• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle ilgilenmiyor,çok mu şey istiyorumki? :(

kitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
1.652
2
66
Kocaeli
burada okuduğum kadarıyla bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim. ben de derdimi paylaşmak istedim. 5 senelik bi birlikteliğim var. yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz. yeni evli sayılırız ama birlikte pek vakit geçiremiyoruz :( eşimin işinden dolayı. ilk zamanlar işi bu kadar yoğun değildi. son aylarda çook çalışıyor. her akşam eve çok yorgun geliyor. hiç bir şey için hali kalmıyor. hiç bir şey :( erkenden uykusu geliyor. ben istiyorum işten gelsin benimle ilgilensin birlikte bişeyler yapalım, dışarı çıkalım vakit geçirelim. ama dediğim gibi halim yok diyor. o bütün gün işte ben evdeyim. evde canım sıkılıyor diyorum. çık gez arkadaşlarınla diyor. iyi de ben arkadaşlarımla değil seninle olmak istiyorum. hem arkadaşlarımla her gün mü dışarı çıkıcam. her akşam aynı sebepten sorun yaşıyoruz. onun uykusu gelince kavga etmeye başlıyoruz. ve gerçekten birbirimizi kırıyoruz tartışırken. bir yandan bütün gün yoruluyor uyusun dinlensin diyorum. kıyamıyorum. bir yandan da yalnızım ona çok ihtiyacım var benimle olsun diyorum. kendimi çok kötü hissediyorum. bi pazar günümüz var. onda da evde kalıp dinlenmek istiyor. dışarı çıkmak istemiyor. her şey benim adım atmamla ısrar etmemle oluyor. biraz özel olacak ama ilk aylarımızda 10 gün aralıksız birlikte olduğumuzu bilirim. bir haftadır bana dokunmadı. sırf yorgun olduğu için. aslında beni istiyor biliyorum. ama benim de ihtiyaçlarım var sonuçta. sadece seks için değil bazen elimi tutup sarılmasını bile özlüyorum. benim ailemle bazı sorunlarım vardı. bu sorunları yaşarken yanımda hep eşim vardı. kimse yanımda olmadı eşimden başka. o yüzden aramızdaki bağ çok kuvvetli ve farklı. ona gerçekten çok bağlıyım. o da bana karşı öyle. daha anlatılacak çok şey var ama herşeyi yazamıyorum. sizi sıkmak istemem :( ne yapsam bilemiyorum :( bu durumdan nasıl kurtulacağız :( her türlü yorumunuza ihtiyacım var.

bu çoğu evli çiftin yaşadığı bir durum..
ne yazıkki hiçbirşey flörtteki gibi ya da evliliğin ilk günlerindeki gibi olmuyor.. hiçbirşey... :34:

sana şöyle böyle yap demek isterdim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
6 yıllık flörtten sonra evlendik. 6,5 yıllık evliyim ben de hep aynııı hep aynıııı :66:

burada okuduğum kadarıyla bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim. ben de derdimi paylaşmak istedim. 5 senelik bi birlikteliğim var. yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz. yeni evli sayılırız ama birlikte pek vakit geçiremiyoruz :( eşimin işinden dolayı. ilk zamanlar işi bu kadar yoğun değildi. son aylarda çook çalışıyor. her akşam eve çok yorgun geliyor. hiç bir şey için hali kalmıyor. hiç bir şey :( erkenden uykusu geliyor. ben istiyorum işten gelsin benimle ilgilensin birlikte bişeyler yapalım, dışarı çıkalım vakit geçirelim. ama dediğim gibi halim yok diyor. o bütün gün işte ben evdeyim. evde canım sıkılıyor diyorum. çık gez arkadaşlarınla diyor. iyi de ben arkadaşlarımla değil seninle olmak istiyorum. hem arkadaşlarımla her gün mü dışarı çıkıcam. her akşam aynı sebepten sorun yaşıyoruz. onun uykusu gelince kavga etmeye başlıyoruz. ve gerçekten birbirimizi kırıyoruz tartışırken. bir yandan bütün gün yoruluyor uyusun dinlensin diyorum. kıyamıyorum. bir yandan da yalnızım ona çok ihtiyacım var benimle olsun diyorum. kendimi çok kötü hissediyorum. bi pazar günümüz var. onda da evde kalıp dinlenmek istiyor. dışarı çıkmak istemiyor. her şey benim adım atmamla ısrar etmemle oluyor. biraz özel olacak ama ilk aylarımızda 10 gün aralıksız birlikte olduğumuzu bilirim. bir haftadır bana dokunmadı. sırf yorgun olduğu için. aslında beni istiyor biliyorum. ama benim de ihtiyaçlarım var sonuçta. sadece seks için değil bazen elimi tutup sarılmasını bile özlüyorum. benim ailemle bazı sorunlarım vardı. bu sorunları yaşarken yanımda hep eşim vardı. kimse yanımda olmadı eşimden başka. o yüzden aramızdaki bağ çok kuvvetli ve farklı. ona gerçekten çok bağlıyım. o da bana karşı öyle. daha anlatılacak çok şey var ama herşeyi yazamıyorum. sizi sıkmak istemem :( ne yapsam bilemiyorum :( bu durumdan nasıl kurtulacağız :( her türlü yorumunuza ihtiyacım var.

meraba arkadaşım bende senin durumundayım aynı şeyleri paylaştımız için yamak istedim bende budurumdan sıkıldım ama şu erkeklere anlatamıyosunki işte bende öyle sıkıldıgım zamanlar oluyoki
patlıyorum ama allahtanki benim oglum var onunla oyalanıyorum artık fazlada eşimiz üzeriene gitmek istemiyorum cünkü ben sıkıştırdıkca o dahada bunalıyo napım işlim bu diyo sende bebeiş yok herhalde allah yardımcımız olsun canım :69::69:

canım durumunu çok iyi anlıyorum. Ama emin ol bunu evlilerin birçoğu yaşıyor maalesef. Bu durumun en başlıca sebebi kadınların daha az uğraşı olmasıdır. Sizin uğraşınız var mı bilmiyorum ama eğer siz de bir takım uğraşlar içine girerseniz bu sıkıntınızın zamanla geçeceğini göreceksiniz. Eşinizin yorgun olduğunu bilmeniz ve ona müsade vermeniz gayet güzel . Meseleyi bir de başbaşa konuşarak çözmeyi deneyebilirsiniz. Onu anladığınızı söyleyin fakat bu durumdan sizin de hoşnut olmadığınızı bildirin. Zamanla çözülecektir inşaallah :3:

sen niye çalışmayı düşünmüyorsun
bence çalışsan eşinde akşamları seninle daha ilgili olur
en azından bugün ne yaptın nasıl geçti diye
sonuçta evde olduğun için yaptığın şeyler sınırlı
hem işyeride de deşarj olursun
hem eşini de daha iyi anlarsın

üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bazen elimde olmadan patlıyorum. genelde ev işleri ile günü geçiriyorum. bazen onu daha iyi anlamak için bilerek kendimi yoruyorum temizlikle falan. ekstra iş çıkarıyorum kendime.
sanırım bu yaşadığımız evliliğin tanımı :59:

üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bazen elimde olmadan patlıyorum. genelde ev işleri ile günü geçiriyorum. bazen onu daha iyi anlamak için bilerek kendimi yoruyorum temizlikle falan. ekstra iş çıkarıyorum kendime.
sanırım bu yaşadığımız evliliğin tanımı :59:

bence bu kadar umutsuz konuşma
mevsimde çok etkili bak
bu soğukta inasanı sabah yataktan çıkası gelmiyor
akşamda yemekten snra sıcakta mayışıyor
eşine vitamin takviyesinde de bulun meyvesini eksik etme
10 gündür bana yanaşmıyor diyorsun giy güzel iççamaşırlarını atla önüne ben geldim kocacım deee
çok etkili emin ol:66:

bence bu kadar umutsuz konuşma
mevsimde çok etkili bak
bu soğukta inasanı sabah yataktan çıkası gelmiyor
akşamda yemekten snra sıcakta mayışıyor
eşine vitamin takviyesinde de bulun meyvesini eksik etme
10 gündür bana yanaşmıyor diyorsun giy güzel iççamaşırlarını atla önüne ben geldim kocacım deee
çok etkili emin ol:66:

:9: canım iyi güzel söylüyosun da ben ondan bekliyorum bana yanaşmasını.. hep ben istedikten sonra ne anlamı kalıyor. bir de şöyle davranıyor. çok çok yorgun olduğunda yanaştığım zaman öpmüyo bile iş başka yere kayacak diye :9:

:9: canım iyi güzel söylüyosun da ben ondan bekliyorum bana yanaşmasını.. hep ben istedikten sonra ne anlamı kalıyor. bir de şöyle davranıyor. çok çok yorgun olduğunda yanaştığım zaman öpmüyo bile iş başka yere kayacak diye :9:

hmm peki ne iş yapıyor eşin?

iş bahanee evlenince bunlar böyle oluyor güzelim..
Hepsi aynıı evlenince hep yorgunlar..
Canları evde dinlenmek ister..
sessizlik ister(fazla konuşmucan)
bişiler isteme yeterince insanla muhattap oluyo zaten bırakda dinlensin.. (biz kimiz ki)
Monoton bir evliliğe adım atmış bulunmakatasın..
Aramıza hoşgeldin..
Kolay gelsin..

kalıcı canım. o işinden memnun malesef. zaten maddi açıdan da işi bırakması mümkün değil pek. :59:

sende iş bulmalısın, evde oturunca insan hayatının merkezine eşini koyup, öylemiydi böylemiydi kuruyor malesef
para için değil meşgale olsun diye bu bi iş çalış bence, yeni insanlar tanırsın belki güzle bi iş öğrenirsin
akşamları eşini rahat bırak madem çok yoruluyor, zihinsel ve bedensel kuvveti kalmıyor demekki
ama pazar günleri bişeyler yapabilirsiniz, öğlene kadar uyusun dinlendin, bi öğleden sonra gezmesine çıkmak yorulmak değil ki o da bi dinlence, eşin işin bu tarafından bakmalı pazar günlerine

iş bahanee evlenince bunlar böyle oluyor güzelim..
Hepsi aynıı evlenince hep yorgunlar..
Canları evde dinlenmek ister..
sessizlik ister(fazla konuşmucan)
bişiler isteme yeterince insanla muhattap oluyo zaten bırakda dinlensin.. (biz kimiz ki)
Monoton bir evliliğe adım atmış bulunmakatasın..
Aramıza hoşgeldin..
Kolay gelsin..

ay deme canım yaa daha 1,5 yıllığız :(

sende iş bulmalısın, evde oturunca insan hayatının merkezine eşini koyup, öylemiydi böylemiydi kuruyor malesef
para için değil meşgale olsun diye bu bi iş çalış bence, yeni insanlar tanırsın belki güzle bi iş öğrenirsin
akşamları eşini rahat bırak madem çok yoruluyor, zihinsel ve bedensel kuvveti kalmıyor demekki
ama pazar günleri bişeyler yapabilirsiniz, öğlene kadar uyusun dinlendin, bi öğleden sonra gezmesine çıkmak yorulmak değil ki o da bi dinlence, eşin işin bu tarafından bakmalı pazar günlerine

katılıyorum bencede çalışmalısın
düşünüyormusun çalışmayı

canım kıyamam ama gerçekden böyle oluyoo 1.5 yılında böyleyse ama ilerisi bilemicem kii
Yinede üzme tatlı canını sana zaman ayırması gerektiğini onun sevkatine ilgisine ihtiyacın olduğunu tatlı dille anlat..
Belki düşünür ve anlar senii..
her er kişi erkek aynı değil..
Kimi dinlemez bile... kimisi kalleee almaz.. kimisi dinler düşünür anlar..
Herşey gönlünce olsun bebeğimm:71:

bak bende 14 aylık evliyim ve
14 ay nasıl geçti anlamadm yoğunluktan
çalışıyorum haftasonlarını eşimle iple çekiyoruz azcık birlikte olalım diyee
akşam yemek masasında saatlerce oturduğumuzu bilirim o anlatır ben anlatırım
hem bütçenize katkı sağlamış olursun çalışarak

eşimin sürekli yorgun olması bana pek normal gelmiyor. acaba vitamin eksikliği falan mı var? bunun için doktora hangi bölüme gitmek gerekiyor? hangi testleri yaptırmak gerek bilginiz var mı bu konuda. belki adamın tıbbi bi sıkıntısı var. ben de üstüne gidiyorum bide :59:

eşimin sürekli yorgun olması bana pek normal gelmiyor. acaba vitamin eksikliği falan mı var? bunun için doktora hangi bölüme gitmek gerekiyor? hangi testleri yaptırmak gerek bilginiz var mı bu konuda. belki adamın tıbbi bi sıkıntısı var. ben de üstüne gidiyorum bide :59:

sakıncası yoksa nasıl bi iş yapıyo, mesai saatleri ne:26:

Back