Cok severek evlendik biz.Suan 2bucuk yillik evliyiz ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bi kizimiz var.Fakat ben esimi artik sevmiyorum.sogudum.ona karsi icimden guzel bi laf soylemek gelmiyo.eskiden delicesine sever ve kiskanirdm simdi ise umrumda degl.34 haftalik hamileyken internette chat sayfasnda bi bayanla belden asagi muhabbet ederken yakaladm.o an tiksindim ondan.terkettim ama dogum yapnca tekrar baristk keske barismasaydk.kizim 5 aylikken bi gece telefonunu kurcaladm baktim yine ayni sohbetler.bu defa evden kovdum.huylu huyundan vazgecmezmis.ben bu lafi kulak ardi ettim.gurbete gelin gttim kimsem yok derdimi kimselre acamadm eridim bittim.esim olacak adam kurana el basti cocugunun ustune yeminler etti bidaha olursa bosa bni dedi.ve ben kizim icin yine affettim.kendinj affettrmek icn herseyi yapiyo.en son olayin ustunden 7 ay gecti ve esim suan hersey mukemmelmis gbi davraniyo ama degl.ben cok sinirli hircn bagirip cagiran agresif bri oldum.sinir hastasi oldm.suan 42 kiloyum kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorm.yemek yiyemiyorm disari ckmiyorm kimseye derdimi anlatamiyorm.esimden sogudm onu artk sevmiyorm.naparsa yapsn sevicegmi sanmiyorm.deli gbi asiktm bn ona.ucan kustan kiskanrdm.smdi asla ve asla umrmda degl.kendiside farknda cok cabaliyo duzelmem icn ama nafile.gozumdede gonlumdede yok artk.sadece kizm icn druyorm yaninda cnku cok babaci ona cok duskun sirf bu yuzden ayni cati altindaym.baba evine gtsem kabul etmiycekler biliyorm.mutlu deglm param var ama huzur olmaynca hicbirinin anlami yok.dertlesicek kimsem yok kafayi yememe az kaldi.esimi her gorusumde midem bulaniyo suratim ask dolasmaktan gulmeyi unuttum.rabbim kimsenin yuvasini bozmasn.cok zormus.basima gelmez diyodum buyuk konsmusm.beni kendi elleriyle bitrdi.sonunda sevgiyi tuketti artk elimden hicbsy gelmiyo hemdr hicbsy....
Bence kafani toparlamaya bak çocuğun için ve gerçek bi aşık olarak evlendiyseniz ve 7 sizle düzeltmek için ugrasyosa unutmaya çalış o kadınlarla gönül bağı degil hamile annda cinsellik başına bela olmuş belli zor haklısın kabullenmek kolay değil ama böylesi daha kötü kendini yiyosun kısa sürede karar verip hareket etmek lazım böyle beklemekle olan sadece sana olur ben şans vermeni dilerim daha çok yeni 2 buçuk yıllık bu evlilik kurtarlr.Cok severek evlendik biz.Suan 2bucuk yillik evliyiz ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bi kizimiz var.Fakat ben esimi artik sevmiyorum.sogudum.ona karsi icimden guzel bi laf soylemek gelmiyo.eskiden delicesine sever ve kiskanirdm simdi ise umrumda degl.34 haftalik hamileyken internette chat sayfasnda bi bayanla belden asagi muhabbet ederken yakaladm.o an tiksindim ondan.terkettim ama dogum yapnca tekrar baristk keske barismasaydk.kizim 5 aylikken bi gece telefonunu kurcaladm baktim yine ayni sohbetler.bu defa evden kovdum.huylu huyundan vazgecmezmis.ben bu lafi kulak ardi ettim.gurbete gelin gttim kimsem yok derdimi kimselre acamadm eridim bittim.esim olacak adam kurana el basti cocugunun ustune yeminler etti bidaha olursa bosa bni dedi.ve ben kizim icin yine affettim.kendinj affettrmek icn herseyi yapiyo.en son olayin ustunden 7 ay gecti ve esim suan hersey mukemmelmis gbi davraniyo ama degl.ben cok sinirli hircn bagirip cagiran agresif bri oldum.sinir hastasi oldm.suan 42 kiloyum kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorm.yemek yiyemiyorm disari ckmiyorm kimseye derdimi anlatamiyorm.esimden sogudm onu artk sevmiyorm.naparsa yapsn sevicegmi sanmiyorm.deli gbi asiktm bn ona.ucan kustan kiskanrdm.smdi asla ve asla umrmda degl.kendiside farknda cok cabaliyo duzelmem icn ama nafile.gozumdede gonlumdede yok artk.sadece kizm icn druyorm yaninda cnku cok babaci ona cok duskun sirf bu yuzden ayni cati altindaym.baba evine gtsem kabul etmiycekler biliyorm.mutlu deglm param var ama huzur olmaynca hicbirinin anlami yok.dertlesicek kimsem yok kafayi yememe az kaldi.esimi her gorusumde midem bulaniyo suratim ask dolasmaktan gulmeyi unuttum.rabbim kimsenin yuvasini bozmasn.cok zormus.basima gelmez diyodum buyuk konsmusm.beni kendi elleriyle bitrdi.sonunda sevgiyi tuketti artk elimden hicbsy gelmiyo hemdr hicbsy....