• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle ilgilenmiyor,çok mu şey istiyorumki? :(

eşimin sürekli yorgun olması bana pek normal gelmiyor. acaba vitamin eksikliği falan mı var? bunun için doktora hangi bölüme gitmek gerekiyor? hangi testleri yaptırmak gerek bilginiz var mı bu konuda. belki adamın tıbbi bi sıkıntısı var. ben de üstüne gidiyorum bide :59:

adamın tıbbı bir sıkıntısı falan yok canım
sen iyimser düşünüyosun
bütün erkekler böyle sanırım
yaptığı işlede alakası var
işte çok insanla konuşup görüşüyosa canı muhabbet etmek istemez
tabi bunlar seninle ilgilenmemesini maruz göstermez
umarım düzelir

elektrik işinde. ordan oraya tamire gidiyor. gün içinde gittiği yer çok olmasa da tamir uzun sürüyor. bazen 3 saat başından kalkamıyor işin. sabah 8 akşam 9- 9 buçuk.

nişanlıyken o işe daha girmemişti. nişanlıyken yüzünü daha çok görüyordum :1:

elektrik işinde. ordan oraya tamire gidiyor. gün içinde gittiği yer çok olmasa da tamir uzun sürüyor. bazen 3 saat başından kalkamıyor işin. sabah 8 akşam 9- 9 buçuk.

ağır bir işte çalışıyormuş eşin hem dikkat istiyor hemde fiziken yorucu
benim eniştemde elektrik işnde onun pazarı bile yokk

mesai saatleri uzun gerçekten ama full iş yapmıyormuş, en azından 9 da gitse sabahları vakit geçirebilirsiniz, mevsimsel bi yorgunlukta olabilir, bazı insanlar kışın uyuşuk olur, benim gibi:27::27:

kitie çalışmakla ilgili çok yorum geldi sana ama hiçbirine cevap vermedin

pardon canım.. çalışmanın bana iyi geleceğini konusunda haklısınız. ama ben bir de başka şekilde düşünüyorum. şimdi eşim çalışıyor eve yorgun geliyor. adım atan isteyen ben oluyorum. ben de çalışırsam eve yorgun gelirsem onun gibi halim olmazsa ilişkiyi kim devam ettirecek. o zaman bu bizi daha da uzaklaştırmaz mı? :26:

canım 4 aylık evlıyım bendede durum aynı sabah 7 8 de gıdıyor esım aksam 8 9 da gelıyor kendı ısı ıste rahat ama evde hıc vakıt gecıremıyoruz bütün erkekler boyle sanırım ama enıstem ablamla vakıt gecırmeyı cok sevıyor hafta sonları planları var gezıyorlar ama benım kocam yoruluyor televızyon ızlıyor playstatıon oynuyor hafta sonuda anca gec kalkıyoruz kahvaltı v.s gun bitiyor alıstım bende cok bırsey beklemıyorum beklentım olursa üzülüyorum cunkı.. sende kabullen bence..

canım 4 aylık evlıyım bendede durum aynı sabah 7 8 de gıdıyor esım aksam 8 9 da gelıyor kendı ısı ıste rahat ama evde hıc vakıt gecıremıyoruz bütün erkekler boyle sanırım ama enıstem ablamla vakıt gecırmeyı cok sevıyor hafta sonları planları var gezıyorlar ama benım kocam yoruluyor televızyon ızlıyor playstatıon oynuyor hafta sonuda anca gec kalkıyoruz kahvaltı v.s gun bitiyor alıstım bende cok bırsey beklemıyorum beklentım olursa üzülüyorum cunkı.. sende kabullen bence..

aynen canım.. aynen anlattığın gibiyiz biz de. plan yapma konusunda sıfır zaten. ondan beklentilerim var. bunu biliyor ama sonuç yine aynı. hep hayal kırıklığı yaşıyorum. kabullenmek istemiyorum açıkçası. her şeyin içimde patlamasından da sıkıldım. ahh erkekler :((

pardon canım.. çalışmanın bana iyi geleceğini konusunda haklısınız. ama ben bir de başka şekilde düşünüyorum. şimdi eşim çalışıyor eve yorgun geliyor. adım atan isteyen ben oluyorum. ben de çalışırsam eve yorgun gelirsem onun gibi halim olmazsa ilişkiyi kim devam ettirecek. o zaman bu bizi daha da uzaklaştırmaz mı? :26:

bence bu düşünce tarzı çok yanlış, çalışan kadınlar evliliklerini gayet güzel yürütüyo, tam tersi çalışmak hem sana hem evliliğinize iyi gelir:34:

hayır, çalışmayı sevmiyorum, istemiyorum dersin anlarım ama çalışmıyorum çünkü evliliğim kötü etkilenir durumu bana pek mantıklı gelmiyor:26:

benim eşim de elektirik işnde çalışıyor.Çok yorgun geliyor eve.muhabbet bile edemiyoruz.Ama internette oyun oynayabiliyor.Ben sorun yapmıyorum artık.Hep evlilikler böyle herhalde.Allahtan kahve alışkanlığı yok.Ama yine de bir dediğimi iki etmez.Yani beni kırmaz.Çıkalım gezelim desem hayır demez.evliliğimizin ilk yıllarında ben de çalışıyordum.Ben o gelmeden tv karşısında uyur kalırdım.Görüşmediğimiz günler çok oldu öyle.

ay deme canım yaa daha 1,5 yıllığız :(
1,5 yıllıkmı:53: sizinki uzun bile sürmüş biz o monotonluğa 3 ay sonra geçtik:9:amannn boşver takma kafana evlilik işte ne olacaktıki...çocugun olunca fazla sıkılmazsın,sıkılmaya vaktin olmaz...

iş bahanee evlenince bunlar böyle oluyor güzelim..
Hepsi aynıı evlenince hep yorgunlar..
Canları evde dinlenmek ister..
sessizlik ister(fazla konuşmucan)
bişiler isteme yeterince insanla muhattap oluyo zaten bırakda dinlensin.. (biz kimiz ki)
Monoton bir evliliğe adım atmış bulunmakatasın..
Aramıza hoşgeldin..
Kolay gelsin..

konu sahibi arkadasım yukarıdaki arkadasın yorumuna sonuna kadar katılıyorum aramıza hosgeldin istedigin kadar tavır yap küs dur 3 değişirler sonra gene aynılar ne yapcan buda bizim hyatımız işte

konu sahibi arkadasım yukarıdaki arkadasın yorumuna sonuna kadar katılıyorum aramıza hosgeldin istedigin kadar tavır yap küs dur 3 değişirler sonra gene aynılar ne yapcan buda bizim hyatımız işte

Biraz belki dan..diye söledim kitabın ortasından tabiri caizse..
Yaşadım ve boşanmak üzereyim..
11 de evdengiden gece 1de eve gelen tatili fln olmayan ve kahve alışkanlığı olan bir kocayla cebelleştim 7 sene..
ve bunların hepsi bana göre hiçbişidi yanii topic sahibi arkadaşın yerinde ben olsam yani benim eşim öyle olsaydı öpüp yine başıma koycaktım..
hafta sonu hiç bişeyi yok
+ üstüne kaynana..
boşanma kararı aldım bu benim hayatım tabiki size asla bişe demiyorum yanlış anlamayın ama..
Bakın diyorum benim eşim sizin ki gibi olsa ohoo ben amannn derdimm.. benim yaşadıklarımın yanında benle ilgilenmemesi fasa fiso..
maddi sıkıntılar..
hakaretler
kaynana
ilgisizlikde cabası idi
ve 1 oğlum var..

KABUL EDİN HAYATINIZI BÖYLE VE OLDUĞU GİBİ GÖRÜN
NELER YAŞAYANLAR VAR KÖTÜSÜNÜ DÜŞÜNÜN..

BU ARADA YORGUNLARDIR..
ama sigaraları bitince almaya koşa koşa giderler..
yorgundurlardır..
ama pc başından saatlerce kalkmazlar..
yorgun..
tv başındadır
yorgundur ama arkadaşı tlf etse koşa koşa gider
yorgundur
ama gel koynuna dee yorgun olmaz..
yorgundur
annesi özledimdesin dese koşar..

yogun olan uyur..
uykuu insanın bedenen yorgunluğunu alır.
uyusun yorgunsa..
yorgun kelimesi diline pelesenk olmuşş naber deyince iyidir dediğimiz gibi..
hepsi aynı:34:

Son düzenleme:
bence çocuk yapın siz eşinizden daha meşgul olacağınızdan bunları düşünecek zamanınız ve sıkıntınız kalmaz:1:

Back