Eşim bildigim adam beni aldatti

42 kilo mu... her gece pekmezli süt için lütfen önce kendinize değer verip toparlanin.

ama böyle hayat geçmez ki canım benim.. sen kendine yapıyorsun bırak aldattıysa o çeksin, sen neden kendine çektiriyorsun? kolay değil bu durumlar hepimiz için zor elbette ama kendine bak, yeni hobiler edin herşey koca demek değil sosyal ol ve onu çatlat..

Eski konu yeniden açılmış madem, konu sahibi bari kendi ve aile durumu hakkında bilgilendirse, güzel haberler verse ya...

Cok severek evlendik biz.Suan 2bucuk yillik evliyiz ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bi kizimiz var.Fakat ben esimi artik sevmiyorum.sogudum.ona karsi icimden guzel bi laf soylemek gelmiyo.eskiden delicesine sever ve kiskanirdm simdi ise umrumda degl.34 haftalik hamileyken internette chat sayfasnda bi bayanla belden asagi muhabbet ederken yakaladm.o an tiksindim ondan.terkettim ama dogum yapnca tekrar baristk keske barismasaydk.kizim 5 aylikken bi gece telefonunu kurcaladm baktim yine ayni sohbetler.bu defa evden kovdum.huylu huyundan vazgecmezmis.ben bu lafi kulak ardi ettim.gurbete gelin gttim kimsem yok derdimi kimselre acamadm eridim bittim.esim olacak adam kurana el basti cocugunun ustune yeminler etti bidaha olursa bosa bni dedi.ve ben kizim icin yine affettim.kendinj affettrmek icn herseyi yapiyo.en son olayin ustunden 7 ay gecti ve esim suan hersey mukemmelmis gbi davraniyo ama degl.ben cok sinirli hircn bagirip cagiran agresif bri oldum.sinir hastasi oldm.suan 42 kiloyum kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorm.yemek yiyemiyorm disari ckmiyorm kimseye derdimi anlatamiyorm.esimden sogudm onu artk sevmiyorm.naparsa yapsn sevicegmi sanmiyorm.deli gbi asiktm bn ona.ucan kustan kiskanrdm.smdi asla ve asla umrmda degl.kendiside farknda cok cabaliyo duzelmem icn ama nafile.gozumdede gonlumdede yok artk.sadece kizm icn druyorm yaninda cnku cok babaci ona cok duskun sirf bu yuzden ayni cati altindaym.baba evine gtsem kabul etmiycekler biliyorm.mutlu deglm param var ama huzur olmaynca hicbirinin anlami yok.dertlesicek kimsem yok kafayi yememe az kaldi.esimi her gorusumde midem bulaniyo suratim ask dolasmaktan gulmeyi unuttum.rabbim kimsenin yuvasini bozmasn.cok zormus.basima gelmez diyodum buyuk konsmusm.beni kendi elleriyle bitrdi.sonunda sevgiyi tuketti artk elimden hicbsy gelmiyo hemdr hicbsy....
Madem paran var , çek git .. cocugun babasından bosanmayacak sen bosanacaksin. .

Çocuğunuz için masalını uydurmayın. Çocuğun böyle tutarsız babaya ihtiyacı yok.
Onun mutlu, kararlı bir anneye ihtiyacı var.
Anne güçlü ve mutlu olursa çocuk mutlu olur.
Siz agresif, mutsuz ve huzursuz olduğunuzda çocuğun iyi yetişeceğini mi sanıyorsunuz?
Akıl sağlığınızı yitirmek üzeresiniz.
Ve size kötü bir haber vereyim mi?
O yeminler, kurana el basmalar yalan. Yine yapacak, yine yapacak. Er yada geç yapacak.
Ayrılın, kurtulun bu eziyetten.

bugün hep aldatma konusu çıkıyor karşıma. canım benim öncelikle ALLAH yardımcın olsun çok zordur mutlaka, affettim deseniz de affedemiyorsunuz demek ki ya psikolojik olarak destek al yada ayrıl bu şekilde kendini mutsuz etme

bugün, buranın üyesi biriyle yazışıyoruz iyi ki eşim beni aldattı ikimizde dersimizi aldık yazmış, birilerine mutluyum diye görünmek için kendinize eziyet etmeyin, mutsuzsanız mutsuzum demek zor olmamalı

ayrıl illa ailenin yanına gıtek zorunda değilsin. yeni bir ev aç kendıne ufak. sizede paşa paşa bakıp masraflarınızı karsılayacak. beş parasız kalınca aklı başına gelir dicem ama o da çok zor.

42 kilo mu :KK43:
Canım bütün bu olanlar resmen psikolojini bozmuş.
Affetmek istemişsin ama affedememişsin bence.
Bir psikiatriye gitmeni öneririm hem iştahın açılması için hemde şu kafandan bazı eyleri atabilmen için sana tedavi verir. Sonra zaten mantıklı gelen şeyi yaparsın. Şuan bence mantıklı düşünemiyorsun hem yürütmek istiyorsun,hem de bitirmek.
Bu hislerin gayet normal soğuman normal..

Eğer bir şans verdiysen unut ve evliliğine odaklan.
Yok unutamıyorum diyorsan tiksiniyorsan da boşan bu şekilde hayat mı yürür? Erimişsin yazık değil mı?

X