Eşim benimle konuşmuyor

Adama bakmayan evinde de oturmasin bir zahmet tabiki. Kim adamin malindan parasindan yararlaniyorsa bakmak zorunda. Oyle adamin evinde oturup cok cektim bakmicam olmuyor. O zaman oturmayacak o evde boyle seyede kizarim.
İnsan sinir oluyor işte kimse anlamadan hemen saldırıyor

Adami yaniniza alip donusumlu bakmayin
Cok incitici geliyor bu bana
Cunku cocuklar arasinda o bana sabah getirdi ben ona aksam goturdum onun baktigi ay 30 cekti benimki 31 gibi hesaplar yapildigini da gordum bir zaman sonra

Amcanin sagligi sihhati nasil
Evlenmek ister mi
Hic degilse adamcagizin duzeni bozulmaz
Evlatta olsa muhtac olmak ne zor
Allah yardim etsin

Allah kimseye mecbur etmesin
benim kp de 75 yasinda çokda saglm
halam vefat etti gecen hafta ayni yasta ,bakima muhtaç di alti bezleniyordu herkes ayni olmaz ki

diger eltklerini bilmiyorumda sen vijdansiz gibi duriyorsun su an,
doguma kdr baksan sonra otekilere sira gelse olmazmi

Halam var benim 3 eltiler yalan yok hep Halamdaydi suç memnuniyetsizdi kıskancdi halbuki KP ve kV si sadece ziyarete giderlerdi ucunude yaşlılardi epey fakat henüz muhtaç değiliz şükür kendimizi yük edip bezdirmeyelim derdiler
Buna rağmen Halam diğer eltilerini kıskanır bazı zaman kapı arkasından bakar beş kat merdiven çıkmış o insanlara kapıyı acmazdi
Her seferindede Allah elime dusurmesin ben bakmam derdi
Nooldu sizce

Kayınpederinizin evinden çıkıp gitsinler bir zahmet ozaman.Sen hem adamın evinde otur hem adamı isteme.Asıl kaınpederiniz onları yanına almış:)5 kişi br babaya bakamıyor.Allah muhafaza... yuh diorum başkada birşey demiyorum

Şuan eltim kayınbabamin evinde oturuyo ben mı vicdansızim bir ay kalmayı ben kabul ederim onlar etmez diyorum

Şuan eltim kayınbabamin evinde oturuyo ben mı vicdansızim bir ay kalmayı ben kabul ederim onlar etmez diyorum
tamam da sen dedin eltim çook çekmis diye
o zmaan o eltin hariç geriye kalanlar vijdansiz diyelim dordunuz
daha evlenmeden adama ben babana bakmam diyen kim di
burada fikir çkinca sen dedin donusumlu olbilir diye oncesinde oyle bir fikrin yok, evide sorup aklina duurduler oyle soyluyorsun

git koye yerles o zaman eve,adama bak onlarda çiksin

bugune kadar oturmalari normalmis, hatta ayligi varsa onuda alabilirler kahrini çeken bunlardan yararlanir gayet nirmal ..

evlendirin adami olsun bitsin

Çok fenalar ya bir ay kalmayı da kabul etmezler biliyorum
Siz teklifinizi yapın yine de hepten bakmayı reddettiğiniz algısı üzerinizden kalkmış olur.
Kayınpeder siz de kalmayı kabul ediyormuymuş peki belki boşuna tartışıyorsunuz?

Halam beyin ameliyatı geçirdi tam 11 kez 9 u anestezik ikisi epidural yani uyanikken kuyruk sokumundan omur ılık içerisine çelik tel soktular beyne kadar sıvı toplanıyordu boşaltma için bayiltmadan bağıra bağıra sonra Halam uyudu 2 sene iki sene sonra uyandı ama...
Neyse bilin bakalım suan kimin elinde kızı kocası ve kV si
Kızı evli bebekleri var küçük iki tane enistem çalışıyor eee ne demişler
Rüzgar eken fırtına bicer

Kardeşim herkes kendinden mesul
Baksınlar da baksınlar diye tutturmuşsun da
Ama bakmıyorlar İşte ne yapacaksın?
Bir de hamilesin
Bu nasıl merhametsizlik
Günah acıdım o amcaya ben
Allah yardımcısı olsun
Ben olsam bakardım
Diğerlerinin bakıp bakmaması beni zerre kadar ilgilendirmezdi
Yıllarca bak büyüt besle ömrün gitsin
Sonra hiç biri seni istemesin
Allahım sen koru ya rabbi
Allah insanı kimseye muhtaç etmesin

Offf rabbim esirgesin evlerden uzak :-(

Bu konuda zıtlık çıkarmadan guzelce konuda konusa bir yol katedebilisin ki başka bir seçeneğin yok ha ayrilirim kocamdan dersen bilemem.Kocan babasını atasini kendini büyütüp bu yaşa getiren en degerlisini niye göndersin ki..Aklin alıyor mu,daha doğrusu yaptığın doğru mu?Önce kendine gel sonra anlayışlı ol daha sonra ise dönüşümlü bakma fikrinde diren.

Allah evladin eşin herşeyin hayirlisini versin kim kimin eline evine muhtaç kalacağı belli olmadan evlilik öncesi böyle hesaplar çok yanlış

Bizde yaslanacagiz evlatlarımız kimbilir bizleride ordan oraya sepetliyecekler Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…