Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

Kimsenin bazi seyleri hakettigi yok bnce konusmalarnza dikkat edin yorum yapmak icin yorum yapmayin yatin uyuyun

o nasıl bir hastalık ayrıca teşhis nasıl koydunuz

Burda insanlar size bosanin diye bastiracak ama siz boşanmak istemiyorsunuz, bu yuzden bebek haberini ortaya atmis olabilir misiniz?
Kusura bakmayin ama aklima ilk bu geldi.
1 aydir ailemin yanindayim dediniz diye hatirliyorum. Evi terketmeden hemen once mi birlikte oldunuz?
Belirsiz cikan ikinci cizgi regl tarihi gelmeden ya da 1-2 gun sonra yapilan testte cikar. Daha eski bir gebelik olsa zaten haberiniz olurdu.
Şoka girdim bebek haberinizle gercekten, ve nedense inanasim da gelmiyor.
Bir gun once sevistigin adami ertesi gun terk edemezsin herhalde degil mi?
Test bozuk diye bir sey olamaz ayrica, ikinci cizgiyi gostermez en fazla, bozuk olmasi odur. Cizgi ciktiysa bebek vardir.

Evet o gün oldu çünkü esim kahrolası krizine girdi ben ne yapiyim sonrada bidaha gelmedi

Ailenin yanindasin bugun hastaneye gittin esin gelip ozur diledi..e bosanmak isteyen adam o degilmiydu düne kadar.Dahasi o istanbulda degilmiydi ne ara Ankaraya geldi ?

Olay su ki ;boşanmamak icin bize hikaye yazmaya basladin.Can senin keyif senin umarim hamile filan değilsindir allah korusun dogacak cocuga yazik..

Siz yazdıklarımı tam okumamissiniz bekarken istanbulda idi şuan ankarada evlendik çünkü ben hikaye neden yazayım ne çıkarım var yani çok saçma zaten bipolar bole bişi kendini uzaklaştırıyor sonra gelip pişman oluyor özür diliyor... çocuk net değil yarın kan testi yaptircam esim bana yakın ayrı kalsak ta görüştük. Malesef .

Cnm bu boyle olmaz birak evliligim derken sen kendini mahvetmissin uzaklas o adamdan ayril her koyun kendi bacagindan asilir sen yapicagini yapmissin kendine aci biraz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…