- 18 Haziran 2018
- 7
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi B1lemezsiniz
-
Hayatında başka biri olabilir mi? Ya da hormonlariyla alakali bir sorunu? Ben 5 yıllık evliyim esim her An peşimde. Nerede sikistirabilirim diye bakıyor. Erkeklerin bu konuda bizden daha istekli olduğu baz alinirsa aklıma tek gelen bunlar.
hayatinda baska biri olmadigina eminim ama kücük cocuklar nedeniyle kilo aldim ve bakimsizim eskisine göre etkiliyor diyemi düsünüyorum...daha sonra aklima ilk günler geliyor bakimliydim incecikdim yinede hic yanasmiyordu bana okadar isterdimki sürekli beni arzulayan bir es
İlk günlerde de yanaşmıyordu diyorsun peki bu 4 senede iki cocuk nasıl oldu onu çok merak ettim doğrusu biz günaşırı birlikte oluyoruz 2.çocugu yakalayamadık ta
Hangi bölüme gitti bir de ilaç tedavisi mihormonal bir sorundur. benim eşimdede aynı bu sorun vardı. tedavi oldu şimdi saklanacak delik arıyorum
Peki ilişki esnasında nasıl hemen hazır oluyormu yoksa hazır olması zaman mı alıyor..
Nasıl öğrendiniz, davranışları neydiKonu sahibi seni üzmek istemem gerçeklerle yüzleşmek acı oluyor.Brnim eşim de cinsel yönden çok isteksiz aksine ben de aşırı istekliyim.Ben istiyorum diye haftada 1 ona kalsa ayda 1 belki. Ben eşimin biseksuel olduğunu öğrendim.Yani umarım senin ki öyle değildir ama cinsel tercihi farklı olabilir.Telefonundan goggle arama geçmişine bak ne tür sitelere girmiş.
Benim esimi anlattiniz sandim :) en son 3 yada 4 ay once olmustu. Cinsellik nedir unuttum ve acikcasi artik bende garipsemeye basladim. Bizimde 1 yasinda oglumuz var ondan sonra daha da uzaklastik. Sadece ilk evlendigimiz 1 2 ay sıktı iliski ondan sonra 15gunde 1 e cikti sonra 1 ayda 1e 2ayda 1 e derken 3 4 ay oldu tık yok. Dr a git diyorum bende bisey yok diyo. O zaman ya aldatiyosun yada hormonlarin calismiyo bi erkek nasil durabilir diyorum. Her firsatta kendini eve atar tlfnla surekli konusuruz ama yine bile kafamda acaba kaliyo yani. Evdede surekli yatar pozisyonda. Oturdugu zaman sasirip kaliyorum o derece yani.
O çocuklar nasıl oldu diyen arkadaşlar bunlar 4 senelik evli 3 4 ayda bir ilişki oluyo sonuçta hiç yok demiyo derdiniz ne acaba illa bi yorum yapacaksınız bari mantıklı olsun.
Bilgisayarını karıştırdım o tarz sohbet sitelerine girdiğini fark ettim sordum itiraf ettiNasıl öğrendiniz, davranışları neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?