eşim boşalamıyor

Afedersiniz ama esinizi siz eliniz ile bosalmaya cabalasaniz boylece esiniz sade kendi kendine degilde sizinle sex yapma ya alisir sizinle boşalmaya alisabilir sizin sayenizde esinizin piskolojik olarak bunu kafasinda yer eder benim kanatim.
oyle de yapiyorum 🙈

oyle de yapiyorum 🙈
Bir sefer degil kardes bunu esin seni cinsel olarak pertneri kabul edene dek.
yani yavas yavas cinsellik beraber olmaya basliyana kadar benim kanaatim bu tabikide.
Dr tavsiyesiyle birlikte basaracagina inanıyorum.
sen sabir edebilirsen.

Bir sefer degil kardes bunu esin seni cinsel olarak pertneri kabul edene dek.
yani yavas yavas cinsellik beraber olmaya basliyana kadar benim kanaatim bu tabikide.
Dr tavsiyesiyle birlikte basaracagina inanıyorum.
sen sabir edebilirsen.
insallah basaririz. cok yorucu bir surec olmasindan ciksin artik. hani cinsellik zevk almak aslinda ama benim icin boyle degil

merhaba hanimlar. evleneli 6 ayi gecti.ben 33 esim 34 yasinda. evlendigimizin ilk zamanlari benden kaynakli iliskiye giremiyorduk. ama zamanla hallettik. simdi bebek dusunmeye basladik.fakat cok onemli bir sorunumuz var: esim içime bosalamiyor:KK43: ancak masturbasyon yapinca bosalabiliyor. eliyle yaptiktan sonra vajinaya giriyor fakat vajinaya girince asla bosalamiyor. hatta vajinanin icinde biraz durunca bile sertlik biraz kayboluyor. cinsellikten sogumaya baslayacagim bu gidisle:KK43: bosalamadigi icinde cok yorucu geciyor bu süreç. bosalabildigi zaman buyuk ugraslar sonucu ancak agiz kismina bosalabiliyor. bu da hicbir ise yaramiyor. biz nasil bu sorunu aşip bebek sahibi olacagiz ya:KK43: durumu bizim gibi olanlar var mi? varsa ne olur yazin. bu arada eşim ürolojiye gitti. doktor "cok sex yapin, zamanla ritminizi bulursunuz, hicbir fiziksel problem yok" demis.
Meraba durumunuzda olumlu anlamda bi gelişme var mı?

Mastürbasyon yapmasın elle dokunmasın sen bile bir süre dokunma. 1 süre sonra içine boşalabilecektir.

bosalmasina yakin denedik ama o sekilde de bosalamadi. sönme yasiyor. tam bosalacagi anda giriyor fakat hepsi disari gidiyor. kusura bakmayin boyle açik seçik yazdim.
Ama tam boşala cağı zaman girerse saten olmazki başta girmesi lazım ve o şekilde olmalı

insallah basaririz. cok yorucu bir surec olmasindan ciksin artik. hani cinsellik zevk almak aslinda ama benim icin boyle degil
Kadin isterse hersey soyle dusun olur erkekler egitime gelen ogrenci gibi sen cok siki davranacan ne basi bos birakcan herzaman ipi eline alican erkelerin istegin kadar gevseticen sende oyle yap birak o zannetsin ki erkek o biliyorum bassririsin

merhaba hanimlar. evleneli 6 ayi gecti.ben 33 esim 34 yasinda. evlendigimizin ilk zamanlari benden kaynakli iliskiye giremiyorduk. ama zamanla hallettik. simdi bebek dusunmeye basladik.fakat cok onemli bir sorunumuz var: esim içime bosalamiyor:KK43: ancak masturbasyon yapinca bosalabiliyor. eliyle yaptiktan sonra vajinaya giriyor fakat vajinaya girince asla bosalamiyor. hatta vajinanin icinde biraz durunca bile sertlik biraz kayboluyor. cinsellikten sogumaya baslayacagim bu gidisle:KK43: bosalamadigi icinde cok yorucu geciyor bu süreç. bosalabildigi zaman buyuk ugraslar sonucu ancak agiz kismina bosalabiliyor. bu da hicbir ise yaramiyor. biz nasil bu sorunu aşip bebek sahibi olacagiz ya:KK43: durumu bizim gibi olanlar var mi? varsa ne olur yazin. bu arada eşim ürolojiye gitti. doktor "cok sex yapin, zamanla ritminizi bulursunuz, hicbir fiziksel problem yok" demis.
Aynısı benim erkek arkadaşımdada var. Başta sorun etmedim ama evlensek ne olacak diye düşünüyorum. Kendisi bunu asla sorun görmüyor bide. Sebebi ne merak ediyorum ama bunu önemsiz görüypr

Aynısı benim erkek arkadaşımdada var. Başta sorun etmedim ama evlensek ne olacak diye düşünüyorum. Kendisi bunu asla sorun görmüyor bide. Sebebi ne merak ediyorum ama bunu önemsiz görüypr
Erkek dns gentigi iste hep eksik hep eksik birde kadinlara derler eksik etek diye baksan her sorun erkekten uruyuyor ne ciksa sorun onlarda oluyor

4-5 gün yapmasa mesela adet döneminde sonra ilk seferde bile mi boaşalamıyor?

X