- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Başına geldiği zaman anlarsınSiz gitmeyin kayınbabanizı sokağa atın daha doğru olur
Bana da koyan bu zaten hiçbiri bakmak istemiyor evlat çok bakan yok derler ya öyle aynen 75 yaşında ya benimde dedem var 75 yaşında herşeyini kendi yapıyoradam kaç yaşında ki ? illa birilerinin mi bakması gerekiyor?
evlat çokmuş dönüşümlü bakılabilir , bakılması gerekiyorsa tabi..
75 yas 50 yas gıbı degıldır yanlız herkes aynı olmaz bırı kendıne ıyı bakmıstır yormamıstır kendını ezmemıstır saglamdır oburu yok yıpranmıstır beden olarak aynı olmaz. ne kadar acımasızsınız ustelık hamılesınızBana da koyan bu zaten hiçbiri bakmak istemiyor evlat çok bakan yok derler ya öyle aynen 75 yaşında ya benimde dedem var 75 yaşında herşeyini kendi yapıyor
Böyle olsa kabul ederim gerçekten ama yok yüzümüze gülüp arkamızdan laf ediyorlar ben hep kayinbabami çağırıyorum telefonda yemin ederim ben şehirde yapamam diyor arkamızdan da hiç cagirmiyorlar onlar orda rahat diyorlar sinir oluyorumadam haklı .
Bence herkesde donusumlu kalmalı mesela 1 ay sende , 1 ay oburunde , 1 ay oburkunde belkıde yıllardır bakan eltınde hıc kalmamalı artık o anlasmaya baglı
dönüşümlü kalabilir yada yakınlarınızda ev tutabilirsiniz kışın merkeze gelir yazın köye gider sonuçta 75 yaşınd tek başına yaşasa işini gücünü rahat yapamayabilir eğer birde sağlık sorunu varsa.Bana da koyan bu zaten hiçbiri bakmak istemiyor evlat çok bakan yok derler ya öyle aynen 75 yaşında ya benimde dedem var 75 yaşında herşeyini kendi yapıyor
Bana da koyan bu zaten hiçbiri bakmak istemiyor evlat çok bakan yok derler ya öyle aynen 75 yaşında ya benimde dedem var 75 yaşında herşeyini kendi yapıyor
Yemin ederim böyle düşünüyorum ama böyle düşünecek insan yok aralarindaYa hamilesin bir de. Eltilerin hamile olduğu için gidemez eli kolu bağlı diye düşündüler demekki. Net ol. Kayınpedere bakacak bir kadın bulalım bir de ev tutalım. Masraf neyse bütün kardeşler bölüşüp ödesin deyin. Ya da o kadar kardeş varsa her ay birinde kalsın ama sen mecbur değilsin. Düzenin duman olur...
Sağlık sorunu yok çok şükür eltilerim fesat dönüşümlü teklif etsek o nasıl iş derlerdönüşümlü kalabilir yada yakınlarınızda ev tutabilirsiniz kışın merkeze gelir yazın köye gider sonuçta 75 yaşınd tek başına yaşasa işini gücünü rahat yapamayabilir eğer birde sağlık sorunu varsa.
Aramızda 2 saat var biz şehirde onlar koydeler ben şöyle düşündüm adama ev tutun iki üç günde bir gideriz yemeğini yapar evini temizleriz ama böyle düşünecek insan yokEltilere uzak misin yakin misin? Yakindan ev tutsaniz orda kalsa arada yemek falan goturseniz?
Evet öyle gerçekten yemin ederim ben bakarım bir ay ama kimse böyle kabul etmez bu teklifi sunsak o nasıl iş derler adım gibi eminimYanlış anlamayın ama kimin kimin eline düşeceği hiç belli olmuyor yapmayın derim
Esinizde konuşun 1 ay sizde 1 diğerlerinde kalsın hem daha adil hemde 5 ayda bir Hiç biriniz in yanına sigdiramayacak degilsinizdir diye düşünüyorum
Çokda dillendirip hem adamcagizi hem eşinizi gucendirmeyin bu gün esinizin varlık vesilesi kayınbabanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?