Cinsel sorunlarda sorun sende ya da ben de diye bir şey yok. Sorun ikinizin sorunu. Bence kendisini çok yalnız görüyor o yüzden kendisi halletmeye çalışıyor. Destek alalım deyince de bu yüzden istemiyor doktora gittiğinizde ona ilaç verirlerse erkekler bundan çok rencide oluyorlarmış. Hatta o yüzden bazı doktorlar erkeğe de kadına da ilaç verip suçu birbirine atmalarını engelliyormuş. Ki yine bunda bile adamın biri ilacın prospektüsünü okuyup onun yan etkileri daha fazla demek ki sorun onda diye kendini haklı görüyormuş
Neyse bence şöyle deyin" ben erkek olsam ben de senin gibi yapardım. Bu çok normal falan deyin. Başka kızlarla beraber olmamışsın bu beni memnun eder, sorun ikimizin sorunu elimden geleni yapıcam " deyin. boşalmadan birbirinizi okşayın sevin boşalma gibi bir zorunluluğu olmasın. Siz direk adama içime boşal çocuk lazım bana der gibi bakıyorsunuz bence ya da adam öyle hissediyor..Boşalacaksa da siz onun arkasına geçip ona masturbasyon yapın.
bir de siz burda pek anlatmadınız ama bence çok baskı yapıyorsunuz düşündüm de ben de erkek olsam utanırdım hani yapamayınca yine mi boşalamadın diye bakıyorsanız çok ağrına gidiyordur ve kendi sorunum ben kendim hallederim diye kabuğuna çekiliyordur.