Esim benimle neden evlendi?

Sen demedin mi araba senın oldugu kadar aynı zamanda benimde hayırdır diye, siz çok pasif kalmışsınız arada bir carla sende yani sesin çıksın yoksa tepene çıkmakla kalmaz oturur aynı zamanda resimleri atardım önüne ben hayırdır bunlar nıye bizim evimizde diye hakkını savun ya sen savunmazsan kimse senin hakkını savunmaz

Sinirliyken soylediklerini anlatsam o zaman yarin bosanmam lazim.

Senelerce "öfkeyle söylemiştir, gerçek duyguları düşünceleri değildir" diyerek kendimi avuttum. Boşan veya boşanma diyemem asla, ama lütfen kendini herkesten her şeyden çok sev. Asla seni üzüp incitmesine izin verme.

Siz bu adamın 3. Evliliği misiniz?
Önceki evliliklerinden çocuk var mı?
Her şeyi geçtim eski tek taşı bile almış kadından neler yaşandı acaba
Çocuğunuz da yok hemen ayrılın ki olsa bile ben ayrılırdım yani ne münasebet ya hadi aldı insan gider satar yenisini alır
Ay konu sahibi ben olsam eski eşine bile ulaşırdım konuşmak için nedir ne değildir hepsini öğrenirdim sonra da tekmeyi basardım

Adam söylemiş zaten.
Belediye hoparlörunden anons mu geçsinler ?
Eski karisnin fotoğraflarını getiren,onun yüzüğünü senin parmağına takan bir adam zaten seninle evlenmis sayılmaz ki.
Araya bir de kuzen detayı eklemissin ki ; o da tuzu biberi olmuş.
Seninle birlikte olurken bile ya eski karısını düşünuyordur ya da kuzenini,benden söylemesi

Altina imzami atarim, buram buram tecrube kokan sahane bir analiz.

Simdi konu sahibi B busra7458

Eski esin fotolari saklanmis ve yuzugu de size verilmis. Diger herseyi arkadaslar oldukca mantikli elestirmis ben bu yuzuk olayına takildim.

Cunku hicbir kadin bak buna kalibimi basarim, alyansini firlatip atsa da tektaşını birakmaz, kizdan onu bile alacak kadar dusmus bu adam. Anlayamiyorum yani yuzugunu birakip gitmis bir kadin aklima yatmiyor. Kadini nasil biktirdiysa yuzugunu birakmis.

Yani bu kismi kendime aciklayamiyorum, kadin bundan kurtulmak icin herseyi geride birakip gitmis gibi. Cok ilginc. Belliki cok sorunlu bir adam bu. Kendimden pay biciyorum eşimden tiksinecek boyuta gelmedigim surece kimse benim tektaşimi elimden alamaz.

Benim tahminim size dugunde ya da nikahinizda takilan altinlar da kiza takilanlardir.

Kadin bosanirken yuzuguyle cikar evden, ne zaman ki adami da siler o zaman yuzugu satar kurtulur ama adama birakmaz. Ama bunlar bence kizdan yuzugu isteyecek kadar pintilik etmisler, herhalde bir daha evlenirse tektas masrafi bari olmasin demisler.

Ay cok garip cidden.

Bir aile terapistine gitmeyi önerin, böyle hayat geçmez.
Belli ki psikolojisi bozuk ya destek alsın kendini düzeltsin ya da yol yakınken kendi yolunuza bakın..

Herşey ortada zaten. Sen görmek istemiyorsun. Bu adamdan bir halt olmaz.

Aslında ben cok sakin ve sessiz biriyim yapi itibariyle dediginiz gibi kendini temize cekti benimle ve kendisinin farkinda mi bilmiyorum zaten ne yapsam ses cikarmaz sessiz sakin ne desem yapar gibi dusundu evlendi.Calisiyorumda destek oluyorum illaki eve oda arti olarak gordu. Kendini temize cikardi benimle aslinda dogru cumle bu olmali.Sakin sessiz gitmezde bir yere diye dusunuyor hicbir kavgamda evi terk etmedim bilakis onu sakinlestiren evden kovsada gitmeyen durus sergiledim.

Hadsiz evden sizi nasıl kovar, kovduğu hakaret ettiğini ispat edin, yalnız bu adam boşandığı için tecrübeli dikkatli olun. Öbür hatunun tepesine çökmüş yüzüğü bile almış. Altınlarınızı alın sadece sizin ulaşabileceğiniz bir kasada dursun.
Faturaları ödediğiniz aldığınız şeylerin makbuzlarını saklayın. Yarın bu çirkefleşir boşanma olursa

İkinci husus niye kovduğu halde kalıyorsun? Aman boşanırsam elaleme rezil olurum anam babam kızar konu komşu ne der aman bir sürü masraf yapıldı düğün için gibi düşünme. Yarın kafayı evin içinde yersen konu komşu en fazla ay kıza yazık oldu der ruhları duymaz. Evin içinde çileyi çeken sensin elalem için çekiyorsan çekme

İnsanlar genelde sinirliyken gerçek duygularını ele verirler, birini ofkeliyken tanırsınız aslında. Çocuğunuz da yokmuş yol yakınken bosanin gitsin.

çok çok fazla alttan almış ezilmişsiniz
böyle hayat geçer mi
en azından sıkı korunun

birisi sormuş cevaplamamışsınız
eşiniz evlenmeden önce sizinle ailesiyle mi yaşıyordu?
ve önceki evliliklerinden çocuğu var mı?

adam açık açık söylemiş annesine senin yüzünden evlendim diye. demek ki annesi istedi diye evlenmiş. eski eşin yüzüğünü vermesinden belli masraf yapmak istememiş. kaç kurtul biran önce.

bende birkaç resim kaldı onları kızım için saklıyorum. sevgim yok tiksiniyorum hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…