Eşim benimle konuşmuyor

Aynen öyle kayinbabamda şehirde kalamam diyor ben her aramamda gel burdada kal diyorum yok diyor eltilerim de gelin hiç cagirmiyor eşi de cagirmiyor onlar orda rahat diyorlarmış sinir oldum ya keşke bı ev tutulsa öyle yapılsa ama yapmazlar

Evet öyle gerçekten yemin ederim ben bakarım bir ay ama kimse böyle kabul etmez bu teklifi sunsak o nasıl iş derler adım gibi eminim

siz sunun , en azından hiç bakmak istemiyormuşsunuz gibi düşünülmez . anlayıp anlamamaları, kabul edip etmemeleri onların sorunu.. siz zaten doğum yaptığınızda bakamazsınız olmaz evde erkekle..

5 kardeşin 2,5 ayda bir sırayla bakması gerekir bence doğru olan bu.Tek kişiye yüklenilmez.Şehir hayatını sevmiyeceği için belki gelmek bile istemez adamcağız.Siz teklifinizi sunun,eşinizi utandırmayın bence.

Yaşlılara özellikle erkeklere her ay ev ev gezmek zor geliyor çocuklarının evinde. Kayınpederiniz köy hayatına alışık olduğu için sizin evinizde de yapamaz bence.
En iyi çözüm kendi evinde kalsın, komşularından kimse yok mu belli bir ücret karşılığında anlaşın, yemeğini, temizliğini yapsın hergün. Benim babaannem ve dedem için öyle yapılıyor.

siz sunun , en azından hiç bakmak istemiyormuşsunuz gibi düşünülmez . anlayıp anlamamaları, kabul edip etmemeleri onların sorunu.. siz zaten doğum yaptığınızda bakamazsınız olmaz evde erkekle..
Sezeryan olucam birde ya sunucam ama eşim bile kabul etmiycek öyle şey olur mu bir ton oğlu var adam kirada demezler mı bilmem ne aman ya

Kayinbabamla oturan eltimin oturduğu ev kayınbabamin

Sezeryan olucam birde ya sunucam ama eşim bile kabul etmiycek öyle şey olur mu bir ton oğlu var adam kirada demezler mı bilmem ne aman ya
Şimdi ki oturduğu ev kimin kayınpederin mi eltinin mi.

Şuan eltimin oturduğu ev kayınbabamin

Hamile olduğunuzu sonra fark ettim kusura bakmayın yaşlılar hassas noktamdirda size biraz anlayışlı olsunlar dogumdan 3 ay sonra falan gelsin sıra size her ay biriniz baksanız vallahi hiç biriniz olmezssiniz merak etmeyin dedem ve babaanneme ayrıca annemin anneannesine babamın halasi na baktık biz

Tüm kardeşler aynı miktarda para vericek pek tabii durumumuz yok diyecek yada az vermeyi teklif edecek kardeşler çıkabilir üzülmesinler parası olmayanlar evlerinde baksınlar.
Kayınbabanızın malı yada tarlası neyi varsa artık satsınlar "şehirde" iyi bir bakım evine yerleştirsinler.
Adamcağıza bakmayan el kızları bir zahmet malına mülkünede kurulmasınlar
Adamcağız ömrünü evlatlarını yetiştirmek için harcamıştır son kalan parasıylada belki evlilik düğün vs yapmış olabilir parası maddiyatı yoksa 5 kardeş el ele tutuşup belediyeye gitsin babamıza bakamıyoruz evlerde istemiyoruz siz bakın desinler en azından kimsesizlere devlet sahip çıkıyor

Bence en güzeli bir eş bulsunlar
ama eminim onu da azıcık bir mal varsa o bölünür diye istemezler

Şuan oturdukları ev kayınbabamin eltimler çıkarsa herkes sırayla bakar

Şuan oturdukları ev kayınbabamin çıksın eltimler biz gideriz yemek yapmaya temizlemeye

Adama bakmayan evinde de oturmasin bir zahmet tabiki. Kim adamin malindan parasindan yararlaniyorsa bakmak zorunda. Oyle adamin evinde oturup cok cektim bakmicam olmuyor. O zaman oturmayacak o evde boyle seyede kizarim.

Çok özür dileyerek soruyorum, aynı durumda senin annen ya da baban olsaydı hayır ben bakamam diyebilecek miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…