Esim benimle birlikte olmak istemiyor

3 4 ayda bir cinsel ilişkiyle nasıl iki çocuk olmuş hayret.Biz haftada 3 4le bi tutturamadık. Eşinizin hayatında başka biri olma ihtimali geliyo aklıma sadece. Fırsat olmuyo gibi bi bahanede çok trajikomik. Saatler süren bi olay değil ki bu fırsat olmasın.

Sizi anliyorum suan1 aylik evliyim saatten de anlarsiniz esim uyuyor benim uykum kacti aarilarak yatar sevdigini soyler ama organi diklesmesine ragmen iliskiye girelim demez ben de sperm akitmada sorun var galiba diyorum zaten diklesmesije ragmen sivi akmadsn eski haline donuyor

Ne kadar cok erkek varmis, evliyken cinsel isteksizlik yasayan, bende benimki hep istiyor diye sikayetciydim Benimkine kurban olurum yaaaa,4 yildir evliyim, gunde 10 defa bile yapmisligimiz var 4 koca yil gecti 2 cocugumuz var hala ilk gunki gibi elinden gelse her gun iliskiye girecek bundan sonra onu red edersem namert olayim

Aynen gerçekten şükredin

insanların sorunlarıyla lütfen alay ederek nispet edercesine dalga geçmeyin. bu yaşananlar psikojik ve hormonal sorunlardır.

Benimde böyle bir sıkıntım var ben 5 aylık evliyim ilk gece denedik olmadi bıraktık sonra ileriki günlerde 4 5 kere daha denedik olmadı artık son iki aydır hiç yapmadik ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Aynı sorun bende de var ben daha 11 aylık evliyim 1 sene olmadı bile. Ben demediğim sürece sarılmaz öpmez. Başkalarına gelince çene çalar bana gelince 3dk sonra hadi ben bilgisayar odasına der. Oooff. Kendimi öyle değersiz hissediyorum ki anlıyorum seni.

İşinde sorun mu var yada olumsuz yaşadığı bi durum

Alakası yok bende biseksüelim ama bi erkekle ilişkiye girmek istiyorum arzuluyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…