eşim boşalamıyor

Eşiniz sanırım masturbasyonla ve elle boşalmaya alışmış. Eğer başka bir sorun yoksa doktorun dediği doğru, bu alışkanlığını kırması ve ilişkideki uyarıma alışması gerek ve bu zaman alabilir. Bebek düşünüyorsanız, elle uyarım sonucu boşalmaya tam yaklaşmışken ilişkiye girmeyi deneyebilirsiniz gerçi bu sizin için yeterince doyum verici olmayacaktır. Arzu ederseniz cinsel terapi almayı deneyin. Çözülmeyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Öncelikle cinsel sorunlarınızı halletmeden çocuk sahibi olmayın bence yaşınız çok değil telaşa düşmeyin lütfen
Bu sorunu ortadan kaldırmazsanız zamanla soğursunuz birbirinizden bi de çocuk varsa boşanamazsınız da
Eşiniz elle boşalmaya alışmıştır doğal olarak ya da travmatik mast sendromu diye bişey var sürtünerek alışanlar o da olabilir
Uzun yıllar bekar kalan bir erkek tabi ki elle boşalmsya alışabilir bundan daha doğal bişey olmadığını onu anladığınızı dçsöyleyin
Ya cinsel terapiste gitsin ya da 10-15 günlük cinsel oruçlar tutsun eliyle hiç boşalmasın gerekirse sizinle de ilişkiye girmesin
İletişimle çözebilirsiniz ancak o güveni vermeye çalışın eşinize
Umarım çözersiniz

Hiç mi bosalmiyor yoksa çok geç mi
icime hic bosalmiyor. eliyle uyarilmayi sagladiktan sonra giriyor ama bu kez de spermler tam iç tarafa girmiyor zaten. bugun baska bir uroloji dr una gitti esim. dr ne alaka ise sperm testi istemis bir de bakip bir problem gorunmuyo demis. farkli pozisyon deneyin demiş. biz zaten farkli pozisyonlar deniyoruz ama esim ancak eli ile uyardiginda bosalabiliyor. gercekten cok moral bozucu bir durum

Allah yardımcınız olsun önce bu sorunu çözün sonra çocuk yapmaya karar verirsiniz

Öncelikle cinsel sorunlarınızı halletmeden çocuk sahibi olmayın bence yaşınız çok değil telaşa düşmeyin lütfen
Bu sorunu ortadan kaldırmazsanız zamanla soğursunuz birbirinizden bi de çocuk varsa boşanamazsınız da
Eşiniz elle boşalmaya alışmıştır doğal olarak ya da travmatik mast sendromu diye bişey var sürtünerek alışanlar o da olabilir
Uzun yıllar bekar kalan bir erkek tabi ki elle boşalmsya alışabilir bundan daha doğal bişey olmadığını onu anladığınızı dçsöyleyin
Ya cinsel terapiste gitsin ya da 10-15 günlük cinsel oruçlar tutsun eliyle hiç boşalmasın gerekirse sizinle de ilişkiye girmesin
İletişimle çözebilirsiniz ancak o güveni vermeye çalışın eşinize
Umarım çözersiniz
uzun sure iliskiye girmemeyi de denedik ama olmadi. hatta bu uzun sure ara verdikten sonraki iliskilerde de uzun sure sertligini koruyamiyor. eliyle uyarip iliskiye devam ediyoruz

Genelde hep erken boşalıyor diye şikayet oluyor ben cevremde hic duymadım bos alamayan

uzun sure iliskiye girmemeyi de denedik ama olmadi. hatta bu uzun sure ara verdikten sonraki iliskilerde de uzun sure sertligini koruyamiyor. eliyle uyarip iliskiye devam ediyoruz
Çok alışmış biliyomusun mastürbasyona galiba sonuçta kaç yaşında adam
Çocuk konusunu takıntı yapma cinselliğe odaklan
Galiba senin sınavında bu olacak
Ama seninle sevişiyorsa bir saat bi adam cinsel eğişim sorunu yoktur
Hiç noşalamayan hiç sertleşmeyen bi adam da değil
Yani hallolacak şeyler zaman lazım

Çok alışmış biliyomusun mastürbasyona galiba sonuçta kaç yaşında adam
Çocuk konusunu takıntı yapma cinselliğe odaklan
Galiba senin sınavında bu olacak
Ama seninle sevişiyorsa bir saat bi adam cinsel eğişim sorunu yoktur
Hiç noşalamayan hiç sertleşmeyen bi adam da değil
Yani hallolacak şeyler zaman lazım
sertlesmesinde hicbir problem yok. ben de buna sasiriyorum zaten. sertlesmesinde problem yok ama bosalmak icin cok ugrasiyor. 34 yasina kadar masturbasyon yapinca faturasi bana patladi 😂 ay sinirlerim bozuldu ya. dun uroloji dr u 2 gunde bir iliskiye girin demis. nasil bir etkisi olabilir cozemedim

Alıp karşına konuş olmazsa dövecek değilim sövecek değilim sen bu mastürbasyonu ne sıklıkla yapıyorsun diye sorun
Cüroloji değil cinsel terapist şart size bi nevi erkek vajinusmusu içine boşalma korkusu var
Acaba daha önce birini hamile bıraktı da travma mı oluştu😂
Affınıza sığınarak espri yaptım
bence siz halledeceksiniz bu sorunu kaçamıycak sizden👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Alıp karşına konuş olmazsa dövecek değilim sövecek değilim sen bu mastürbasyonu ne sıklıkla yapıyorsun diye sorun
Cüroloji değil cinsel terapist şart size bi nevi erkek vajinusmusu içine boşalma korkusu var
Acaba daha önce birini hamile bıraktı da travma mı oluştu😂
Affınıza sığınarak espri yaptım
bence siz halledeceksiniz bu sorunu kaçamıycak sizden👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
bosalma korkusu yok aslinda. masturbasyona cok alismis. afedersiniz eliyle yaparken bile baya ugrasiyor. insallah hallederiz ya. iyi bir cinsel terapist bulabilirsek insallah

merhaba hanimlar. evleneli 6 ayi gecti.ben 33 esim 34 yasinda. evlendigimizin ilk zamanlari benden kaynakli iliskiye giremiyorduk. ama zamanla hallettik. simdi bebek dusunmeye basladik.fakat cok onemli bir sorunumuz var: esim içime bosalamiyor:KK43: ancak masturbasyon yapinca bosalabiliyor. eliyle yaptiktan sonra vajinaya giriyor fakat vajinaya girince asla bosalamiyor. hatta vajinanin icinde biraz durunca bile sertlik biraz kayboluyor. cinsellikten sogumaya baslayacagim bu gidisle:KK43: bosalamadigi icinde cok yorucu geciyor bu süreç. bosalabildigi zaman buyuk ugraslar sonucu ancak agiz kismina bosalabiliyor. bu da hicbir ise yaramiyor. biz nasil bu sorunu aşip bebek sahibi olacagiz ya:KK43: durumu bizim gibi olanlar var mi? varsa ne olur yazin. bu arada eşim ürolojiye gitti. doktor "cok sex yapin, zamanla ritminizi bulursunuz, hicbir fiziksel problem yok" demis.
Selamlar
Benim eşimde aynı sorun vardı ,çok afedersın arkadan yanışsın vajinaya o şekilde sertlik çok iyi oluyor bebek olması açısından iyi bir pozisyon ,bende anlam veremiyorum misyoner pozisyonda penis sönüyor elimle sertleştirmeye çalışıyordum ama diğer dediğim şekilde sertlik çok iyi ,ama öylede ben zevk alamadım, biraz öyle biraz böyle idare edıyoruz artık

Selamlar
Benim eşimde aynı sorun vardı ,çok afedersın arkadan yanışsın vajinaya o şekilde sertlik çok iyi oluyor bebek olması açısından iyi bir pozisyon ,bende anlam veremiyorum misyoner pozisyonda penis sönüyor elimle sertleştirmeye çalışıyordum ama diğer dediğim şekilde sertlik çok iyi ,ama öylede ben zevk alamadım, biraz öyle biraz böyle idare edıyoruz artık
peki bu sekilde bosalma rahat oluyor muydu sizde

• Beğen
Reactions: sub
Çocuk işi sperm kalitesi ve allahın izni ile olan bisey bence geçen ay başladık 3gun önce adet oldum kimisi 1 gece de hamile kalan bile oluyor

bosalma korkusu yok aslinda. masturbasyona cok alismis. afedersiniz eliyle yaparken bile baya ugrasiyor. insallah hallederiz ya. iyi bir cinsel terapist bulabilirsek insallah
Afedersiniz ama esinizi siz eliniz ile bosalmaya cabalasaniz boylece esiniz sade kendi kendine degilde sizinle sex yapma ya alisir sizinle boşalmaya alisabilir sizin sayenizde esinizin piskolojik olarak bunu kafasinda yer eder benim kanatim.

X