Eşim benimle ilgilenmiyor,çok mu şey istiyorumki? :(

bir mesajımda demiştim. eşimi daha iyi anlayabilmek için kendimi ev işlerine veriyorum. bilerek kendimi yoruyorum ki ben de yorgun olunca ondan bir beklentim olmasın. yoksa hep bekle bekle nereye kadar çalışınca da aynı oluyor.
bakalım dediğin gibi canım bir hafta sesimi çıkarmayacağım. anlayışlı sabırlı olmaya çalışacağım. :)
pazar günleri zaten öğlene kadar uyuruz. sonra kahvaltı yaparız. bir bakmışız gün bitmiş. hava da erken kararıyor zaten.
dediklerini uygulamaya çalışacağım canım. yeni ciciler almanın vakti geldi sanırım :)

tek taraflı çabalamak zaten hiç bir işe yaramıyor canım.
ben de vazgeçmek üzereyim ama her şeyi yaptığımdan emin olmam lazım.
inşallah biraz da olsa işlerimiz yoluna girer.
Allah hepimize sabır versin.

inşallah canm :85:

kızlar bir de 14 şubat için ona süpriz yapmak istiyorum..
neler yapabilirim.. fikirlerinizi duymak isterim.

bende 5 senelik evliyim ilk evlendiğimdede ilgisizdi ama dedim evlil bu heralde ama çevredeki evliliklere baktımda benim evliliğimde bişiler noksan gidiyoo 2 aylık evliyken bunun farkına vardım ama ne yapsamda düzelmedi 5 sne bitti hala aynı umarım düzelir ne diyim 5 senede değişmemiş nasıl değişce endişeliyim ama umut işteeee:97:

cnm 14 şubat için evde güzel bir masa hazırlayabilirsin meselaa mum ışığındaaa güzel bir müzik sevdiği yemekler oooo ama tabi yemeği yiyince uyumazsaa benimki gecen süprizimde öle yaptııııı

valla benim gibi asabi bir kadın katletmediyse sende katletmessi üzülür o sofra için verdiğin emeğe hevese üzülür otutrursun ben öle oldum çünkü sinrlenmedim ama çok üzüldümm...ama umarım seninki uyumazda çok güzel vakit geçirrirsinizzz

Karımı Mutlu Etmek İstiyorum,Lütfen Yardım Edin....
Arkadaşlar öncelikle biliyorum ki,kim bilir kaç arkadaş benimle aynı problemleri yaşıyor.Karımla Birbirimizi severek evlendik, Bu güne kadar tüm sorunlarımızı hep konuştuk,paylaştık v çözümler aradık.Birbirimizin isteklerine herzaman olgunlukla baktık ve hiç bir zaman ben karımı altatmadım elimden geldiği kadar onun için her şeyi yaptım, kahvesini,yaptım,kahvaltısını yatağa götürdüm,her an sevdiğimi söyledim,sabahları işe giderken öpmeden gitmedim,işten geldiğimde çocuklardan önce onu görmek istedim her seferinde öptüm,kedini iyi his etmeyince masayı topladım bulaşıkları yıkadım,ayağım ağırıyor dediğinde ayağına masajlar yaptım, ben işteken ssini duymak için günde 10 kereden aşağı telefonla aramadım,tartıştığımızda veya tartışmadığımızda eve çiçekler gönderdim ve götürdüm,baazı zaman şiirler yazıp yatığının ucuna bıraktım, evlendiğimizden beri hiç bir gece arkadaşlarımla bir yere gitmedim, gidersem yanlızca karımı yemeğe götürmek için onunla çıktım, işten çıkışta zaman geçirmden hemen eve gittim, Karım beni çok sevdi ve halla seviyor...Cinsel sorun hiç yaşamadık.
Fakat sorun şu bu kadar şey yapmama rağmen sevgimi hiç his etmediğini söylüyor sevdiğime inanmıyor,ayrılmak istiyor.Lütfen yardım edin, ben neyi eksik,yanlış yapıyorum?sevgimi karıma nasıl his ettirebilirim, sevgimi his etmediğini söylüyor,ne yapmam lazım? karımı ölümüne çok seviyorum 45 yaşındayım yakışıklıyım karım çok güzel iki çocuğumuz var. Teşekür ederim
kızlar bakın biz ilgiye muhtaçken bazı kadınlar nasılda ilgiden kaçıyoooo allah dağına göre kar vermezki zaten hiçç

burda okuyunca anlaidm ki çogunluk erkek tipi bole.

biz bi de kalkip da fransalara geldik pehhhh kimin içinn???

artik bisey diyemiorum bile o ne kadar yorgunsa benle ilgilenmek için ben de guzel guzel konusmak için o kadar yorgunum

böyle bir erkek var mı yaa. varsa da değerini bilmek lazım.

ben de katlederim diyorum da şaka bir yana sinirlenmekten çok üzülüyorum zaten durumumuza. elimden pek bir şey gelmiyor. kaç gündür boşlukta gibiyim. acaba bunlar geçecek mi den başka bir şey düşünemez oldum. sürekli ağlamak istiyorum aklıma gelince. alışmam biraz zor olacak sanırım. değişiklik yapmaya çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum. saçımı mı boyasam acaba :26: ufff :85:

cnm düzelir inşallahh yaaa ama çok zor 5 sene dile kolay 5 sene oldu evleneli ve ne yaptımsa değiştiremedimm ama emin ol sorun bizlerde değil onlardaaaa şahsen elişmden gelenin fazlasını yapıyorum onu mutlu etmek içinn ama koca birr 0 düzelmedi düzelmiyoo ama umarım benim sabrım tükenmeden düzelirde yapmak istemediğim şeyleri yapmak zorunda kalmam

eşin senden sıkılmış olmalı bukadar çabuk sıkıldığına göre kendine dön bak istersen.

canım cok üzüldüm .ama merak etme fazlada o güzel kafanı yorma.bu tür sorunları hep kadınlar yaşıyor.senin yapacagın biraz naz.kendini agırdan al.elini bir hafta tutma bak neler oluyor. içten içe size tutkuyla baglanacak.artık beyenilmedigini düşünüp.size elinden gelen tüm ilgileri göstecektir.ben denedim .başardım.

eşin senden sıkılmış olmalı bukadar çabuk sıkıldığına göre kendine dön bak istersen.
desnotes sen kendini ne zannediyosun ki..insanları bu şekilde eleştiremezsin!!!
ahlak kurallarını bilmediğin bariz..bu zamana kadar belli ki ö..z gibi yaşamışsın,bence bundan sonra insan giibi yaşamayı dene..insanlara destek olamıyorsan köstek de olma..(önceki yorumlarını da okuyarak bunları söylüyorum) senin burda eleştirdiğin ne varsa hepsi senin de başına gelebilir,hayat bu..

Son düzenleme:

canım cok acık sozlusun baskalarına haksızlık yapılmasından yadan uzulmesınden hoslanmıyosun aynı ben yorumuna bayıldımcok tatlısın

canım cok acık sozlusun baskalarına haksızlık yapılmasından yadan uzulmesınden hoslanmıyosun aynı ben yorumuna bayıldımcok tatlısın
evet canım aynen öyle,teşekkür ederim..senin de bu şekilde düşünmene sevindim canım :101: :130:

bende bende baska bu derdi ceken varmidir diyodum ama ayni seyleru yasiyoruz resmen.10 yillik evliyim esime asiri derece asigim ilk gubki gibi oda beni seviyor sanirim ama hic bir guzel soz hic guzel bir bakis gormedim hep benden bekliyor bende verdim verdim birazdan ondan ilk adim istiyorum olmuyor.suratuni asip duruyor neoldu biseyinmi var demiyor hic kac gundur yine aglama krizlerim geldi.calis disoysunuz calsisiyorum yarim gun temizlikcilik yapiyom eve geliyom esimle cocuklarima.hizmetcilik yapiyom bende cok yoruluyorum ama ondan azicik bir guler yuz istiyorum cokmuya.defalarcq konustum sadece dinliyo cevap bile vermiyo napim artik ya.bugun onun icin tepsi kebabi yaptim degisik olsun diye bu ne bunu niye yaptin bilmem ne eline saglik demek dursun nerdeyse tepsiyi kafama carcakti.iki uc parca yedi kalkti

tamamen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…