- 4 Haziran 2023
- 156
- 128
- Konu Sahibi Leylamalatya44
Meraba sırf bu konu için yeni üye oldum zaten arkadaşım hiç yok dertlesmek istiyorum 5yillik evliyim eşim asker personel ve şuan doğu bölgesindeyiz beş yıldır zaten çok renkli bı cinsel hayatımız yokmus bn bunu yeni farketmisim sorun etmiyormusum önceleri ama artık grurum inciniyor mutlu değilim dışardan herkesin ilgisini çeken bı yapım var yani bakarım kendime çevremdeki herkes beğenir beni bitek eşim beni farketmeyince kimle evlenmisim ben diyorum ideal bı eş dışarı çıkmaz işte olmayınca sosyal medya bile kullanmaz tlfonu ortadadir yani bu yönlerden ideal evine bakar bişey eksik etmez istediğimi alır ama ben beni kadın gibi hisssttirsun istiyorum doğuda olduğumuz için üç aydir görevdeydi bn kizimla üç aydır tektim kapımı kitler duamı okur yatarım hem anneyim hem baba görev dönüşü gözler kancanagiydi uykusuzmus onda bile ben istedim bu meslek zor gerçekten ben ilgiye sevgiye muhtacım zaten aylarca tek kalıyorum hiç mi dusunmuyo benim eşim güzel genç yani bn ilgi vereyim dışarda pislik çok diye kadın sevildikce güzelleşir mis dün bu konuyu konuştum telefonda çünkü yine görevde hayatımız hep böyle geçip gidiyo dedim bunu çözümlemeye varmisin yokmusun dedim varım dedi bakacağız artık ne kadar var artık monotonlukta çıkmak istiyorum değişik afedersiniz pozisyonlar renklendirmek istiyorum biseyleri zaten yeterince zor bı hayatim var yalnızlıktan korkmam hem anne oldum hem baba eşim gorevlerde çünkü bazen bende bu yükün altında eziliyorum bunu hissediyorum sevgi bekliyorum sürekli tekim bugüne kadar çok şükür asla yanlışa yonelmedim herşeyi tolere ettim ama benimki de nefis bu bizim varolusumuzda var yani napmaliyim sizce bna bı akıl verin ayrılmalimiyim ama seviyorum da