne vurun bir seyler yapin ama cocuk yapmayin. Allah korusun diyelim ki kotu sonuclar oldu umrunda bile olmaz ne cocuk ne siz
Boşansana sende yavrum neyi bekliyorsun? Açıkça hayatında biri olduğunu söylemiş.Daha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu