- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Aynen öyle kayinbabamda şehirde kalamam diyor ben her aramamda gel burdada kal diyorum yok diyor eltilerim de gelin hiç cagirmiyor eşi de cagirmiyor onlar orda rahat diyorlarmış sinir oldum ya keşke bı ev tutulsa öyle yapılsa ama yapmazlarEltilerin cogu koydeyse bi ev tutulsun herkes sirayla yemek gotursun sende musait zamanlarinizda gider yemek temizlik vs yaparsin. Bi sen şehirdeysen neden senin yanina gelecek ki? Köy yasamindan sonra sehir zor gelir. Sıkılır. Dedemi de şehire hic getiremezdik ikinci gün baslardi köyü özledim diye.
Evet öyle gerçekten yemin ederim ben bakarım bir ay ama kimse böyle kabul etmez bu teklifi sunsak o nasıl iş derler adım gibi eminim
Sezeryan olucam birde ya sunucam ama eşim bile kabul etmiycek öyle şey olur mu bir ton oğlu var adam kirada demezler mı bilmem ne aman yasiz sunun , en azından hiç bakmak istemiyormuşsunuz gibi düşünülmez . anlayıp anlamamaları, kabul edip etmemeleri onların sorunu.. siz zaten doğum yaptığınızda bakamazsınız olmaz evde erkekle..
Kayinbabamla oturan eltimin oturduğu ev kayınbabaminYaşlılara özellikle erkeklere her ay ev ev gezmek zor geliyor çocuklarının evinde. Kayınpederiniz köy hayatına alışık olduğu için sizin evinizde de yapamaz bence.
En iyi çözüm kendi evinde kalsın, komşularından kimse yok mu belli bir ücret karşılığında anlaşın, yemeğini, temizliğini yapsın hergün. Benim babaannem ve dedem için öyle yapılıyor.
Şimdi ki oturduğu ev kimin kayınpederin mi eltinin mi.Sezeryan olucam birde ya sunucam ama eşim bile kabul etmiycek öyle şey olur mu bir ton oğlu var adam kirada demezler mı bilmem ne aman ya
Şuan eltimin oturduğu ev kayınbabaminKatılmıyorum bir ev tutulsa ne değişir ki kulübede köpek beslemek mi bu hasa adamcagiz dan açıkınca yemeğini götürsunler
İnsan bir damin altında tek yaşamayı istermi empati lütfen ya düşse ya başına bişey gelse
KayınbabaminŞimdi ki oturduğu ev kimin kayınpederin mi eltinin mi.
Şuan oturdukları ev kayınbabamin çıksın eltimler biz gideriz yemek yapmaya temizlemeyeBen dönüşumlu bakmak bile istemem mümkünse eger. 6 kardes herkes para koysa bir kadin tutulur.
Eltiyle oğul gelip kayınpederin evine yerleşmiş şimdi adamı mı göndermeye çalışıyorlar kendileri ayrı yere çıkacağına, adam evinde sığıntı olmuş üzüldüm.Kayinbabamla oturan eltimin oturduğu ev kayınbabamin
Şuan oturdukları ev kayınbabamin eltimler çıkarsa herkes sırayla bakarHamile olduğunuzu sonra fark ettim kusura bakmayın yaşlılar hassas noktamdirda size biraz anlayışlı olsunlar dogumdan 3 ay sonra falan gelsin sıra size her ay biriniz baksanız vallahi hiç biriniz olmezssiniz merak etmeyin dedem ve babaanneme ayrıca annemin anneannesine babamın halasi na baktık biz
Şuan oturdukları ev kayınbabamin çıksın eltimler biz gideriz yemek yapmaya temizlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?