- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
İnsan sinir oluyor işte kimse anlamadan hemen saldırıyorAdama bakmayan evinde de oturmasin bir zahmet tabiki. Kim adamin malindan parasindan yararlaniyorsa bakmak zorunda. Oyle adamin evinde oturup cok cektim bakmicam olmuyor. O zaman oturmayacak o evde boyle seyede kizarim.
Annemin yada babamın evinde oturuyorlarsa bakmasınlar mıÇok özür dileyerek soruyorum, aynı durumda senin annen ya da baban olsaydı hayır ben bakamam diyebilecek miydin?
Kayinbabamla oturan eltimin oturduğu ev kayınbabamin
Bencede işte çok dokunuyor bana buadamın kendi eviymiş bence kabul etmez zaten başka yerde kalmayı.. rahatsız olan kimse o gitmeli .. adamı evinden kovmak nedir yahu..
İnsan sinir oluyor işte kimse anlamadan hemen saldırıyor
Şuan eltim kayınbabamin evinde oturuyo ben mı vicdansızim bir ay kalmayı ben kabul ederim onlar etmez diyorumAllah kimseye mecbur etmesin
benim kp de 75 yasinda çokda saglm
halam vefat etti gecen hafta ayni yasta ,bakima muhtaç di alti bezleniyordu herkes ayni olmaz ki
diger eltklerini bilmiyorumda sen vijdansiz gibi duriyorsun su an,
doguma kdr baksan sonra otekilere sira gelse olmazmi
Çok fenalar ya bir ay kalmayı da kabul etmezler biliyorumTam cıngar cıkartmalık. Ama öyle bakmicam cok cektim diyip hazir kp in evine çöreklenmelerine izin vermeyin. Kendilerini akilli saniyorlar galiba.
tamam da sen dedin eltim çook çekmis diyeŞuan eltim kayınbabamin evinde oturuyo ben mı vicdansızim bir ay kalmayı ben kabul ederim onlar etmez diyorum
Siz teklifinizi yapın yine de hepten bakmayı reddettiğiniz algısı üzerinizden kalkmış olur.Çok fenalar ya bir ay kalmayı da kabul etmezler biliyorum
senin onerin ne peki esineÇok fenalar ya bir ay kalmayı da kabul etmezler biliyorum
Offf rabbim esirgesin evlerden uzak :-(Halam beyin ameliyatı geçirdi tam 11 kez 9 u anestezik ikisi epidural yani uyanikken kuyruk sokumundan omur ılık içerisine çelik tel soktular beyne kadar sıvı toplanıyordu boşaltma için bayiltmadan bağıra bağıra sonra Halam uyudu 2 sene iki sene sonra uyandı ama...
Neyse bilin bakalım suan kimin elinde kızı kocası ve kV si
Kızı evli bebekleri var küçük iki tane enistem çalışıyor eee ne demişler
Rüzgar eken fırtına bicer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?