Madem boşanmak istemiyorsunuz blöf yapin. Çikin gidin annenize.Çok düşündüm yapamıyorum (siz kendinizi güzel ifade ediyorsunuz, derdinizi güzel anlatıyorsunuz, söyleyin vs..) inanmasıni saglayin. Hem parasini hem eşini kaybeden bitik adam ne yapar? Deliler gibi pişman olur. Sonra birkaç gün gecince eşinizin zoruyla dönersiniz :/ ama bir daha en ufak kumarinda 5 lira için bile olsa seni asla affetmem bu sözümü sakın unutma. Beni tamamen kaybedersin. Yemin ederim sevgiymiş aileymiş görmez gözüm. Güvenemeyecegim bir adamla nasıl durayim ben? Nasil çocuk yapayım? Yapmam. Bu ihtimal içinde asla tedavi falanda istemiyorum. Ayrica kredi kartlarini, ne kadar hesabin varsa hepsinin kontrolünü istiyorum. Maaşini çekecegin gün veririm kartini sana. Kartlarnda ödemesini yapacagn sırada kartı benden istersin, veririm benim yanımda ödemelerini yaparsın. Eğer bunu canın istemiyorsa her ay giren çıkan dökümanini görmek istiyorum. Bunu her ay hepsini istiyorum. Bunlar zoruna gitmesin. Ta ki sana gerçekten güvenene kadar bu devam edecek. Yoksa verilen sözlere inanmıyorm artık ben. Bunlara rağmen yinede bir şey saklayacak olursan ki haberim olur, yemin ederim çeker giderim. Bütün bunların yükünü bunalımını yalnız başına yaşarsin bu dört duvar arasında. Sana olan duygularımı bile isteye göstermem ve mantıgımla hareket ederim.