Eşim bildigim adam beni aldatti

Hicbir cocuk buyudugunde "iyi ki cekmissin" demez, cekmeseydin ama huzurlu buyuseydim der.. sen simdi onu cocuk ve hicbir seyden anlamayan biri olarak goruyorsun ya o anliyor her seyi ve mutsuz.. affedeceksen unutacaksin yapacak bir sey yok.. bir evlilik terapistine gidip yardim almani oneririm..

Benzer durumları bende eşimle sevgili iken çok yaşadım hatta senden de daha kötüsünü.Defalarca başka kadınlarla beraber oldu cinsellik yaşadı bire bir yani.Ama ben o kadar çok seviyordum ki affettim.Ama benimde hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor olanlar.Şimdi evlendik Allah'a şükürler olsun ki çok değişti.Bensiz hiç bir şey yapmıyor evlendiğimizden beri.Benimde ara ara aklıma geliyor hala daha bazen o kadınlarla karşılaşıyoruz ama yapacak birşey yok.Olan olmuş bir kere.Madem ayrılmadın eşine son bir şans daha ver.Yoksa bu durum tekrarlayabilir.Aklına geldikçe o düşüncelerden uzaklaş hemen başka şeyler düşün ben öyle yapıyorum mesela.Bende bir aralar bu yüzden depresyona girmiştim çok kafaya takmaktan bende 41 kiloya düşmüştüm elimde olmadan.Eşimin düzeldiğini gördükçe toparlanmaya başladım.Eşin söz verdiyse ve düzelme varsa zamanla güvenmeye başladığında sende yavaş yavaş toparlayacaksın kendini.

Her şeyi geçtim, artık sevmediğini söylüyorsun..soğuduğunu, sende bittiğini söylüyorsun..Bu senin için bir nimet değil mi aslında? Nice kadınlar görüyoruz, hala deli gibi severken boşanmak zorunda kalan..

Kendini toparla lütfen, annesin sen..terapiste git..yardım al..

Gerçekten çok uzuldum durumuna, a minicik yavruya daha çok uzuldum. Su an sana en muhtac oldugu dönemde, ona bile yetemedigini soyluyosun. Sirf bu sebepten bir uzman yardimi almalisin. Allah yardimcin olsun

Kizin buyudugunde senin durumunun farkina varacak ve oyle bir ortamda buyumeyi haketmiyor bence. Ya bi psikolojik destek alip tsbi esinle beraber bu evliligi duzeltin yada herkes kendi yoluna gitsin

Birine karşı güvenin bitince bitiş o bitiş kolay kolay toparlanmiyorsun. Geçmişi silebilen ve yeni bir güvenle başlangıç yapabilen insanlara imreniyorum. Boşanmayı düşünmüyorsanız bari hayatı kendinize zindan etmeyin. Size yazık değil mi? Bırakın o toparlamak için elinden geleni yapsın, keyfini çıkarın.

ben kabullenemem Hele ki param varsa... bir değil iki kere aynı naneyi yemiş çünkü
güven gitti mi geri gelmesi çok çok zor

Sonucta madem ayni evde yasamak zorundasin bu dusuncelerden kurtul nereye varcanki boyle anca dert sahibi olursun hasta olursun cocugunun sana ihtiyaci var adama gelince simdi duzelmen icin bir cabalar iki cabalar e baktiki sen hep ayni tavirdasin yine aynilari olcak aldatmalar evden kopmalar madem ayrilmiyosun kendine ceki duzen ver zor ama unutmaya calis huzurlu oldugun seyleri yap kendini yipratma senin uzuntunu yavrun hisseder

Bende aynı senin gibi olurdum heralde, o yüzden ayrılmayı seçerdim, hem affedip hem böyle olmak daha zor çünkü, çocuk ilerde hissedecek

güven gidince evliliğin büyüsü de gidiyor malesef

Birebir aldatılanlar oluyor unutup yoluba bakıyor seninki yine bir nevi ondan az sanal sexs dediğimiz şey bencede bir psikolağa git sevmiyorum onu diyorsunya bence çok seviyorsun sevmesen kendini yeyip bitirip 42 kiloya düşmezsin. Aşırı kıskanıyordum diyorsun bazen aşırı kıskançlıklarda adamları bu tarz eylemlere iter kıskanılan yasaklanan şeyler tatlı gelirya ben olsam bu kadar kafama takmazdım hayatta neleri kafaya takmayanlar var yavrumuda ne olursa olsun babasından ayırmam ayrıldıktan sonra hayat çokmu kolay sanki hemen bir psikoloğa git tedavi gör yapıyosa yapıyo boş veeeerrr hiç birşey senden kıymetli değil

Belinay senin düzenli aldatildigini ve kendi kendine yetemeyecegin icin bosanmayi hayal bile edemedigini ya da baska çok ciddi sorunlarin olduğu halde çalışmadigindan ve çalışmayı gözün kesmediginden + maddi imkânsızlıklar yüzünden evliliğe katlanmak zorunda kaldigini, kendi kendine böyle zorunlu bir savunma mekanizmasi geliştirdiğini düşünüyorum, yanılıyor muyum?

affetmemişsin ki sen..
Sadece diline öle demişsin..
Affetseydin bunları bu kadar mesele yapmazdın kendine (depresyona girmezdin mesela)
bence de doktora gitmen en mantıklısı..

Yapıyorsa yapıyo ne demek yaa

Sizin yaşadıklarınızdan çok daha kötü şeyler yaşadım evliliğimde..
Sadece ihanet değildi sorun.
Öfkeyle, nefretle yaşamayı tercih etmedim çünkü ben herşeyden önce anneyim..
Mutlu anne = Mutlu çocuk
Babasının yaptıklarının bedelini o çocuk çekmemeli. Mutlu olmalı.
İki minicik çocukla boşandım.
Babalarının yaptıklarını unuttum hiç düşünmüyorum artık..
Şu anda inanılmaz huzurlu mutlu hayatımız var..

bak tatlım sen çok güzel bir kadınsın çünkü bir annesin önce bir silkileniyorsun sonra duşa giriyorsun sonra bebişinle doğru kuaförün yolunu tut koy bebeğiini arabasına en güzel giysileri al kendin için kocan denen o adamı hiç düşünme yokmuş gibi davran kızınla bir dünya kur gerisi boşver sen bir annesin güçlü olmalısın o yavrucak seni hisseder...

ablacım kusura bakmayın ama k.çı kırık bir herif yüzünden kendinizi helak etmişsiniz . Değer mi ! asla değmez değmeyecekte. Sizi aldatmamış olsa bile bir erkek için değmez . töbe töbe töbe aynı şey kızınızın başına gelse boşan bu adamdan demez misiniz. Neden yavrunuz sizi böyle görüp üzülsün ki. İlerde er yada geç büyüyecek. Dünya 3 günlük . Dün bitti , bugünü yaşıyoruz yarını bekliyoruz. Dününüzü zehir eden , bugününüze katkısı olmayan adamın ( ? ) yarınınız da yeri yok. bu yaşlarınıza bir daha gelmiceksiniz , ilerde belki ahh şu yaşımda olsaydım dediğiniz zamanlar olacak o zamanların hatrına bu yaşlarınıza bu günlrinize iyi bakın . Siz kadınsınız Allahın yarattığı en mükemmel canlı kendinizi kimse için böyle üzmeyin . BOŞANIN !!!

çocuğun için dönmüşün,adam için dönmemişn,eee sorun ne o zaman,neden taktın bu kadar,çocuğun için yaşamaya devam etmelısın,erkekler çok çakal,sizin çocuk için dönüyorum laflarınızı yutup sızı eve getırıyorlar,ama içinden hımm demek çocuğun için diyor,veee başlıyor aldatmaya,yada ilgisizliğe,piskolojık şiddete,aslında sen eve gel ben sana neler yapıcam dıyor içinden,yada demek benı terk ettın,yok öle dava benı terk edemezsın dıyor,ve yalvarıp sızlerı eve getirip,intikam alıyorlar,bız kadınlarda aslında çocuk için değil,duygumuzdan dönüyoruz,eğer duygundan yüreğinden döndun,yoksa nıye kafayı takasın,bence onu gördükçe,ona aynı evde kaldıkça sınır hastası olcaksın,takılı kalmışın,boşan,yada ondan uzaklaş

kendini böyle yiyip bitireceğine , boşansana be güzel kardeşim! değer mi bu adam için?

Ne diyebilirim ki canınıza yazık .
Geçen zamanınıza yazık .
Aklı fikri cinsel organında olan Beyni yle düşünmeyen bi adam yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…