- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi Ankaraliderin
-
Kimsenin bazi seyleri hakettigi yok bnce konusmalarnza dikkat edin yorum yapmak icin yorum yapmayin yatin uyuyunBana siz daha çok hasta gibi geldiniz.
Yahu adam madde kullanıyor.
Sizi çekip vurabilir o esnalarda ,uyurken boğabilir.
Belinizi çatlatana kadar döven adam için , onu seviyorum diyen kadın kusura bakmayın bazı seyleri hakediodur.
o nasıl bir hastalık ayrıca teşhis nasıl koydunuz@Ankaraliderin derhal yardim almaniz gerekiyor cunku Stockhom Sendromu yasiyorsunuz. Yasadiginiz travmadan dogru karar alamayacak hale gelmissiniz. Saldirgan adamin siddeti sizi ona bagimli yampmis, seviyor diyorsunuz, oyle degil. o neyaptigini bilmeyen cok tehlikeli bir adam. Hayatinizi kaybetmek istemiyorsaniz derhal yardim alacaksiniz!
Sorun değil insan normal olarak başına gelmeden anlamıyor teşekkür ederimKimsenin bazi seyleri hakettigi yok bnce konusmalarnza dikkat edin yorum yapmak icin yorum yapmayin yatin uyuyun
TamamBence ilk sayfada ki yazdıklarınızın sonuna şuan ki fikrinizi de ekleyin. Çünkü bir çok kişi sadece ilk sayfayı okuyunca sizin hala aynı düşüncede olduğunuzu zannediyor.
Evet araştırdım olabilirim de ama sadece depresyonda oldumu söyledi doktoro nasıl bir hastalık ayrıca teşhis nasıl koydunuz
Olabilir arastirdimo nasıl bir hastalık ayrıca teşhis nasıl koydunuz
Emredersin canım benimKimsenin bazi seyleri hakettigi yok bnce konusmalarnza dikkat edin yorum yapmak icin yorum yapmayin yatin uyuyun
Ah bu kafalar ahhSizi esefle kiniyorum.
HIC KIMSE SIDDETI HAK ETMEZ! bir daha boyle bir sey duymak istemiyorum.
Evet o gün oldu çünkü esim kahrolası krizine girdi ben ne yapiyim sonrada bidaha gelmediBurda insanlar size bosanin diye bastiracak ama siz boşanmak istemiyorsunuz, bu yuzden bebek haberini ortaya atmis olabilir misiniz?
Kusura bakmayin ama aklima ilk bu geldi.
1 aydir ailemin yanindayim dediniz diye hatirliyorum. Evi terketmeden hemen once mi birlikte oldunuz?
Belirsiz cikan ikinci cizgi regl tarihi gelmeden ya da 1-2 gun sonra yapilan testte cikar. Daha eski bir gebelik olsa zaten haberiniz olurdu.
Şoka girdim bebek haberinizle gercekten, ve nedense inanasim da gelmiyor.
Bir gun once sevistigin adami ertesi gun terk edemezsin herhalde degil mi?
Test bozuk diye bir sey olamaz ayrica, ikinci cizgiyi gostermez en fazla, bozuk olmasi odur. Cizgi ciktiysa bebek vardir.
Onada söyledim zaten .. seviniyorEvet o gün oldu çünkü esim kahrolası krizine girdi ben ne yapiyim sonrada bidaha gelmedi
Siz yazdıklarımı tam okumamissiniz bekarken istanbulda idi şuan ankarada evlendik çünkü ben hikaye neden yazayım ne çıkarım var yani çok saçma zaten bipolar bole bişi kendini uzaklaştırıyor sonra gelip pişman oluyor özür diliyor... çocuk net değil yarın kan testi yaptircam esim bana yakın ayrı kalsak ta görüştük. Malesef .Ailenin yanindasin bugun hastaneye gittin esin gelip ozur diledi..e bosanmak isteyen adam o degilmiydu düne kadar.Dahasi o istanbulda degilmiydi ne ara Ankaraya geldi ?
Olay su ki ;boşanmamak icin bize hikaye yazmaya basladin.Can senin keyif senin umarim hamile filan değilsindir allah korusun dogacak cocuga yazik..
Kendi kafandan haberin var mi acaba bnce yokAh bu kafalar ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?