Kiminle istiyormusbenimle yapmak istemiyormuş
İstemiyorsa evlenmeseymiş ne diye evlenmi
Bilmiyorum sevgiliyken kuduran adam şimdi hiç istemiyor bile sizce boşanmak mı gerekiyorNiye istemiyormuş seni ?
Önce bunun üstünde bir dur .
Hiç bir sorunum yok demişsin de daha ne sorunun olacak ??
Eminim bide kaçarak evlendik herşeye göz gerdik bilemiyorumÇok severek evlenip eşini istememek..
Çok sevildiğimizden emin miyiz?
Sevgiliyken lafta mi kuduruyorduBilmiyorum sevgiliyken kuduran adam şimdi hiç istemiyor bile sizce boşanmak mı gerekiyor
Yani suratıma karşı ,seninle sevişmek istemiyorum, diyen erkeği ben çoktan boşardım .Bilmiyorum sevgiliyken kuduran adam şimdi hiç istemiyor bile sizce boşanmak mı gerekiyor
Sevgiliyken lafta mi kuduruyordu
Hani rol olabilir
Sevgiliyken icraat var miydi yani?
Istemiyorum diyince neden diyorsunuzdur
Cevabi ne
Sevgiliyken ilişki yaşıyorduk her buluşmada istiyordu nerdeyse dSevgiliyken lafta mi kuduruyordu
Hani rol olabilir
Sevgiliyken icraat var miydi yani?
Istemiyorum diyince neden diyorsunuzdur
Cevabi ne oluyor
Ten uyumumuz vardır çünkü 3 senedir neredeyse ilişki çok yaşadık evlenince 360 değiştiBelki ten uyumu olmamistir 2.5 ayda erkek sevismek istemiyorsa ben bunu anlarim yanii. Ya da gaydir sizinle katolog evliligi yapmis olabilir. 2.5 ayda ne bebegii yaa siz bi sevildiginizden emin olun cahil cahil davranmayin noluuurrr
Kilolu olduğum için olabilirmi ama benimle tanıştığından beri öyleyim ve sevgiliyken oldu ilişkimiz :/2.5 aylık evliliğe çocuk yapılmaz boşuna imrenme daha sonun belli değil.
Yazık olur bebeğe.
Seninle ilişkiye girmek istemeyen adamla zaten durma ilişki falan da isteme normal değil belli.