Eşim beni sevmiyor mu sizce ?

ikinciuyelik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
81
18
Merhaba. Ikinci üyeliğim bu. Yönetimin haberi var. Konum uzun olacak. 3 yıllık evliyim. Esim cok kuser ve 1 yada 2 hafta ayri yatar ve en küçük mevzuda boşananalim der. Bir kac aydır kusunce ayri yatmiyor artık. Hep eleştirir beno hic bi yaptığımı soyledigimi begenmiyor sanirim. Ama iyi anlastigimiz zamanlarda var tabi. Gelelim asil meseleye.

Bununla ilk 20 günümüze bana asık saniyordum. Facebookunda eski sevgilisinin ( tam olarak cikma değil flört mu desem) onceden attigi mesaji gördüm silmemis. Bi baktim kizin ailesi istanbulda ve aslen rizeli. Esim cikmadan önce ve ilk zamanlarda hep eski bi kiz arkadasini anlatırdi normal arkadaş gibi ve hep over, ne yapsak nereye gitsek bahsederdi. Mesela derdi ki ayşe cuzdaninda yedek 50 tl falan tutardi sen de tutsana. Yada bi mağazaya girdik bi gun dedi ki Ayse ile gelmistik o kabindeyken ben beklerdim dener gosterirdi falan. Şimdi aklıma gelmeyen birçok şey.

İstanbul ve rizeden bahsederdi, ayşe oraliymis. O gun facebookta görünce anladim ki Ayse bu kizmis meger yani eski sevgilisi. Bana hep onu anlatiyormus mwger. Facede msnde heryerde ekli. Heryerden sildim. Anlattım tartıştım. Tabi sonra kapandı konu. Bu kızi severken kimseye yan gozle bile bakmadigini söylemişligi var. Biz bir yıldır birlikteyken, anlasamayan 2 arkadaş vardı sevgili. Zaten kolay elde etti ayrilsa hemen unutur sanki peşinde kostu diyordu ki benim hic peşimde koşmadi hemen kabul ettim. Kiz için baya ugrasmis beklemis. Bi tartismamizda hemen ayrilmaya getirdi yine sevgiliyken Ayse olsa böyle yapmazdi falan gibi konustu. Ve daha bir sürü şey. Bi gün öğrendim ki bu facebook acmis. Hemen sifre istedim ve açar açmaz kızın baş harfini yazdim ve tabiki hemen adi çikti. Kavga ettik kapattik facebooku. Nişanimizdan 1 gün sonraydi. Dediki o kiz beni aratmistir ondan çıkmıştır falan ben de inandim salak gibi. O gün bu gündür 3 yıl oldu ben bazen ayda 1, bazen haftada bir iki kez bazen her gun kızın facebook profil foto takip ettim kafayi yedim kizla. Evliylen 3 durum oldu. Birincisi bi gün bilgisayarda bu kızın adi olan bi klasörde sarkilar vardı. Söyledim ve surat astım. Sinirden ne igrenc şarkılar dedim ve adam o gun bu gündür benim dinlediğim şarkılara kötü der. Ikincisi ortak arkadaslarinin dugununde bu kiz vardi tabi cok az kaldı eşiyle ve onlar çıkana kadar onlari izledi. Kizin tipini bildigimi bilmiyor. Onlar salondan cikar cikmaz da hadi biraz çıkalım hava al dedi. Son olarak 2 hafta önce mailine baktım facebook açmış. Bu arada tum sifrelerimiz ortak. Bunun sifresi farkli. Giremedim. O uyurken telini aldım ve baktim uygulamadan. Kızın baş harfini yazıyorum çıkmıyordu. Bir haftadır bakıyorum ve az once yine bas harf yazdim yine hemen ismi cikti :KK43:

Sizce de tabiri caizse yarabandi miyim? Hala akli onda mi? Kız evli ve 1 yaşında kızı var. Esim cok çocuk istiyor ve son kavgada seni zorlamicam artik bu konuda ne zaman istersen demişti 2 ay önce. Gecen hafta ne zaman çocuk yapcaz aralik ayi olsun falan dedi. Kesin kızın cocuguyla olan fotolarından ötürü diyorum :KK43:

Son düzenleme:
İyide suç sizde. Sizi nişanlıyken bile ayşesiyle kıyaslayan biriyle neden evlendiniz. Adam açık açık vermiş sinyalleri.

Cok haklısin biliyorum suc ben de. Cok seviyorum bagimliyim resmen eşime. Bunun etkisi oldu. Hala aklı onda gibi mi görünüyor dışarıdan acaba ? Bunun cevabini duymak için açtım konuyu aslinda. Dışarıdan nasıl görünüyor diye.

çocuk mu sakın ha sakın eşinin aklında başka biri var ki ne bu iğrençliktir nasıl sana onu örnek verir sende eski sevgililerini örnek ver bakalım ne yapacakmış :KK20:

Ornek vermesi çıkmadan onceydi ve ilk gunler. O zaman sevgilsinden daha doğrusu sevdigi kizdam bahsettiğini bilmiyordum. Kim olduğunu öğrenince bidaha bahsetmedi. Sadece nisanliyken bi kere.
Esimi cok seviyorum. Kalbi yumuşak iyi bi insandir. Ama beni sevmiyor sanirim.
Zaten ilk basta cocugu erken diye istemiyordum. Simdi de bu sebepten ve tartismalarimiz cok oluyor diye.

Ornek vermesi çıkmadan onceydi ve ilk gunler. O zaman sevgilsinden daha doğrusu sevdigi kizdam bahsettiğini bilmiyordum. Kim olduğunu öğrenince bidaha bahsetmedi. Sadece nisanliyken bi kere.
Esimi cok seviyorum. Kalbi yumuşak iyi bi insandir. Ama beni sevmiyor sanirim.
Zaten ilk basta cocugu erken diye istemiyordum. Simdi de bu sebepten ve tartismalarimiz cok oluyor diye.
evliliğiniz oturmamış çovugu bu huzursuz ortama getirmeyin ki emin olun cocuk olunca düzelmez eşiniz aşmış kendini pek parlak görmüyorum evliliğinizi kusura bakmayında :KK14::KK14:

Cok haklısin biliyorum suc ben de. Cok seviyorum bagimliyim resmen eşime. Bunun etkisi oldu. Hala aklı onda gibi mi görünüyor dışarıdan acaba ? Bunun cevabini duymak için açtım konuyu aslinda. Dışarıdan nasıl görünüyor diye.

Akli onda olursa ne degisiyor? Flört zamaninda bile seni onun ile kiyasladi. Düstün diye kavga cikardi. Sürekli küs kalip ayri yatiyor ve bosanmaktan bahs ediyor.

Tüm bunlar oldu ve adam ile evlendin ve halen evlisin. Simdi biz desek "hee adamin akli Aysedeymis" bosancanmi? Hayir. Eh o zaman en iyisi bare bu soruyu sorma, cevabini biliyorsun sonucta.

öyle görünmüyor basbayağı aklı onda.

Teşekkürler cevap için.
Aslinda 2 ay önceki son tartismada bosanalim lafını ben kabul edince. Özür diledi bidaha demeyecekmis. Normalde sevdiğini sorsamda söylemez. O zaman dedi ki sevmesem neden devam etmek isteyim ayrilirdim. 2 ay onceydi. Bi an inandim ama şimdi de bu olay..

Akli onda olursa ne degisiyor? Flört zamaninda bile seni onun ile kiyasladi. Düstün diye kavga cikardi. Sürekli küs kalip ayri yatiyor ve bosanmaktan bahs ediyor.

Tüm bunlar oldu ve adam ile evlendin ve halen evlisin. Simdi biz desek "hee adamin akli Aysedeymis" bosancanmi? Hayir. Eh o zaman en iyisi bare bu soruyu sorma, cevabini biliyorsun sonucta.
doğru

Dışarıdan içeriden yandan önden arkadan nereden bakarsınız bakın Evet aklı onda görünüyor
Çocuğu da nispet olsun diye istiyor
Sakın yapmayın

Yara bandı olmuşsunuz
Ve bile bile o yaraya siz sıkı sıkı sarmışsınız kendinizi

aklı onda malesef. Ve sende bunu bile bile evlenmişsin. Çok affedersin ama eşinin kişiliği tam oturmamış başka birini severken hangi mantıkla seninle evlendi anlamadım. Ki kadında evli artık hala nasıl bakabilir profiline. Tamam merak olabilir ama bu kadar merak bence biraz fazla

bile bile neden evlendiniz? sizi seviyor mu bilemem, ama o aklında kalmış gibi

Kesin emin olamadım ki. Nişandan sonraki facebook olayinda da o beni aratmis. Oyle de çıkıyor dedi. Ben de facebook olayini tam bilmedigimden inandim. Bu ya öyleyse neden ayrılayim dedim. Ama şimdi kız bunun 2 haftalik faceini nerden bilsin.

evliliğiniz oturmamış çovugu bu huzursuz ortama getirmeyin ki emin olun cocuk olunca düzelmez eşiniz aşmış kendini pek parlak görmüyorum evliliğinizi kusura bakmayında :KK14::KK14:

Haklisin :KK43:

Ne bileyim acsam mi açmasam mi bilemedim ama actim işte. Yorumlari merak ettim. Bosancan mi konusuna gelince. Bu kadar kavgalarin ustune barismisken ve eşim bidaha bosanmayi agzima almicam demisken bu konu acilinca nolur bilmiyorum. Dayanamayip mutlaka söyleyeceğim ona. En azından çocuk muhabbeti acilirsa söyleyecegim garanti. Kavgaya dönüşur kesin. Sonu pek de parlak olmayacak gibi.

E ama göz göre göre bu haldesiniz.
Unutamamış besbelli.
Bu evliliğe bir de çocuk mu?
Tüm hayatınızı unutulamayan kadına nispet olarak mı yaşayacaksınız?
Şu hanımlara anlatamadık bir türlü. Taa en başından olmuyorsa zorlamayın. Çünkü gerçekten olmuyor.

Dışarıdan içeriden yandan önden arkadan nereden bakarsınız bakın Evet aklı onda görünüyor
Çocuğu da nispet olsun diye istiyor
Sakın yapmayın

Yoo nispet olsun diye asla yapmam zaten. Teşekkürler.

Yara bandı olmuşsunuz
Ve bile bile o yaraya siz sıkı sıkı sarmışsınız kendinizi

Sağol cevap için. Yarabandi bile olamadim hatta galiba iyi anlasamadigimiza göre.

aklı onda malesef. Ve sende bunu bile bile evlenmişsin. Çok affedersin ama eşinin kişiliği tam oturmamış başka birini severken hangi mantıkla seninle evlendi anlamadım. Ki kadında evli artık hala nasıl bakabilir profiline. Tamam merak olabilir ama bu kadar merak bence biraz fazla

Aynen merak mi acaba dedim ama facebooku açar açmaz.bu kadar da olmaz.

Aklinin onda olduğu çok açık. Siz de şimdi seviyorsunuz da intikam alana kadar sürecek bence. Boş yere yillarinizi heba etmeyin.

İntikam derken anlamadım canım

Bak Ayşe senin gibi adamla durmamiş deyip siz de ayrılın görsün Ayşeyi.

Oof of cok seviyorum da ya ama böyle de gitmez

Yoo nispet olsun diye asla yapmam zaten. Teşekkürler.

Sağol cevap için. Yarabandi bile olamadim hatta galiba iyi anlasamadigimiza göre.

Aynen merak mi acaba dedim ama facebooku açar açmaz.bu kadar da olmaz.

İntikam derken anlamadım canım

Oof of cok seviyorum da ya ama böyle de gitmez
bu kadarı merak değil malesef :KK43:

X