- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
Merhaba benim evliliğimde çok büyük bir derdim var, başlık üzerindeki gibi kocam benimle uzun zamandır seks yapmıyor. Şöyle anlatayım; biz ilk nişanlılıkta birlikte olduk. Onda da çok harika değildi zaten, neden böyle oluyor falan demiştim şaşırmıştım baya. Herhalde evlenince düzelir diye ummuştum. Şimdi ise 2 yıllık evliyiz ve bebek düşünüyoruz. Jinekoloğa gittiğimde bana haftada 3 gün seks yapın en sağlıklısı demişti ama biz Bırakın haftada 3 ü bazen 15-20 gün yapmadığımız oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum gayet güzel herkes tarafından beğenilen bir kadınımdır aslında, bugune kadar da erkekler tarafından hep arzulandım. İnanın evliliğimde böyle bir sorun yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Yalnız benim şansıma şöyle oldu şu 2 haftadır yeni bir işe girdi ve inanılmaz yoğun, sabah 5 de gidip akşam 7 de döndüğü oluyor. Bana hep çok yoğunum - çok yorgunum anla diyor. Anneme bile anlattığımda eşimi tutuyor kızım yorgundur, şöyledir böyledir vs... başka biri vardır vs demeyin çünkü bunun olmadığına da çok eminim. Öyle olsaydı benden ayrılırdı. Ama siz söyleyin bir kadın olarak ben haklı değil miyim 30 yaşında sağlıklı bir kadınım yanlış birşey mi istiyorum? yaptığım asla bencillik değil, ama ben hem eşimle birlikte olmak hem de uygun zamanlarda bebek yapmayı denemek istiyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım o kadar çaresizim ki.