• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim BOĞULDUMMMM YETEEEEERRRR diye bağırıyor, bu ne demek oluyor?

bez__bebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
45
70
3
35
Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Kızlar eşim boğulmuş yeter diyor, ne demek istedi sizce?

Aynı şuan eşin gibi bağırıyorum anan baban hayrına giiitttt!!

O kadar uzun uzun yazmıştım ya kaideye almadın ya da işine gelmedi. Söylüyoruz söylüyoruz bir ilerleme yok. Yazılanları okuyup bir şeyler çıkaracaksan sor burada onca insanın zamanını alıyosun. Adamında sana fazla bile katlandığını düşünüyorum.

Bütün konularına yazdım umarım denk düşerde birini okursun.

O kadar uzun uzun yazmıştım ya kaideye almadın ya da işine gelmedi. Söylüyoruz söylüyoruz bir ilerleme yok. Yazılanları okuyup bir şeyler çıkaracaksan sor burada onca insanın zamanını alıyosun. Adamında sana fazla bile katlandığını düşünüyorum.

Bütün konularına yazdım umarım denk düşerde birini okursun.

Fake bu , yarim akilli

Fake bu , yarim akilli

O zaman kendi üstüne alın :)
Zaten sana yazmıştım gereken kişi okumuş, ha okuyacağına EMİNDİM orası ayrı herkes durmadan adını sayıklıyor :)
Eğer tam akıllıysan kullanda eşini kaybetme bari. Gerçi zannetmiyorum ama hayırlısı.

Back
X