Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik bi durum var demekki cinsel terapi alın canımmerhaba hanimlar. evleneli 6 ayi gecti.ben 33 esim 34 yasinda. evlendigimizin ilk zamanlari benden kaynakli iliskiye giremiyorduk. ama zamanla hallettik. simdi bebek dusunmeye basladik.fakat cok onemli bir sorunumuz var: esim içime bosalamiyor ancak masturbasyon yapinca bosalabiliyor. eliyle yaptiktan sonra vajinaya giriyor fakat vajinaya girince asla bosalamiyor. hatta vajinanin icinde biraz durunca bile sertlik biraz kayboluyor. cinsellikten sogumaya baslayacagim bu gidisle bosalamadigi icinde cok yorucu geciyor bu süreç. bosalabildigi zaman buyuk ugraslar sonucu ancak agiz kismina bosalabiliyor. bu da hicbir ise yaramiyor. biz nasil bu sorunu aşip bebek sahibi olacagiz ya durumu bizim gibi olanlar var mi? varsa ne olur yazin. bu arada eşim ürolojiye gitti. doktor "cok sex yapin, zamanla ritminizi bulursunuz, hicbir fiziksel problem yok" demis.
Eşiniz belkide geçmiş yıllarda mastürbasyon'u çok denediyse bununda etkisi olabilir.merhaba hanimlar. evleneli 6 ayi gecti.ben 33 esim 34 yasinda. evlendigimizin ilk zamanlari benden kaynakli iliskiye giremiyorduk. ama zamanla hallettik. simdi bebek dusunmeye basladik.fakat cok onemli bir sorunumuz var: esim içime bosalamiyor ancak masturbasyon yapinca bosalabiliyor. eliyle yaptiktan sonra vajinaya giriyor fakat vajinaya girince asla bosalamiyor. hatta vajinanin icinde biraz durunca bile sertlik biraz kayboluyor. cinsellikten sogumaya baslayacagim bu gidisle bosalamadigi icinde cok yorucu geciyor bu süreç. bosalabildigi zaman buyuk ugraslar sonucu ancak agiz kismina bosalabiliyor. bu da hicbir ise yaramiyor. biz nasil bu sorunu aşip bebek sahibi olacagiz ya durumu bizim gibi olanlar var mi? varsa ne olur yazin. bu arada eşim ürolojiye gitti. doktor "cok sex yapin, zamanla ritminizi bulursunuz, hicbir fiziksel problem yok" demis.
kendi kendine gecmesini beklersek benim yasim geciyor yaMasturbasyona alışmayla ilgili maalesef, cinsel terapiste danışmakta fayda var, mutlaka düzeltmenin teknikleri alıştırmaları vardır. Kendi kendine geçmesi çok zaman alabilir.
buyuk ihtimal oyle. kolay uyarilmiyor bu yuzden. takmamaya ve yansitmamaya calisiyorum ama esim anliyorBekarliginda fazla masturbasyon kaynaklıdır hic moral bozmayın kocanız yüklenmeyin çocuk olayını simdi erteleyip zevk almaya bakın , kocanız bir de çocuk gerginliğine kafasını yorarsa bu duzelme süresi daha kötüye gider iyice erekte olamaz suan tavrınız cok önemli zamanla düzelir
Anlasın eşinizde zevk yaşanacaksa bu iki taraflı olmalı..buyuk ihtimal oyle. kolay uyarilmiyor bu yuzden. takmamaya ve yansitmamaya calisiyorum ama esim anliyor
bazen bana suc atmaya calisiyor ustunu kapatmaya calisiyorAnlasın eşinizde zevk yaşanacaksa bu iki taraflı olmalı..
Karşına al konuş, böyle geçiştirerek içinden çıkamazsınız. Suç ya da ayıp değil bu, onur kırıcı bir tarafı da yok bence. Sizde suç olamaz, bu suç da değil zaten, düzelebilecek bir sorunbazen bana suc atmaya calisiyor ustunu kapatmaya calisiyor
Size neden suç atıyor ki eşiniz,sıkıntılı olan kendisi ayrıcana.bazen bana suc atmaya calisiyor ustunu kapatmaya calisiyor
suc degil tabiki ben de yanlis ifade ettim. buyuk bir problem. sanki kendisinde problem yokmus gibi uzerini kapatmaya ve ben de problem varmis gibi yansitmaya calisiyor. dun aksam konustum. tamam arastiracagim dedi. baska bir uroloji dr una gidecek. ama cinsel terapiste gitmemiz lazim. bu da eminim epey maliyetlidirKarşına al konuş, böyle geçiştirerek içinden çıkamazsınız. Suç ya da ayıp değil bu, onur kırıcı bir tarafı da yok bence. Sizde suç olamaz, bu suç da değil zaten, düzelebilecek bir sorun
Bunu bence destek asqbilriisniz doktor fiziksel problem yok demiş , icnizdeyken nasıl gelemiyor oda ayrı tuhaf elle gelebiliyor , son çare olarak dışarda spremi alıp rahme enjekte ediyorlaro şekli denersiniz son çare .merhaba hanimlar. evleneli 6 ayi gecti.ben 33 esim 34 yasinda. evlendigimizin ilk zamanlari benden kaynakli iliskiye giremiyorduk. ama zamanla hallettik. simdi bebek dusunmeye basladik.fakat cok onemli bir sorunumuz var: esim içime bosalamiyor ancak masturbasyon yapinca bosalabiliyor. eliyle yaptiktan sonra vajinaya giriyor fakat vajinaya girince asla bosalamiyor. hatta vajinanin icinde biraz durunca bile sertlik biraz kayboluyor. cinsellikten sogumaya baslayacagim bu gidisle bosalamadigi icinde cok yorucu geciyor bu süreç. bosalabildigi zaman buyuk ugraslar sonucu ancak agiz kismina bosalabiliyor. bu da hicbir ise yaramiyor. biz nasil bu sorunu aşip bebek sahibi olacagiz ya durumu bizim gibi olanlar var mi? varsa ne olur yazin. bu arada eşim ürolojiye gitti. doktor "cok sex yapin, zamanla ritminizi bulursunuz, hicbir fiziksel problem yok" demis.
Araştırıp denemekten başka çareniz yok. Sizin onu suçladığınızı da asla düşünmedim. Kimse bilemez böyle bir sorun yaşayacağınısuc degil tabiki ben de yanlis ifade ettim. buyuk bir problem. sanki kendisinde problem yokmus gibi uzerini kapatmaya ve ben de problem varmis gibi yansitmaya calisiyor. dun aksam konustum. tamam arastiracagim dedi. baska bir uroloji dr una gidecek. ama cinsel terapiste gitmemiz lazim. bu da eminim epey maliyetlidir
o nasil oluyor ki? spermler acik havada saniyeler içinde ölüyor ama. hem de cok sakincali olmaz mi?Bunu bence destek asqbilriisniz doktor fiziksel problem yok demiş , icnizdeyken nasıl gelemiyor oda ayrı tuhaf elle gelebiliyor , son çare olarak dışarda spremi alıp rahme enjekte ediyorlaro şekli denersiniz son çare .
Daha önce evli degilken cokmu masturbasyon yaptı acaba? Bagimli olmus olabilir buda evlilikte cinsellikte sizinde anlattıgınız gibi sorunlar yapabiliyor. Bence eşinize bunu bi sorun. Duruma gorede terapiste gidin bence. Çok zor bir durum ya allah yardımcınız olsunmerhaba hanimlar. evleneli 6 ayi gecti.ben 33 esim 34 yasinda. evlendigimizin ilk zamanlari benden kaynakli iliskiye giremiyorduk. ama zamanla hallettik. simdi bebek dusunmeye basladik.fakat cok onemli bir sorunumuz var: esim içime bosalamiyor ancak masturbasyon yapinca bosalabiliyor. eliyle yaptiktan sonra vajinaya giriyor fakat vajinaya girince asla bosalamiyor. hatta vajinanin icinde biraz durunca bile sertlik biraz kayboluyor. cinsellikten sogumaya baslayacagim bu gidisle bosalamadigi icinde cok yorucu geciyor bu süreç. bosalabildigi zaman buyuk ugraslar sonucu ancak agiz kismina bosalabiliyor. bu da hicbir ise yaramiyor. biz nasil bu sorunu aşip bebek sahibi olacagiz ya durumu bizim gibi olanlar var mi? varsa ne olur yazin. bu arada eşim ürolojiye gitti. doktor "cok sex yapin, zamanla ritminizi bulursunuz, hicbir fiziksel problem yok" demis.
amin tesekkur ederim. yas 34 olmuş. bu yasa kadar da yapmistir bence. bana cok yapmadim dese de pek inanmiyorum acikcasiDaha önce evli degilken cokmu masturbasyon yaptı acaba? Bagimli olmus olabilir buda evlilikte cinsellikte sizinde anlattıgınız gibi sorunlar yapabiliyor. Bence eşinize bunu bi sorun. Duruma gorede terapiste gidin bence. Çok zor bir durum ya allah yardımcınız olsun
Ya bunu tabi siz evde kendiniz yapmıyorsunuz , steril labaratuvar ortamında eşinizden alınan spremler bir enjekte yardimiyla sizin rahminize yerleştiriyor , sizde sorun yoksa yumurtalıklarinizda , rahimde vs döllenme gerçekleşiyor netten tam araştırın kesinlikle bu uygulmaa mevcut.(mikroenjeksiyon yöntemi )o nasil oluyor ki? spermler acik havada saniyeler içinde ölüyor ama. hem de cok sakincali olmaz mi?
aşilama yonteminden bahsediyorsunuz degil miYa bunu tabi siz evde kendiniz yapmıyorsunuz , steril labaratuvar ortamında eşinizden alınan spremler bir enjekte yardimiyla sizin rahminize yerleştiriyor , sizde sorun yoksa yumurtalıklarinizda , rahimde vs döllenme gerçekleşiyor netten tam araştırın kesinlikle bu uygulmaa mevcut.(mikroenjeksiyon yöntemi )
mikroenjeksiyon yöntemi