Eşim bir aydir benimle ilişkiye girmiyor

Bu erkekler ne arsiz yaw.. sen once evdeki
Kadini sonra gidip boynuzu takarsin Gerizekali bunlar cidden

Bence evlilik cinsellige, cinsellik evlilige bagli.. kisir dongu gibi dusun…ve hic pisman olma.. bazi seylerden zaten mahrumsun ne diye o herifin donunu yikayip yemegini yapasin? Yasin kac bilmiyorum cocuklarinkac yasinda bilmem
Ama belki karsina daha duzgunbiri cikar.. cikmazsada en azindan sinirlerin yipranmaz

Bu erkekler ne arsiz yaw.. sen once evdeki
Kadini sonra gidip boynuzu takarsin Gerizekali bunlar cidden
yani durum böyle olunca ben sordum. olabilir artık sevmiyor olabilirsin. evlilik kadar boşanmak da doğal. istenmediğim yatağa neden gireyim? dürüst olalım istedim ama tam tersi inkar etti. e madem öyle neden aldatırsın?

işte böyle oldu mu cidden her şeyi hakediyorlar. seviyorsun ve memnunsun madem neden aldatırsın? şikayetin var madem neden söylemezsin????? erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum.....

Evliliklerde bu garip bi durum zaten.. ben bunu suna bagliyorum: erkeklerin genel anlamda hem duzenim bozulmasin camasirim yikansin ama keyfimdende geri kalayim.. hersey yolunda degilmis gibi davransa bosarsin belki rahatindan olur.. ama yok hersey yolunda gibi yapip devam etmek daha isine geliyor

buna katılıyorum. sonsuz hem de. evi annem almış. sabah ezanında ondan önce kalkıp işe gidiyorum. ev temiz, yemek hazır.. karşısındaki kişi neşeli ve anlayışlı. o kadar iş batırmışsın gene tutmuş seni kolundan kaldırmış. daha ne olsun adam da haklı yani. enayi taraf bendim onun halinden memnun olması çok normal

Arkadaslar yani herkes cinsel Hayatin olmamasini kesin bir bosanma sebebi olarak görüyor öyle mi?
Bence evet.. ama
Bu karsilikli duygu ve isteklere bagli.. 2 kiside libidosuzsa 1000 yilda istiyolarsa sorun yok.. ama bi taraf istekli digeri degilse o zaman kisa vaadede gider ancak.. uzun vaadede ya aldatir bi taraf ya depresyona girer yani

Aynen o yuzden derler ya: fazla fedakarlik fazla vefasizlik getirir diye.. bi kocalik yapacakmis onuda becerememis kocan olacak yavsak. Atalar demis: kocanin 2 kasigi varsa birini kiracaksin diye.. ee bizde catal bicak seti tamamlamaya calisinca isler bozuluyor

Yataktan kovmak bence dogru bir davranis degil kendinden iyice uzaklastirmakta. Bence oturup konusmayi deneyin bu daha saglikli olur diye dusunuyorum.

Bence açıkça konusun eşinizle belkide tıbbi bir sorunu vardır

Benimki iki gün bir sevişmezse canı sıkılıyor. Adet günleri bitsin diye ip çekiyor. Böyle kocaları duyunca şaşkına dönüyorum

Canım son durumunuz nedir

H ırçınlığınızın sebebi cinsel anlamda istenmediğinizi düşünmek anlıyorum ama adama sebebini bile söylemeden yataktan kovmuşsunuz. Bu zaten cinselliği direk sekteye uğratacak bir hareket. ilk olarak onunla konuşun, güzel bir gün geçirmeniz ardından sakince onu anlamaya çalışarak. İş yorgunluğu, stres, kan değerleri vs birçok sebepten kaynaklanabilir, bu sizi sevmediği anlamına gelmez bu düşünceye kapılmayın. Konuşunca belirli bir sebep belirtmekten kaçınırsa şayet sizde ev içerisinde ve yatak içerisinde çok daha davetkar giyinin. Yumurtlama günlerine de odaklamayın, nasipte varsa zaten olacağına inanın ve sadece keyif alma amaçlı eşinize yaklaşın. Emin olun bu çocuk isteğinden kaynaklı zaten erkeklerde zevksel değilde yerine getirilecek görev gibi bir sinyal beyine gidiyor ve isteksizlik başlıyor. Ona bebek isteğinden bağımsız, ılımlı ve yumuşak davranın.

Masturbasyon yapiyor musun?

Masturbasyon ile bir kac gun dene meli ve eşinle sorununu cözmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…