Olabilir lafta annesi cok seviyor oğlunu ama bariz baskisi olmus evlen diye . Ben bunlari ve cogu seyi evlendikten sonra farkedip gördum.Çok konustum konusma bitiminde nedense hep ben hatali ve abartan taraf olup ciktim. Şimdide hicbirsey yok gibi davranamiyorum çabasida yok zaten.Yine de konuş derdim ama seni evden kovan biri var karşında. Hem kel hem fodul. Bak şöyle dusun, annesi bile başından atmak icin evlilik baskısı yapmış. Canı yahu annesi, sen niye ugrasasin? Belli ki değersiz, kendine saygısı olmayan çöp bir herif. Vaktini harcama yani, bunlar adam olmaz. Sadece psikolojini bozarsin.
Klasik yöntem... Hep kadın sucludur. Arkadaş tamam bir kadınla gecinemedin bosandin olur peki, ikinci eş ile de gecinemiyorsun nasıl olacak? Dediğim gibi kendini suçlama. Henüz çok gençsin kıymetini bil. Zaman gercekten çok hızlı geçiyor, senelerce böyle seni güvende hissetirmeyen, sevgi ilgi alamadığın bir evlilikle hirpalama kendini.Olabilir lafta annesi cok seviyor oğlunu ama bariz baskisi olmus evlen diye . Ben bunlari ve cogu seyi evlendikten sonra farkedip gördum.Çok konustum konusma bitiminde nedense hep ben hatali ve abartan taraf olup ciktim. Şimdide hicbirsey yok gibi davranamiyorum çabasida yok zaten.
Ama ben özür diledim. Ɓilerek yapmamis olmama ragmen. Ve araba sadece onun parasiyla alinmadi ortak alinan bir araba ki canin saolsun demek bu kadar zor deildir.Degersiz hissediyorumBen de boşandım. Zerre sevgim yok nefretim bile kalmadı. Ama düğün fotoğraflarımızı sakladım. Çünkü 2 evladım var hatıra kalsın onlara. Belki görmek isterler diye. Ben 2 yıldır hiç bakmadım fotoğraflara görsem bile duygum yok açıkçası.
İkinci olarak araba kullananlar için özellikle de erkekler için aşırı kıymetli oluyor. Ben de hergün arabamı kontrol ediyorumbunlara takılmayın derim. Evliliği temelden sarsan birşeyler yoksa bir noktaya takılıp diğer günlerinizi de zehir etmeyin.
Yani adam açık açık söylemiş hani söylemese şüphe olur da şüphesiz net durum şu an.Yasadigim seylerden sonra artik sorgulama evresindeyim kafam cok karisik.Ilk olarak bana eski esinin tek tas yuzuguyle evlilik teklifi etmis haberim asla yok. Ikincisi eski esiyle sarilip koklastigi resimleri dugun fotolarini hala saklmis ve evimize getirmis bende buldum baktimki kizin dugun resimlerinde benim tektasim var.Tabi altin altindir sozlerini duydum ondan asla gonul alma ozur yoktu baslarda daha sonra artik ben susmayinca yaptigim hataydi dedi bu kadar hicbir cabasi olmadi sadece gittik yeni yuzuk aldik.Genel olarak icimde guven falan birakmadi sanki herseyi yalan gibi geliyor.bir kerede eski sevgilisine (kuzeniyle sevgili olmus )birsey sormak icin mesaj yazmis kuzeni olsa bile sonucta sevgili olmuslar bu beni cok rahatsiz ediyor cok basit yani biriyle konusmasi aldatmaya meyilli gibi geliyor.evden ise isten eve gidiyor aslinda, Ve evde surekli beni elestiriyor kaynanam gibisin diyorum guluyor dalga geciyor guluyo kendim olamiyorum yaninda gecen arabamizi (ortak parayla aldik ) hafif surttum benimle bir gun konusmadi kustu kizdi baya arabayla aramda bag var nasil dikkat etmezsin diye canin saolsun bile demedi sizce bu adam beni sevmiyor deil mi oyleyse niye evlendi anlamiyorum.gecen bir kavgada annesine senin yuzunden evlendim beni zorladin evlen diye al bak kavga ediyoruz gordun mu dedi.Zorla mi evlendi acaba kafam cok karisik...lutfen yardim
Mesela eski eşiyle niye boşandığını araştırabilirdiniz. O kadın size söylerdi onu kaç kere kovmuş evden sonra geri çağırmış. Siz bu adamı boşasanız ve başkasıyla tekrar evlense o evlilik de biter. Evlenip aile kurayım, çocuk sahibi olayım düzenim yerim olsun kafasıyla evlenmiyor çünkü. Anam istedi anam söyledi napim evleneyim bari kafasında, yüzüğün manevi önemi değeri bile yok. Evde kadın var mı var, yemeği temizliği çamaşırı hallolsun yeter. Beni sevmiyor mu diye sormanız bile abes, adam yeterince hissettiriyor zaten sadece lafa dökmemiş. Güven ve saygı yoksa sevgi de aşk da yoktur.Olabilir lafta annesi cok seviyor oğlunu ama bariz baskisi olmus evlen diye . Ben bunlari ve cogu seyi evlendikten sonra farkedip gördum.Çok konustum konusma bitiminde nedense hep ben hatali ve abartan taraf olup ciktim. Şimdide hicbirsey yok gibi davranamiyorum çabasida yok zaten.
Kabullenmenizi gerektiren şey nedir? Çocuk yok bir şey yok. Kendi değerinizi kaybettirrir bu adam yaşama sevincinizi öldürür bir yılda 10 yaş yaşlandırır bu mu hakettiğiniz hayatAsla elestirme olaylarini yasamadim.Uyumluyduk yada ben sakin yapiya sahibim alttan aliyordum genelde ama yuzuk olayi soyledikleri yalanlar sahit oldugum seyler beni cok yipratti.Hayatima bu sekilde devam etmek yada kabullenmek arasinda ikilemdeyim.Sinirliydi bunu biliyordum ama sinirden gozu donmesi her kavgada evden kovulmam siniri gecince 'sinirle soyledim sende uzatma ' diye yanima gelmesi bin tekrari buldu.
Tabi uzatması saçma. Allah korusun aracı ben de sürtsem kendime kızarımAma ben özür diledim. Ɓilerek yapmamis olmama ragmen. Ve araba sadece onun parasiyla alinmadi ortak alinan bir araba ki canin saolsun demek bu kadar zor deildir.Degersiz hissediyorumAslinda araba deil cok birikmisligim var . Resimler konusu, sarilip koklastiginiz ne bileyim evlilik yildonumleri romantik sozle paylasilan fotolar bunlar saklanir mi ? Saklandi diyelim yeni hayatinizi kurdugunuz eve getirilir mi ?Normal gelmiyor bana sizce ?
Bahtsız değil oğlunun kölesi ve hizmetçisi seçilen ponçikE cevabını yazmişsın zaten. Annesi evlenmesi için baskı yapmış. Seçilen bahtsız da sen olmuşsun.
Buram buram manipülatif erkek kokuyor burasıAma ben özür diledim. Ɓilerek yapmamis olmama ragmen. Ve araba sadece onun parasiyla alinmadi ortak alinan bir araba ki canin saolsun demek bu kadar zor deildir.Degersiz hissediyorumAslinda araba deil cok birikmisligim var . Resimler konusu, sarilip koklastiginiz ne bileyim evlilik yildonumleri romantik sozle paylasilan fotolar bunlar saklanir mi ? Saklandi diyelim yeni hayatinizi kurdugunuz eve getirilir mi ?Normal gelmiyor bana sizce ?
Çok iyi tanımadan evlenmiş gibisiniz, saydıklarınızın hepsi bir boşanma sebebi. Adam kuzeniyle sevgili olmuş, çok uzatmadan ve çocuk falan olmadan boşanın gitsin.Eski esiylede surekli kavga halinde olduklari icin ayrilmis.Sorguluyorum 6 aylik evliyim kirginliklarim cok fazla var.Soyleki ona bulasma yesin, otursun, kalksin, isine gitsin cani isteyince yanina gelir iyi davranir harici sohbetlerimizde hep onunla alakali isi arkadaslari arabasi hep bunlar kendimi ikinci planda hissederim onunlayken.
Kocanız dün mağaradan çıkmış bugün toplum içine karışmış gibi.Oylesine bir çok değerden uzak ki.Hic evrimleşmiş,hatalardan ders almak gibi bir düşüncesi çabası yok Değişir, düzelir falan diye beklemeyin Olduğu olacağı bu .....Yasadigim seylerden sonra artik sorgulama evresindeyim kafam cok karisik.Ilk olarak bana eski esinin tek tas yuzuguyle evlilik teklifi etmis haberim asla yok. Ikincisi eski esiyle sarilip koklastigi resimleri dugun fotolarini hala saklmis ve evimize getirmis bende buldum baktimki kizin dugun resimlerinde benim tektasim var.Tabi altin altindir sozlerini duydum ondan asla gonul alma ozur yoktu baslarda daha sonra artik ben susmayinca yaptigim hataydi dedi bu kadar hicbir cabasi olmadi sadece gittik yeni yuzuk aldik.Genel olarak icimde guven falan birakmadi sanki herseyi yalan gibi geliyor.bir kerede eski sevgilisine (kuzeniyle sevgili olmus )birsey sormak icin mesaj yazmis kuzeni olsa bile sonucta sevgili olmuslar bu beni cok rahatsiz ediyor cok basit yani biriyle konusmasi aldatmaya meyilli gibi geliyor.evden ise isten eve gidiyor aslinda, Ve evde surekli beni elestiriyor kaynanam gibisin diyorum guluyor dalga geciyor guluyo kendim olamiyorum yaninda gecen arabamizi (ortak parayla aldik ) hafif surttum benimle bir gun konusmadi kustu kizdi baya arabayla aramda bag var nasil dikkat etmezsin diye canin saolsun bile demedi sizce bu adam beni sevmiyor deil mi oyleyse niye evlendi anlamiyorum.gecen bir kavgada annesine senin yuzunden evlendim beni zorladin evlen diye al bak kavga ediyoruz gordun mu dedi.Zorla mi evlendi acaba kafam cok karisik...lutfen yardim
Arabayla arasında ki bağ sizinle olandan daha güçlü sanırım.Yasadigim seylerden sonra artik sorgulama evresindeyim kafam cok karisik.Ilk olarak bana eski esinin tek tas yuzuguyle evlilik teklifi etmis haberim asla yok. Ikincisi eski esiyle sarilip koklastigi resimleri dugun fotolarini hala saklmis ve evimize getirmis bende buldum baktimki kizin dugun resimlerinde benim tektasim var.Tabi altin altindir sozlerini duydum ondan asla gonul alma ozur yoktu baslarda daha sonra artik ben susmayinca yaptigim hataydi dedi bu kadar hicbir cabasi olmadi sadece gittik yeni yuzuk aldik.Genel olarak icimde guven falan birakmadi sanki herseyi yalan gibi geliyor.bir kerede eski sevgilisine (kuzeniyle sevgili olmus )birsey sormak icin mesaj yazmis kuzeni olsa bile sonucta sevgili olmuslar bu beni cok rahatsiz ediyor cok basit yani biriyle konusmasi aldatmaya meyilli gibi geliyor.evden ise isten eve gidiyor aslinda, Ve evde surekli beni elestiriyor kaynanam gibisin diyorum guluyor dalga geciyor guluyo kendim olamiyorum yaninda gecen arabamizi (ortak parayla aldik ) hafif surttum benimle bir gun konusmadi kustu kizdi baya arabayla aramda bag var nasil dikkat etmezsin diye canin saolsun bile demedi sizce bu adam beni sevmiyor deil mi oyleyse niye evlendi anlamiyorum.gecen bir kavgada annesine senin yuzunden evlendim beni zorladin evlen diye al bak kavga ediyoruz gordun mu dedi.Zorla mi evlendi acaba kafam cok karisik...lutfen yardim
Bak doğru yolu biliyorsun. İnsanları en dürüst oldukları zaman sınırlı olduklarıdır. Çünkü o zaman oto kontrolünü kaybedip gerçek düşüncelerini söylerler.Sinirliyken soylediklerini anlatsam o zaman yarin bosanmam lazim.
yeterince net, adam zoraki evlenmiş.Yasadigim seylerden sonra artik sorgulama evresindeyim kafam cok karisik.Ilk olarak bana eski esinin tek tas yuzuguyle evlilik teklifi etmis haberim asla yok. Ikincisi eski esiyle sarilip koklastigi resimleri dugun fotolarini hala saklmis ve evimize getirmis bende buldum baktimki kizin dugun resimlerinde benim tektasim var.Tabi altin altindir sozlerini duydum ondan asla gonul alma ozur yoktu baslarda daha sonra artik ben susmayinca yaptigim hataydi dedi bu kadar hicbir cabasi olmadi sadece gittik yeni yuzuk aldik.Genel olarak icimde guven falan birakmadi sanki herseyi yalan gibi geliyor.bir kerede eski sevgilisine (kuzeniyle sevgili olmus )birsey sormak icin mesaj yazmis kuzeni olsa bile sonucta sevgili olmuslar bu beni cok rahatsiz ediyor cok basit yani biriyle konusmasi aldatmaya meyilli gibi geliyor.evden ise isten eve gidiyor aslinda, Ve evde surekli beni elestiriyor kaynanam gibisin diyorum guluyor dalga geciyor guluyo kendim olamiyorum yaninda gecen arabamizi (ortak parayla aldik ) hafif surttum benimle bir gun konusmadi kustu kizdi baya arabayla aramda bag var nasil dikkat etmezsin diye canin saolsun bile demedi sizce bu adam beni sevmiyor deil mi oyleyse niye evlendi anlamiyorum.gecen bir kavgada annesine senin yuzunden evlendim beni zorladin evlen diye al bak kavga ediyoruz gordun mu dedi.Zorla mi evlendi acaba kafam cok karisik...lutfen yardim
Sorunun arkasından cevabını yazmışsın zatenniye evlendi anlamiyorum.gecen bir kavgada annesine senin yuzunden evlendim beni zorladin evlen diye al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?