- 30 Nisan 2014
- 66
- 51
- 38
- Konu Sahibi karamel10021992
-
Merhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
Iste seviyor beni bundan eminim ama adini koyamadigim kadinsal hislerim var ve sizde bilirsinizki kadinlar hislerinde asla yanilmazz ne oldugunu cidden bilmiyorum ama huzursuzumbelli ki sosyal hesaplarında birisi var ona kendisini bekar baba olarak göstermeye çalışıyor olabilir. çirkinlik vs bunlar saçma evlisiniz sonuçta ayrıca kendisi dünya yakışıklısı mı?
elin tipsiz heriflerini şöyle tepenize çıkartmayın derim.
Ya allah dermansiz dert vermesin ama cok kirilio insan yani bi dogum gununde bi evlilik yildonumunde foto cekebilir ve cekilen nadir fotolarda hep asil suratli ama anasiyla yada ablasiyla kizimizla falan hep guler fotodaDerdiniz bu olsun ya. Cok saçma
Yok asla oyle biri degilim az oz cekerim yani ztn isi geregi yanimizda degil haftada bir gelio eve yani velhasil kelam foto icin darlamiyorum ben bunalirim bikere ztn bnle foto cekmeyip annesiyle cekip paylastigindan beri foto cekelimde demiyorum biyerdeysek foto cekilecekse ozellikle onunla cekmiyorum annemi ve kizimi alip cekiyorum oda kendi kendini cekio hic umursamiyo bileFotograf cekmeyi sevmiyor desem annesiyle resim cekmez.Acaba eski srvgilileri faln gorucek diyemi boyle yapiyor olabilir belli olmaz
Sizde tatli beklerken resim cekelim yada diger odaya gecerken resim cekelim habire diyorsaniz cekmek istememesi normal.Bende daraliyorum boyle yemek yerken bile insana rahat vermeyenleri aman resim cekelim birakin da tatlimiz azimiza deysin.
Haha1-Hesabındaki erkeklerden kıskanıyordur
2-Arkadaşları ''o ne la kılıbık gibin futuraf mı koyayon'' diyordur
3-Hesabındaki hatunlara' bak ben karımı hiç sevmiyorum ,hatta belki de bekarım' ayağı yapıyordur
4-Dingilin tekidir.
5-Hiçbiri
6-Hepsi
Yok arkadas cevresinin cogu evli ve esleriyle boy boy foto paylasiyolar dingil olma ihtimali uzerinde duruyorum1-Hesabındaki erkeklerden kıskanıyordur
2-Arkadaşları ''o ne la kılıbık gibin futuraf mı koyayon'' diyordur
3-Hesabındaki hatunlara' bak ben karımı hiç sevmiyorum ,hatta belki de bekarım' ayağı yapıyordur
4-Dingilin tekidir.
5-Hiçbiri
6-Hepsi
Yok arkadas cevresinin cogu evli ve esleriyle boy boy foto paylasiyolar dingil olma ihtimali uzerinde duruyorum
Buda iyiydiYok arkadas cevresinin cogu evli ve esleriyle boy boy foto paylasiyolar dingil olma ihtimali uzerinde duruyorum
Eskiden acayip kiskancti hicbir erkek bana slm dahi veremezdi korkusundan simdi adam cantada keklik dio 2 cocuktan sonraeşiniz muhafazakar biri mi?
ya da kiskancliklari var mi?
her hareketin altinda birsey arar olduk, hemen "ooo ne karistiriyor acaba" denecek bi durum yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?